Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για το SoL ρε συ, σιγα τα ωα να πουμε, εχεις 6% πιθανοτητα να κανεις ενα instant ( που δε γινεται να πιασει και crit) FH. Δε με τραβαει. Εγω παω και ειδικα οταν αρχισουμε raids για αυτο που ειπα στο φιλο παραπανω. Lightwell + Veiled shadows.

Δεν ξερω ομως που αλλου θα μπορουσαν να μπουν αυτα τα 2 points.. Ασε που δεν ξερω καν αν μπορεις να πας πιο κατω στο talent tree χωρις να τα επιλεξεις αυτα.. και βαριεμαι τωρα να βαλω talent calculator για να δω αν μπορείς τελικά ή όχι! :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χαχα γινεται. Παραπανω εχω δωσει link απο το armory του char μου, τσεκαρε τα ταλεντς. Ε σε αυτα σκεφτομαι να βγαλω τα 3 απο το darkness και να τα βαλω σε Lightwell και veiled shadows.

Eγω lightwell και βγαζω και το χρησιμοποιουν, τα dps ξερουν οτι στα δυσκολα δεν θα παρουν heal και εγω είμαι παντα διπλα του και το χρησιμοποιω σε καθε ευκαιρια, με 6Κ mana που εχω χρησιμοποιησει πριν το fight γλυτώνω 15 renew..

To Veiled Shadows δεν μου φαινεται χρησιμο για Hcs γιατι κανενα fight δεν διαρκει τόσο πολύ ώσστε να το χρησιμοποιήσεις 2 φορες.

Tο build μου μοιαζει πολυ με αυτο του dismembererαν εχοντας το με 1/2 στο body & soul για το lightwell. Αν και μαλλον θα βαλω 2/3 haste για να κανω 2/2 body & soul.

Τελικα με lvl 338 items και guild run εβγαλα stonecore χωρις να χρειαστει καν shadowfield σε καποια boss. Βοηθησε και η HS του lock που πλεον κανει πραγματικα πολυ heal!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Chris μεθαυριο αρχιζουμε raids οποτε περισσοτερο μιλαω για εκει οσων αφορα το veiled shadows και οχι για heroics. Τα heroics πλεον βγαινουν ευκολα, δεν υπαρχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα.

Επεξ/σία από dismemberer

Lightwell σε hc Που δεν γινεται πανικος ειναι ευκολο να πεισεις καποιον να το κλικαρει. Σε raid που μπαινουν μεσα και τα recount και γενικοτερα γινεται ψιλοπανικος ειναι σχεδον αδυνατο. Σε ολο το wrath δεν ειδα ποτε πανω απο 4-5 clicks σε lightwell και προσπαθησα πολλες φορες να τους το περασω. Ισως δεν το κλικαραν γιατι ηξεραν οτι καποια στιγμη θα fullαριστουν με health ενω αν τωρα ειναι διαφορετικά τα πραγματα ίσως εχει καποια χρησιμοτητα. Βλεποντας και κανοντας ομως. Καλη τυχη.

Αφου δεν ξερουν που εχει και ρωτανε στο trade, δεν απαντα κανεις και πανε AH.. :lol: :lol: :lol:

btw:

Earthquake card 10K

Hurricane 17-18K

Volcanic 17-18K

Tsunami δικη μου η 1η και 30Κ η επομενη.

Καλα ειναι ή να αυξησω τιμες; Πως ειναι στους δικους σας σερβερς οι τιμες;

Αφου δεν ξερουν που εχει και ρωτανε στο trade, δεν απαντα κανεις και πανε AH.. :lol: :lol: :lol:

btw:

Earthquake card 10K

Hurricane 17-18K

Volcanic 17-18K

Tsunami δικη μου η 1η και 30Κ η επομενη.

Καλα ειναι ή να αυξησω τιμες; Πως ειναι στους δικους σας σερβερς οι τιμες;

Emerald Dream

Earthquake card 25k

Hurricane 30-35k (της πρωτες μερες εδωσα 2x hurricane deck gia 78k gold)

Volcanic 22-29k

Tsunami 45-55k

Γενικα εδω ο κοσμος(realm)εχει πολλα φραγκα :rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mου μαμησες την ψυχολογια... <_<

Ποσο παει η 20αδα χερμπς; Εγω συνηθως παιρνω 100g cinderbloom ή Stormvine, τα αλλα ειναι περιπου 160-170..

Επεξ/σία από Chrisxxx

Παιδια sorry για το ξεκουδουνο post αλλα φανταζομαι με googlάρισμα δε θα καταφερω να βγαλω ακρη οπότε είπα να ρωτήσω εσάς.

Η εμπειρία μου με το παιχνίδι είναι η εξής:

Επαιξα το αρχικό για καμποσο καιρο εφτασα μεχρι lvl 56-57 χωρις ποτε να καταφερω να παιξω τα end-game instances τυπου molten core και onyxia κλπ.

Μετα μολις βγηκε το Burning Crusade επαιξα λιγο ακόμα εφτασα εκει γύρω στο lvl 65 και παλι το παρατησα (παλι δεν επαιξα end game instances).

Τα ιδια γινανε και με το Wrath of the Lich King εφτασα μεχρι lvl 77 στριφογυρισα λιγο εκει στο Βορρα αλλά μεχρι εκει.

Τωρα ειπα να ξανακανω μια τελευταια προσπαθεια πηρα το τελευταιο expansion και ειπα να παιξω λιγο περισσοτερο μια και υπαρχει πλεον καποιος χρονος.

Η ερωτηση ειναι η εξης:

Εσεις πως θα προσεγγιζατε το παιχνιδι παλι; Με νεο χαρακτηρα απο την αρχή; Εχει νόημα να παω να παιξω τα end-game instances απο τα προηγουμενα expansions ή δεν προκειται να βρω parties και κοσμο να ασχολειται με αυτα;

Αν ασχοληθω με τον βασικο character που έχω (Human Warlock lvl 77) εχει νοημα να συνεχισω κατι παρατημενα quests (ουτε και θυμαμαι τι και πως) στο Northrend ή να παω να παιξω το Cataclysm κατ' ευθείαν;

Επίσης πειτε τα πιο βασικα add-ons, τιποτε σκληροπυρηνικο για raids κλπ απλα πραγματακια να ανοιγουν ολες οι τσαντες σαν μια, auctioneer τετοια πραγματα, ειμαι πιο πολυ του PvE εγω questing κλπ.

Πως παω στην περιοχη του Cataclysm; πρεπει να κανω κατι πρωτα;

Οσοι εχουνε warlock τι εγινε με τα shards; Εγω που εχω κατι soul pouches τα πεταω και παιρνω κανονικες τσαντες;

Γενικα αν δε βαριεστε πειτε τις βασικες αλλαγες στο παιχνιδι, βλεπω ο χαρτης εχει και quests επανω, αν ξερετε αλλες βασικες αλλαγες, βοηθήστε με να εγκλιματιστώ πάλι.

Τέλος, αν παίζετε ολοι μαζι σε καποιον server και θελετε ακομα εναν casual παιχτη πειτε μου να κανω migrate τον χαρακτηρα μου εκει από το να βουλοδερνω μονος μου στον The Venture Co.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασχετο.. Ρε.. Αγοραζω Dust of Disappearance απο τον vendor 10g.. Τα βαζω στο AH 20g και τα αγοραζουν..Wtf..

lol...εδω εχει τυχει να παρω Vanishing Powder με 5s, και να το βαλω 99g και να το πουλησω....κανονικα το εβαζα 80s-1,50g....

Το αλλο με Tol Barad, το εχετε δει? Free honor λεμε....

Επεξ/σία από christos_75

Snollygoster νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να ξεκινούσες από την αρχή. Δεν νομίζω να βρεις groups για παλιά raids εκτός και αν πάνε εκεί για achievements. Έχουν γίνει αλλαγές σε όλα τα classes, πλέον οι warlocks έχουν μόνο 3 shards στη διάθεση τους νομίζω. Δεν χρειάζεσαι bags για αυτά.

Στο Venture Co έχει χαρακτήρες το lover boy Erwdios :P

Αν δεν βρεις παρέα να παίξετε μαζί θα το παρατήσεις πάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσεις πως θα προσεγγιζατε το παιχνιδι παλι; Με νεο χαρακτηρα απο την αρχή; Εχει νόημα να παω να παιξω τα end-game instances απο τα προηγουμενα expansions ή δεν προκειται να βρω parties και κοσμο να ασχολειται με αυτα;

Πολυ πιθανον να βρισκεις group που τρεχουν τα παλια instance/raid για achievements, επισης σε ορισμενα high population servers βλεπω "retro guilds" που κλειδωνουν το exp. gain και τρεχουν τα παλια raid αποκλειστικα (αλλα δεχονται και higher level ατομα, οι τζαμπατζηδες :P ).

Also, what Sleepy said. Καλυτερα να ξεκινησεις νεο χαρακτηρα αφου αφ'ενος τα αρχικα areas 1-60 τα'χουν αλλαξει για χαρη ευκολιας/ιστοριας/level required, και αφ'ετερου το παιχνιδι πλεον απαιτει αρκετο CC και γνωση των abilities σου παρα οτι το WotLK. (Αν εχεις ορεξη να ασχοληθεις, θα προτεινα ή paladin ή druid, αφου ειναι τα μονα class που κανουν tank/heal/dps, οποτε εχεις περισσοτερες επιλογες στο τι θελεις να παιξεις. Barring that, μπορεις παντα να ξεκινησεις death knight, ο οποιος ξεκιναει απο 55 ~ και γλυτωνεις τα 1-60 areas).

Αν ασχοληθω με τον βασικο character που έχω (Human Warlock lvl 77) εχει νοημα να συνεχισω κατι παρατημενα quests (ουτε και θυμαμαι τι και πως) στο Northrend ή να παω να παιξω το Cataclysm κατ' ευθείαν;

Δεν ειμαι και πολυ σιγουρος γι'αυτο, αλλα εχω την εντυπωση οτι για να ξεκινησεις με τα Cataclysm areas πρεπει να'σαι τουλαχιστον lv78. Στο patch 4.03 ομως ειχαν χαμηλωσει το exp. που χρειαζεσαι για να πας απο 71-80, οποτε (και λογικα επειδη θα εχεις full rested bar) αυτο δεν παρουσιαζει προβλημα.

Πως παω στην περιοχη του Cataclysm; πρεπει να κανω κατι πρωτα;

Οι νεες περιοχες του Cataclysm ειναι: Vashj'ir, Mount Hyjal, Deepholm, Uldum και Twilight Highlands. Οταν φτασεις στο απαραιτητο level για να πας, θα σου ανοιξει quests Orgrimmar (αν εισαι Horde), ή Stormwind (αν εισαι Alliance). Απο κει και περα μπορεις να τις δεις και στο world map, ειναι ολες στο Azeroth (Eastern Kingdoms, Kalimdor).

P.S. Γουστα ειναι αυτα, αλλα θα σου προτεινα να ξεκινησεις με Vashj'ir αντι Hyjal, πολυ πιο μεγαλη περιοχη και πολυ πιο εντυπωσιακη IMO :D .

P.P.S. Υπαρχει επισης και το Tol Barad, ειναι ενα world pvp zone οπου γινεται πολιορκια καθε 2 ωρες, ακομα και αν δεν κανεις PVP αξιζει να πας εκει απο 83+ γιατι εχει αρκετα daily quests απο τα οποια μαζευεις currency για ορισμενα end-game items.

Οσοι εχουνε warlock τι εγινε με τα shards; Εγω που εχω κατι soul pouches τα πεταω και παιρνω κανονικες τσαντες;

Τα soul shards πλεον τα βαλανε κατω απο το mana bar, μπορεις να εχεις max 3 (μεσω του Drain Soul και Soul Harvest spell) και τα χρησιμοποιεις για αρκετα spells (Soulburn κτλ) (ο lock μου ειναι low level, οποτε αν κανω καποιο λαθος διορθωστε με plix :D).

Γενικα αν δε βαριεστε πειτε τις βασικες αλλαγες στο παιχνιδι, βλεπω ο χαρτης εχει και quests επανω, αν ξερετε αλλες βασικες αλλαγες, βοηθήστε με να εγκλιματιστώ πάλι.

Οχι οτι βαριεμαι αλλα ειναι τοοοοοοσα πολλα τα changes.... δες τα links: Patch 4.0.1 / Patch 4.0.3 / Patch 4.0.3a

Επεξ/σία από Greygore

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...