Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Holy να φανταστω ε?

Κοιτα, εγω οταν πηρα λιγο καλυτερο gear αρχισα να αισθανομαι ανετα και πλεον παει κομπλε το πραγμα. Μολις εκανα VP hc πχ χωρις mb.

Θα το δεις και εσυ, σιγα σιγα οταν αποκτησεις καλυτερο gear θα νιωσεις πιο σιγουρος και θα κανεις και flash heal και οτι θες. ( με μετρο παντα)

ps - Ρε συ δεν ειχα παρει γραμμη οτι το renew εχει γινει ΤΟΣΟ imba!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ετσι ειναι μετα απο περιπου 2300 spirit τα πραγματα γινονται πολυ πιο ευκολα

πλεον με σχεδον full 346 healing gear και καπου 2500 spirit πραγματικα δεν εχω προβλημα με mana σε κανενα heroic, με παιρνει ακομα και να διορθωσω βλακειες των dps που πανε και στεκονται μεσα στις φωτιες

Παρολα αυτα εχουν κανει πραγματικα καλη δουλεια με τα mechanics στα heroic, ακομα και με καλο gear αν δεν ακολουθησεις tactics το wipe ειναι σιγουρο

Και δεν ειναι μονο οι healer εχουν φτιαχτει πολυ και τα tank αντεχουνξυλο και με παιρνει να κατσω μερικα δευτερολεπτα χωρις casting για regen

χαμός γίνεται με τα hacks. Πας για να κάνεις mining και σου έρχεται ο άλλος από κάτω και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Εν τω μεταξύ όλοι αυτοί είναι lvl80 και έχουν κάνει explore πολλές περιοχές πρόσφατα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Holy να φανταστω ε?

Κοιτα, εγω οταν πηρα λιγο καλυτερο gear αρχισα να αισθανομαι ανετα και πλεον παει κομπλε το πραγμα. Μολις εκανα VP hc πχ χωρις mb.

Θα το δεις και εσυ, σιγα σιγα οταν αποκτησεις καλυτερο gear θα νιωσεις πιο σιγουρος και θα κανεις και flash heal και οτι θες. ( με μετρο παντα)

ps - Ρε συ δεν ειχα παρει γραμμη οτι το renew εχει γινει ΤΟΣΟ imba!

- Ναι holy, δοκιμασα και Disc στο 1ο hc αλλά το πλεονέκτημα που είχες με τη shield δεν υπάρχει πια, οπότε το γυρισα σε holy που είναι ολα τα λεφτά.

- Το renew είναι εξαιρετικό spell για μένα ειδικά από τοτε που μπήκαν μέσα τα chakra. Κασταρεις σε ολους αν εχεις μανα και εισαι οκ, το τανκ μου εχει πάντα renew. Μεχρι και το ΤοC το χρησιμοποιουσα ελάχιστα γιατι κασταρα PoH και CoH.

- flash heal παιζει να μην εχω καστάρει ακομα :D αφου το greater κοστιζει λιγότερο και γενικότερα έχω χρόνο να το κασταρω. Τo greater που το ειχα βγάλει από τα hotkeys στο wrath :P

- Εχεις δει να προκαρει ποτε το surge of light? Σκεφτομαι να το βγάλω τελειως και να ξοδεψω αλλου τα 2 ταλεντς.

- Inner Will ή Inner Fire? :P

- Επισης βαζεις τιποτα στο darkness από shadow?

Και τέλος τι προτιμας από mastery - crit - haste? Νομιζω οτι για hcs (μιας και δεν εχω κανει καποιο raid ακομα) το haste ειναι ψιλοάχρηστο.

Επεξ/σία από Chrisxxx

http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodhoof/myst%C3%AEque/simple

Τσεκαρε.

- Δεν εχω βαλει points στο surge of light, προκαρει σπανια, δε κανει crit, και γενικα, μετριο talent.

- Inner fire η inner will ε? χμμμ imo εξαρταται το fight και το combat regen σου :P Ας πουμε εγω κανω use παντα το inner fire επειδη γενικα δεν εχω mana probs. Αλλα υπαρχουν καποια fights που το inner will ειναι ταμαμ, κομμενο και ραμμενο για αυτα. Ας πουμε το τελευταιο boss στο VP hc. Πρεπει να κανεις dispel 5 ατομα και να πας γρηγορα μεσα στο triange. Οποτε... 5 instant spells + fast στο triangle.. Μηπως σου θυμιζει κατι?? Ααααα ναι, το inner will :P

- Εχω βαλει points στο darkness αλλα το σκεφτομαι ακομα..Darkness η lightwell+Veiled shadows?? Σε ενα τελειο κοσμο θα προτιμουσα το 2ο αλλα ελα ντε που κανεις δε ξερει τι ειναι το lightwell στα heroics και παει αχρηστο..

Οσο για το τελευταιο εμενα μαρεσει να παιζω με haste και δε μαρεσει το crit μιας και παιζω με το chakra που σου δινει +25% για crit. Το mastery απο την αλλη ειναι ετσι και ετσι δεδομενου οτι εχεις το μανα να κασταρεις renew στο group. Αρα εγω παω καπως ετσι Haste > mastery > crit. Αλλα αυτο εξαρταται απο τον τροπο που παιζεις, ο καθενας εχει το δικο του στυλ.

χαμός γίνεται με τα hacks. Πας για να κάνεις mining και σου έρχεται ο άλλος από κάτω και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Εν τω μεταξύ όλοι αυτοί είναι lvl80 και έχουν κάνει explore πολλές περιοχές πρόσφατα.

Άστα να πάνε!πως το κάνουν αυτό?θέλω κ εγώ! :P

σου έρχεται ο άλλος υπόγεια τσουπ στο πέρνει κ εσύ πέρνεις το πουλί...(το μουντ εννοώ κ πετάς)

Surge of Light εχω 2 και ειμαι ικανοποιημένος με το proc του, αρκεί να το προσέξεις και να μην παει χαμένο. Δεν βλεπω που αλλου να μπορουσα να τα βαλω αλλά αν εχετε καμια ιδεα πειτε να πειραματιστώ! :lol:

Darkness εχω βαέι 2 points και ΠΡΟΣΠΑΘΩ, ΠΑΛΕΒΩ και οραματιζομαι για εναν κόσμο γεμάτο lightwell...

Eχω και macro yell "touch the lighwell!!!" και βλεπω οτι σιγα σιγα ολο και περισσότεροι το πατανε. Καποια στιγμή πιστευω θα το υιοθετισουμε ολοι..

Haste είναι καλό αλλά στο επίπεδο που ειμαι τώρα με crap gear πιο πολύ τελειώνει το mana γρηγοροτερα παρα με βοηθαει, ετσι κ αλλιως σπάνια να μην προλάβεις να healaρεις, όσες φορές κάνουμε wipe είναι επειδή μου έχει τελειώσει το mana και όχι επειδή πχ δεν πρόλαβα να καστάρω.

Ιnner Fire εγώ, το inner will που ειναι για τα instant οκ βοηθαει στο mana αλλά πιο πολυ πιστευω με βοηθάει το Fire με το +spell power. Instant cast κάνω πολύ σπάνια.

Στο VP hc που λες γιατι αντι να κάνεις 5 dispell=5 sec δεν κάνεις 1 mass στο μισό χρόνο? Εκτος αν το κανεις ενω πας προς το τρίγωνο οπότε και αναγκαστικά παίζεις μονο με instant cast.

Γενικά παντως δεν ειναι τόσο οτι εμεις οι priests πηραμε gear, εγω με χαλια gear και βλεπω τρελη διαφορα στο gameplay μου, μεγαλη βελτίωση. Εχουμε αναγκαστει να μαθουμε τα mechanics πλέον αλλά και οι υπόλοιποι το ίδιο. Το gear βοηθαει πολυ στο οτι πλέον και πάλι λίγες ειναι οι στιγμές που πραγματικά χρειάζεσαι cc. Αν θυμάστε πριν 2 βδομάδες δεν έβγαζες pack που λέει ο λόγος χωρίς cc. Αλλά στο ότι πλέον δεν ξεμένουμε εύκολα από mana είναι καθαρά θέμα σωστότερου παιξίματος. Το spam hear έχει πεθάνει. Πλέον έχω αρχίσει να μην απαντάω και τηλέφωνα όταν ειμαι σε instance, κάτι που στο Wrath απλά δεν έπαιζε, μόνο για χέσιμο που δεν πήγαινα ενω οι άλλοι παίζανε! :P :P :P :P :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαχαχα ακριβως, η τελευταια σου προταση τα ειπε ολα.

Ρε παιδι μου ΤΩΡΑ μαθαινουμε σωστα το class μας. Χρησιμοποιουμε της παναγιας τα ματια, προσπαθουμε να βρουμε καθε δυνατο τροπο να "κλεψουμε" λιγο παραπανω μανα και γενικα τωρα παιζουμε priest. Στο wrath παιζαμε ενα ουδετερο class που ειχε ενα healing spell που λεγοταν flash heal.

Σε πολλα fights δε, εκανα PoM στην αρχη και μετα εκανα dps, οτι ναναι.

Στο VP ναι, εφοσων εχω το χρονο και το μανα να κασταρω 5 dispels το κανω ετσι, αν και να σου πω τη noobιστικη αληθεια ουτε που μου περασε απτο μυαλο να κανω το mass :P

Για το SoL ρε συ, σιγα τα ωα να πουμε, εχεις 6% πιθανοτητα να κανεις ενα instant ( που δε γινεται να πιασει και crit) FH. Δε με τραβαει. Εγω παω και ειδικα οταν αρχισουμε raids για αυτο που ειπα στο φιλο παραπανω. Lightwell + Veiled shadows.

Επεξ/σία από dismemberer

επειδή κάποιοι ρώτησαν πιο πάνω , καλός server για allies μόνο είναι και ο Hellscream (pve) . Δεν έχει πολλούς έλληνες , οι περισσόετροι παίκτες από ολλανδία και UK . Δεν έχει και ουρές αναμονής γιατί η horde πλευρά στον ίδιο σέρβερ είναι πεθαμένη .

BTW , τον δεύτερο Βοss στο GB (hc) πως τον ρίχνετε ρε παιδιά . Στο Fire Breath τρέχετε πίσω του ή απομακρύνεστε όσο γίνεται πιο μακρυά ? Τον έκανα σήμερα τρελλό wipe . Πάντως τα hc καμμία σχέση με τα απλά , μιλάμε για άλλο μπουντρούμι.

επειδή κάποιοι ρώτησαν πιο πάνω , καλός server για allies μόνο είναι και ο Hellscream (pve) . Δεν έχει πολλούς έλληνες , οι περισσόετροι παίκτες από ολλανδία και UK . Δεν έχει και ουρές αναμονής γιατί η horde πλευρά στον ίδιο σέρβερ είναι πεθαμένη .

BTW , τον δεύτερο Βοss στο GB (hc) πως τον ρίχνετε ρε παιδιά . Στο Fire Breath τρέχετε πίσω του ή απομακρύνεστε όσο γίνεται πιο μακρυά ? Τον έκανα σήμερα τρελλό wipe . Πάντως τα hc καμμία σχέση με τα απλά , μιλάμε για άλλο μπουντρούμι.

Όταν έχει την ασπίδα ον πάτε στην πλάτη του κ dpsarete.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...