Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ασχετο.. Ρε.. Αγοραζω Dust of Disappearance απο τον vendor 10g.. Τα βαζω στο AH 20g και τα αγοραζουν..Wtf.

lol, χτες αγορασα 30 και τα εβαλα προς 21 gold each (και παλι ηταν τα ποιο φτηνα στο σερβερ μου)..

σε 1 ωρα ειχαν εξαφανιστει !!!

Βρηκαμε επαγγελμα heh...

Επεξ/σία από stefanos9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και εγω ετσι κοροιδευτα τους noobs που αγοραζαν τα dust απο το ah (ειχα βαλει αρκετα)

Μεχρι που αγορασα μερικα armor vellum απο το ah για περιπου 7g και μετα ανακαλυψα οτι τα πουλαει vendor για μερικα silver :P

Παει φταιξανε και το τρελο fail με τα 1800 honor tol barad, μια χαρα με ειχε βολεψει το win trading :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανα 3ωρο το βραδακι και ..ding 85! με average ilvl~320 ειμαι.

Μετα βουρ για αμεση αγορα 2-4 pieces με justice/rep (ας ειναι καλα ο Arthras με τα Justice points lol)

Αντε γιατι θα κανουμε 1 βδομαδα να ξαναπαιξουμε, να ειμαστε HC ready... :)

Σε Tol Barad ποσο θες για να ανεβασεις rep τερμα? Ειναι το μονο faction που δεν εχω κaθολου -γα@ω τα τρινκετ μου $#@.

Ανεβαζεις μονο με dailys / TB-BW commendations και pvp αν καταλαβα, tabard δεν παιζει ε?

Επεξ/σία από stefanos9

Οχι δεν παιζει tabard μονο με τα daily, και τις νικες, αλλα δεν ειναι πολυ δυσκολο εφοσον κανεις τα daily καθημερινα, ειναι πολυ γρηγορα (εκτος και αν φας κανα gy camp:p)

Υπολογισε 250 (+ αν εχεις guild bonus κτλ) Χ 6 + 6(αν το εχει το faction σου) + κατι ψιλα απο νικη, νομιζω και τo boss στο baradin hold ριχνει

Μην κανεις το λαθος να δωσεις marks για rep χωρις να το υπολογισεις γιατι παιζει και να μην σε φτασουν να αγορασεις trinket

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε Tol Barad ποσο θες για να ανεβασεις rep τερμα? Ειναι το μονο faction που δεν εχω κaθολου -γα@ω τα τρινκετ μου $#@.

Ανεβαζεις μονο με dailys / TB-BW commendations και pvp αν καταλαβα, tabard δεν παιζει ε?

Παρατηρησα οτι καθε φορα που τελειωνει το battle, ο ενας απο τους δυο quest giver στο TB αλλαζει: ο πρωτος ειναι παντα αυτος που δινει τα "A Huge Problem" , "Swamp Bait" και "The Leftovers" (Kill το elite, κροκοδειλους και cross-faction npc's). O δευτερος κανει "rotate" μεταξυ 3 σετ απο 3 quest (συνολο 9), τα οποια διαλεγονται αναλογα με το ποιο cell block ειναι available (το οποιο - μαλλον - διαλεγεται τυχαια καθε φορα που τελειωνει το battle). Λογικα, αν σου "κατσει", μπορεις να κανεις μεχρι 18 dailies καθε μερα στο TB + Peninsula.

Link(για περισσοτερες πληροφοριες :P ).

Επεξ/σία από Greygore

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

thx ... λοιπον 85ρισαμε χτες και περασαμε και το ilvl329 cap. (καπου εκει κοντα ειμαι παντως, οριακα over, μεχρι και 2 μπλεδακια με λιγο res και spirit εχωσα απο ΑΗ, για να το φτασω τσακ μπαμ)....

ΗC δεν εχω μπει ακομα, και το hit μου σε lvl88 ειναι μαυρα χαλια(10.8% miss) !!!!, αλλα ξεκλειδωσαν...

Μετα θα παω για τα ilvl359 epics απο τα rep faction tabards, σιγα-σιγα...

2-3 αποριες που εχω αν ξερει κανεις :

1) Ανοιξα το raid browser , νομιζω με "Ο" η κατι τετοιο πληκρτο , και οταν προσπαθησα να κανω "list my name" μου εβγαλε "There are no raids for your level"... Wtf? Bug ειναι αυτο or what?

2) Στο καινουργιο armory (eu.battle.net/wow/....) o χαρακτηρας μου εχει μια photo με ICC gear στη Stormwind. Δεν εχει update της photo με το current gear, η αλλαγη της photo??

3) Καθε ποτε γινεται update τo eu wow (armory) ? Ακομα 84 με εχει....

Επεξ/σία από stefanos9

γεια σςαςςςςςςςς!!!!καινουρια εδω καινουρια κ στο παιχνιδι...αποφασισα να το ξεκινησω...πηρα το πρωτο cd αλλα δεν μου το κανει ινσταλ...μου βγαζει ενα φακελο για προβολη αρχειων κ λεει instller tome 2,3,4,5,6 κ ειναι αρχεια mpq..μου λεει να βρω ενα προγραμμα να το ανοιξω βρηκα ενα που λεγετε file extension mpq..αλλα τπτ δεν βγαζω ακρη....βοηθειαααααααααααααα :unsure: :unsure: :unsure:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σςαςςςςςςςς!!!!καινουρια εδω καινουρια κ στο παιχνιδι...αποφασισα να το ξεκινησω...πηρα το πρωτο cd αλλα δεν μου το κανει ινσταλ...μου βγαζει ενα φακελο για προβολη αρχειων κ λεει instller tome 2,3,4,5,6 κ ειναι αρχεια mpq..μου λεει να βρω ενα προγραμμα να το ανοιξω βρηκα ενα που λεγετε file extension mpq..αλλα τπτ δεν βγαζω ακρη....βοηθειαααααααααααααα :unsure: :unsure: :unsure:

ffs ! δεν τρεχεις τα .mpq

τρεξε ενα αρχειο .exe μαλλον, που ειναι πιθανοτατα αλλα δεν ειμαι και σιγουρος, στο αρχικο directory και λεγεται "Autorun" / "install" / "setup.exe" η κατι τετοιο.

Επεξ/σία από stefanos9

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ffs ! δεν τρεχεις τα .mpq

τρεξε ενα αρχειο .exe μαλλον, που ειναι πιθανοτατα αλλα δεν ειμαι και σιγουρος, στο αρχικο directory και λεγεται "Autorun" / "install" / "setup.exe" η κατι τετοιο.

δεν γραφει τιποτα τετοιο γαμω....τι να κανωωωωωω?????

δεν μπορω να κατεβασω προγραμμα που να τρεχει τα mpq???

Επεξ/σία από STELLA VOUKOS

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α ναι...

θα πας στα πλαισιο/εshop κλπ και θα πεις να σου δωσουν το "Mpq_Quick_Loader Deluxe 2011".

To εχουν και ειναι και φτηνο , 7.99 Ευρο !!!!

Μας δουλευεις βρε, η νομιζεις οτι θα παιξεις WoW οταν .....? Πιασε Τετρις τοτε καλυτερα :)

Ασε το CD, βαλε τον on-line download client η το trial....

Επεξ/σία από stefanos9

Τρελα σκηνικα...

Πηγαμε χτες για πλακα tempest keep, επεσε το ashes of alar, το κερδισε ενα παληκαρακι και ενας αλλος του το αγορασε για 130k..

Οτι ναναι γενικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρελα σκηνικα...

Πηγαμε χτες για πλακα tempest keep, επεσε το ashes of alar, το κερδισε ενα παληκαρακι και ενας αλλος του το αγορασε για 130k..

Οτι ναναι γενικα.

ο φοίνικας πουλιόταν για 100-200 Κ ακόμη και πριν την έλευση του cata, οποτε με τα τρελά λεφτά που βγάζουμε πλεον τα 130 είναι λίγα..

Ασχετο, μήπως έχει τεστάρει κάποιος pvpας το mirror of broken images να μας πει αν αξίζει τα μαρκς του?

Επεξ/σία από telarin

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...