Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όχι άλλοι alliance στο neptulon pls!!!!!!

Έχουμε πήξει!

Έλα τώρα αφού ξέρω ότι θέλεις κάποιον ally να σου χαϊδεύει την μύτη 24/7 :P

Μακριά από alliance neptulon.....εκτός και αν είστε από την Σόφια. Πήχτρα σε eastern europeans και ειδικά σε Βούλγαρους ίου ίου μπλιαχ. Αν το mmo δεν έχει Σκανδιναβούς και Γιουναιτεντκινγκντόμους δεν λέει :)

Ακόμα 83 γαμώ δεν ανεβαίνει ρε ffs, ding στο level cap το 2011, νταξ ξεφτίλα lol.

Αυτός που σχεδίασε τη μάχη του Tol Barad παίζει σοβαρά να είναι νοητικά καθυστερημένος...

QQ erw2vole_UK :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έλα τώρα αφού ξέρω ότι θέλεις κάποιον ally να σου χαϊδεύει την μύτη 24/7 :P

Μακριά από alliance neptulon.....εκτός και αν είστε από την Σόφια. Πήχτρα σε eastern europeans και ειδικά σε Βούλγαρους ίου ίου μπλιαχ. Αν το mmo δεν έχει Σκανδιναβούς και Γιουναιτεντκινγκντόμους δεν λέει :)

Ακόμα 83 γαμώ δεν ανεβαίνει ρε ffs, ding στο level cap το 2011, νταξ ξεφτίλα lol.

QQ erw2vole_UK :lol:

Ε για πες κανα καλο server,εγω neptulon ειμαι και να πω την αληθεια ειμαι μια χαρα,τωρα αν ενας server ειναι overcrowded ε δεν θα εχει και περισσοτερους κουτους μεσα;

Sent from my iPhone using Insomnia

Ε για πες κανα καλο server,εγω neptulon ειμαι και να πω την αληθεια ειμαι μια χαρα,τωρα αν ενας server ειναι overcrowded ε δεν θα εχει και περισσοτερους κουτους μεσα;

Καλό server δεν ξέρω μιας και δεν ασχολούμαι και ιδιαίτερα με το παιχνίδι. Ξέρω όμως ότι ο neptulon στον οποίον ήμουν για 2 περίπου χρόνια κάθε μέρα που περνούσε γινόταν και χειρότερος.

:lol:

Ρε γελοίε, είσαι αθεόφοβος. :D

Gief Μαράκι σε κορδελίτσα για Xmas gift asap ρεεεεεε B)

Τα xmas πέρασαν ρε, να την ζήταγες για new years eve να το καταλάβω.......Πλέον μπορείς να κάμεις παιχνίδι και μόνος σου :P

Erw2vole_UK είσαι GA...........ΜΑΤΟΣ

xixixixixi :>

Τελείως όμως :P Με DK πήγα 84 και αν παίξω αυτές τις μέρες σίγουρα θα 85αρίσω.

Παίδες εγώ παίζω εδώ και πολλά χρόνια στον Quel'Thalas και ποτέ μα ποτέ δεν είχαμε προβλήματα. Μια χαρά server είναι με αρκετά άτομα από UK και μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας από άλλους servers. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Εμείς χθες κάναμε και το πρώτο μας cata raid. Πήγε λίγο fail, αλλά άξιζε η προσπάθεια ;)

atramedes, omnotron def, magmaw and halfus down, με μόνο 2 raid ως τώρα.

10άρι με μια καλή παρέα από το κάποτε 5/7 raiding guild. φτιάχνουμε και το site μας τώρα ξανά μετά από χρόνια.

πάμε με 1-2 raid την βδομάδα και λέμε να ασχοληθούμε χαλαρά με τα achi από hc modes ^_^

Τελείως όμως :P Με DK πήγα 84 και αν παίξω αυτές τις μέρες σίγουρα θα 85αρίσω.

Έτσι!!!!! Εμένα ο gaming χρόνος μου αναλώνεται μεταξύ buzz και wii fit........wow με τα κιάλια και όπως προέβλεψα, ding 85 με το νέο έτος :-)

http://www.wowhead.com/spell=91757

YES!!!!

3 μερες λιωσιματος μου πηρε..

Need!! μηπως και πουλήσω πουθενα τη Τσουναμι καρντ για μερικές χιλιάδες τζι...

Πηρα το 1ο μου επικ σημερα...

Επισης mb ffs!!!!

Παντως τελικα ολα θεμα gear ειναι, τζαμπα τοσο κλαμα που ριξανε καποιοι.

Πλεον με 348 ilvl ( οχι τπτ ιδιαιτερο δλδ) παιζω σχεδον οπως στο wrath, ποτε oom και τετοια.

Που να μαζεψουμε και raiding gear.

Ναι αλλά υπάρχει πάντα κάποια δυσκολία, ειδικά αν το γκρουπ δεν ειναι τόσο καλό..

Νομιζω δεν ειμαστε συχνα oom γιατί αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε καλα τις μηχανικές του heal και των fight. Μεχρι και το wrath οι healer εκαναν overheal και ηταν οκ, τωρα αυτό δεν παίζει πρέπει να γνωριζουν τελεια τις μηχανικές των fight για να ξέρουν ποτε και ποιους θα αφησουν χωρις heal, γιατί πλεον δεν υπάρχει overheal ουτε καν μπορεις να εχεις ολο σου το γκρουπ με full health.

Eγω με 339 αλλά λιγα hcs.. Δυσκολευομαι αρκετά αν δεν παω με παιδια απο το guild σε hc και κανω join από το lfg..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...