Erwdios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μια που πήγε να μας πουλήσει 15 euro τα skins των πανοπλιών που είχαν κοπεί από την αρχική έκδοση. Aion? Εγώ πάντως όταν κάποτε σταματήσω το wow απο και κλείεται να ασχοληθώ με οποιοδήποτε MMO παιχνίδι. Μου έχει φάει μισή ζωή το wow, κάποια στιγμή πρέπει να ζήσουμε κιόλας σαν άνθρωποι και όχι σαν mages
chill Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Aion? Εγώ πάντως όταν κάποτε σταματήσω το wow απο και κλείεται να ασχοληθώ με οποιοδήποτε MMO παιχνίδι. Μου έχει φάει μισή ζωή το wow, κάποια στιγμή πρέπει να ζήσουμε κιόλας σαν άνθρωποι και όχι σαν mages Για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Μαρία!!!!!! Και όχι να σκοτώνουμε στο wow τα θηρία..... Αφιερωμένο xixixixixixixixi
Erwdios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Μαρία!!!!!! Και όχι να σκοτώνουμε στο wow τα θηρία..... Αφιερωμένο xixixixixixixixi Χαχχααχαχ Μεγάλη Αλητεία που δεν μου έχεις γνωρίσει ακόμα τη Μαρία
Silverage Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Γουστάρω wipes!Έτσι να καταλαβαίνεις πως παίζεις παιχνίδι όχι βάζεις αυτόματο πιλότο και πας για καφέ.Δώστε wipes στο λαό (2-3 όμως όχι παραπάνω).
Chrisxxx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 1ο heroic, wipe γιατι οι DK δεν ηξεραν να κανουν interrupt, 2o wipe στο boss (σκοτώστε τα adds ρε παληκαρια) 3ο hc και τυχερο 2 wipakia και πραγματικα πολυ ευχάριστα fights! Μονο ρε παιδια κατι να γινει με το mana βγαινω με τον priest oom 1' πριν τελειωσει η μαχη και και μετα το τανκ φυτοζωεί.. Και κανω τα παντα απο συντηρηση των spells! Ξερω οτι μετα θα ειναι πολυ πιο ευκολο αλλα για καινουριο healer αν δεν νιωθουν ολα τα μελη του γκρουπ ειναι παλουκι και ω συνηθως φταιει ο healer. Ι love my chakra
Xvipes Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Γουστάρω wipes!Έτσι να καταλαβαίνεις πως παίζεις παιχνίδι όχι βάζεις αυτόματο πιλότο και πας για καφέ.Δώστε wipes στο λαό (2-3 όμως όχι παραπάνω). Βασικά αυτό κάνανε... :)2-3 wipes θέλεις αν δεν νιώθεις το παιχνίδι.
morgoth666 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μετα απο κανα τριωρο και απειρα wipes στο Stonecore εχω να δηλωσω οτι ειχα απο το TBC να γουσταρω τοσο σε 5αρι instance
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Ι love my chakra ninjutsu, fuck yeah!
Erwdios Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Grim Batol HC uber instance. Το μέρος είναι g@misi και άπλωμα στον ήλιο
headbanger Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Grim Batol HC uber instance. Το μέρος είναι g@misi και άπλωμα στον ήλιο μαν, πανεύκολο είναι το GB. αρκεί να το νιώθει το γκρουπάκι. (δεν κάνω HC εκτός guild runs ομολογώ) το δύσκολο κατ'εμέ είναι το stonecore HC όταν δεν έχεις CC. είναι κανένας σας ZENEDAR/horde btw? mpoumpiz is there (aka Mr tits)
sleepy_head Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Stonecore HC μόνο μια φορά πήγα με randoms, φάγαμε τον π. στο 1ο boss και δεν ξαναπήγα. Grim Batol δεν είναι τόσο δύσκολο αρκεί να νιώθουν λίγο όλοι. Deadmines heroic δεν έχω πάει καμία φορά.
dismemberer Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Last boss στο DM απλα epic Εγω με την priest καπως τη βγαζω. Εχω το racial των belf ( 5κ mana καθε 2 λεπτα δε το λες και λιγο ) και το endless mana potion απο alchemy και την παλευω. Και πλεον με καπως καλυτερο gear ( 346 ilvl ) χρησιμοποιω περισσοτερο και το flash heal.
GamerManiac Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια μιας και εγω δεν παιζω wow θα ηθελα να μου πειτε αξιζει?Γκομενα δεν εχω και δεν με ενδιαφερει οποτε πειτε μου αξιζει?Εχω μια γευση απο blizzard warcraft 3 πειτε μου να αρχισω?
Silverage Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Φτιάξε ένα λογαριασμό με trial 10 μέρες και δες.Στα πρώτα 10 lvls είναι λίγο ψιλοβαρετό αλλά μετά είναι εντάξει.Τι σχέση έχει η γκόμενα ?
nzeppos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μάλλον έχει ακούσει ότι όποιος παίζει WoW ξεχνάει την κοινωνική ζωή, τις γυναίκες, τους φίλους που ΔΕΝ παίζουν WoW κλπ. Αυτά... παλιά. Τώρα πια έτσι όπως έχει γίνει το παιχνίδι μπορείς να πας level 85 και να μην καταλάβει κανένας δικός σου ότι ασχολείσαι με το WoW. Είμαι ήδη lvl35 με χαλαρότατη ενασχόληση λίγων μερών και δεν έχω καταλάβει τίποτα από το παιχνίδι. Πού είναι οι εποχές που για τα πρώτα levels έφτυνα αίμα στο Elwynn Forest, στο Westfall και τα Redridge mountains. Για να μην πω και για τον τρόμο του Duskwood... Πολύ γρήγορο leveling, mount στο level 20, quests σε 3-4 περιοχές όλες κι όλες (για τα πρώτα 30 levels) και φυσικά τα πάντα γίνονται αυτόματα με το cross-server LFG. Καμία σχέση ακόμα και με την εποχή που βγήκε το WotLK (για να μην μιλήσω για το pre-2.3 TBC ή το vanilla WoW που δεν το είχα καν προλάβει).
Προτεινόμενες αναρτήσεις