stefanos9 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Σε τι level πεταω icc gear level 251 kai 264 (κυριως 264..) και σπαω Τ10 4χ bonus , και φοραω πρασινα/μπλε (και τι level αυτα να ειναι 300+ 333+ ???) Ειμαι 81 μισο και δεν εχω αλλαξει τιποτα ακομα, κατι πρασινακια lvl 272 δεν μου εχουν γεμισει καθολου το ματι.... Ισχυει το hit>int>haste>mastery>crit για μαγους ??
Chrisxxx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Aν πας Deepholm ή Uldum θα τα αλλάξεις ολα. Κυριως λόγω σταμινα κ ιντελεκτ που θα το χρειαστεις.
Tetix Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά, εγώ έχω κάνει την χάρη στον εαυτό μου και το σταμάτησα από το Μάρτη και (ευτυχώς) δεν έχω μπει στον πειρασμό να βάλω πάλι... Αν και με όλα αυτά που ακούω εδώ για πιο δύσκολα dungeons heroics κτλ θα το ήθελα πολύ να το δοκιμάσω για τη φάση και μόνο. Η μόνη περίπτωση είναι αν για κανά τρίμηνο το καλοκαίρι χαλαρώσω από δουλειές γτ τώρα είμαι 100% full, no time! Αν και μέχρι τότε τα heroics θα είναι παρελθόν, πιστεύω ότι θα λένε πολύ και τα raids (έχω πολύ xp, και ως range dps, αλλά κυρίως ως MT/OT καθώς έπαιζα πολύ καιρό και σε καλά guilds) οπότε πιστεύω σε 1 μήνα MAX θα είμαι ready για το τελευταίο tier που θα υπάρχει τότε. Τυχεροί όσοι έχουν χρόνο...
sleepy_head Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Ισχυει το hit>int>haste>mastery>crit για μαγους ?? Έτσι είναι για arcane, για fire/frost προτιμάς crit αντί για haste.
Constant1ne Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 pff αυτό το cataclysm ξύπνησε τον παλιό έρωτα μέσα μου, δυστυχώς μου φαίνεται πολύ καλύτερο από το wotlk!!
GamerManiac Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μαγκες πως θα ενεργοποιησω το trial για 10 μερες?
jean-paul Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 καλημερα και χρονια πολλα σε ολους. ξερει κανεις αν υπαρχουν private σερβερς για το κατακλυσμ ? ευχαριστώ εκ των προτέρων
Erwdios Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Αυτός που σχεδίασε τη μάχη του Tol Barad παίζει σοβαρά να είναι νοητικά καθυστερημένος... Όταν κάνεις attack είναι σχεδόν απίθανο να πάρεις και τις 3 βάσεις, εφόσον ο αμυνόμενος ακολουθεί σωστά το rotation. Και πρέπει να είναι εντελώς άχρηστος ο αμυνόμενος για να μην μπορεί να μετακινηθεί σωστά στο Tol Barad. Uber fail λέμε, τα νεύρα νερό...
imr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Ναι τρελο fail το tol barad οταν παιζουν αρκετοι, μονη ευκαιρια να το παρεις οταν δεν παιζουν πανω απο 10 ατομα
Silverage Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα.Μπορείτε να μου προτείνετε έναν καλό σερβερ για alliance που να γίνονται πολλά raid, dungeon κτλ. γενικός να έχει ζωή αλλά όχι όταν είναι Σαββατοκύριακα ή βγαίνει νέο patch να μην μπορείς να μπεις απο ουρά 10.000 ατόμων.
injen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα.Μπορείτε να μου προτείνετε έναν καλό σερβερ για alliance που να γίνονται πολλά raid, dungeon κτλ. γενικός να έχει ζωή αλλά όχι όταν είναι Σαββατοκύριακα ή βγαίνει νέο patch να μην μπορείς να μπεις απο ουρά 10.000 ατόμων. Neptulon Sent from my iPhone using Insomnia
Silverage Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά ο Neptulon γραφει πως είναι full και πως μερικές φορές δεν θα μπορώ να μπω λόγω ουράς.Είναι αλήθεια αυτό;
Xvipes Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Όχι άλλοι alliance στο neptulon pls!!!!!! Έχουμε πήξει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις