Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια που πήγε να μας πουλήσει 15 euro τα skins των πανοπλιών που είχαν κοπεί από την αρχική έκδοση.

Aion?

Εγώ πάντως όταν κάποτε σταματήσω το wow απο και κλείεται να ασχοληθώ με οποιοδήποτε MMO παιχνίδι.

Μου έχει φάει μισή ζωή το wow, κάποια στιγμή πρέπει να ζήσουμε κιόλας σαν άνθρωποι και όχι σαν mages :)

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aion?

Εγώ πάντως όταν κάποτε σταματήσω το wow απο και κλείεται να ασχοληθώ με οποιοδήποτε MMO παιχνίδι.

Μου έχει φάει μισή ζωή το wow, κάποια στιγμή πρέπει να ζήσουμε κιόλας σαν άνθρωποι και όχι σαν mages :)

Για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Μαρία!!!!!!

Και όχι να σκοτώνουμε στο wow τα θηρία.....

Αφιερωμένο xixixixixixixixi :lol:

Δημοσ.

Για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Μαρία!!!!!!

Και όχι να σκοτώνουμε στο wow τα θηρία.....

Αφιερωμένο xixixixixixixixi :lol:

Χαχχααχαχ

Μεγάλη Αλητεία

που δεν μου έχεις γνωρίσει ακόμα τη Μαρία

Δημοσ.

Γουστάρω wipes!Έτσι να καταλαβαίνεις πως παίζεις παιχνίδι όχι βάζεις αυτόματο πιλότο και πας για καφέ.Δώστε wipes στο λαό (2-3 όμως όχι παραπάνω).

Δημοσ.

1ο heroic, wipe γιατι οι DK δεν ηξεραν να κανουν interrupt, 2o wipe στο boss (σκοτώστε τα adds ρε παληκαρια) 3ο hc και τυχερο 2 wipakia και πραγματικα πολυ ευχάριστα fights! :D

Μονο ρε παιδια κατι να γινει με το mana βγαινω με τον priest oom 1' πριν τελειωσει η μαχη και και μετα το τανκ φυτοζωεί.. :( Και κανω τα παντα απο συντηρηση των spells! Ξερω οτι μετα θα ειναι πολυ πιο ευκολο αλλα για καινουριο healer αν δεν νιωθουν ολα τα μελη του γκρουπ ειναι παλουκι και ω συνηθως φταιει ο healer.

Ι love my chakra :D

Δημοσ.

Γουστάρω wipes!Έτσι να καταλαβαίνεις πως παίζεις παιχνίδι όχι βάζεις αυτόματο πιλότο και πας για καφέ.Δώστε wipes στο λαό (2-3 όμως όχι παραπάνω).

Βασικά αυτό κάνανε... :)2-3 wipes θέλεις αν δεν νιώθεις το παιχνίδι.

Δημοσ.

Grim Batol HC uber instance. Το μέρος είναι g@misi και άπλωμα στον ήλιο :lol:

μαν, πανεύκολο είναι το GB. αρκεί να το νιώθει το γκρουπάκι. (δεν κάνω HC εκτός guild runs ομολογώ)

το δύσκολο κατ'εμέ είναι το stonecore HC όταν δεν έχεις CC.

είναι κανένας σας ZENEDAR/horde btw?

mpoumpiz is there (aka Mr tits)

Δημοσ.

Stonecore HC μόνο μια φορά πήγα με randoms, φάγαμε τον π. στο 1ο boss και δεν ξαναπήγα.

Grim Batol δεν είναι τόσο δύσκολο αρκεί να νιώθουν λίγο όλοι.

Deadmines heroic δεν έχω πάει καμία φορά. <_<

Δημοσ.

Last boss στο DM απλα epic :P

Εγω με την priest καπως τη βγαζω. Εχω το racial των belf ( 5κ mana καθε 2 λεπτα δε το λες και λιγο ) και το endless mana potion απο alchemy και την παλευω.

Και πλεον με καπως καλυτερο gear ( 346 ilvl ) χρησιμοποιω περισσοτερο και το flash heal.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια μιας και εγω δεν παιζω wow θα ηθελα να μου πειτε αξιζει?Γκομενα δεν εχω και δεν με ενδιαφερει οποτε πειτε μου αξιζει?Εχω μια γευση απο blizzard warcraft 3 πειτε μου να αρχισω?

Δημοσ.

Φτιάξε ένα λογαριασμό με trial 10 μέρες και δες.Στα πρώτα 10 lvls είναι λίγο ψιλοβαρετό αλλά μετά είναι εντάξει.Τι σχέση έχει η γκόμενα :huh: ?

Δημοσ.

Μάλλον έχει ακούσει ότι όποιος παίζει WoW ξεχνάει την κοινωνική ζωή, τις γυναίκες, τους φίλους που ΔΕΝ παίζουν WoW κλπ.

Αυτά... παλιά. Τώρα πια έτσι όπως έχει γίνει το παιχνίδι μπορείς να πας level 85 και να μην καταλάβει κανένας δικός σου ότι ασχολείσαι με το WoW. Είμαι ήδη lvl35 με χαλαρότατη ενασχόληση λίγων μερών και δεν έχω καταλάβει τίποτα από το παιχνίδι. Πού είναι οι εποχές που για τα πρώτα levels έφτυνα αίμα στο Elwynn Forest, στο Westfall και τα Redridge mountains. Για να μην πω και για τον τρόμο του Duskwood...

Πολύ γρήγορο leveling, mount στο level 20, quests σε 3-4 περιοχές όλες κι όλες (για τα πρώτα 30 levels) και φυσικά τα πάντα γίνονται αυτόματα με το cross-server LFG. Καμία σχέση ακόμα και με την εποχή που βγήκε το WotLK (για να μην μιλήσω για το pre-2.3 TBC ή το vanilla WoW που δεν το είχα καν προλάβει).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...