xtonyx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 δοκιμασα εκανα εγκατασταση το cataclysm αφου στο 2o dvd του Lich king Μου εωγαζε προβλημα με Installer Και το εκανε και τωρα με κατεωαζει αλλα 3 giga ελπιζω αυτα να αναπληρωνουνε τυχον αρχεια που δεν εγκατασταθηκαν στο LIch king γιατι με ειπανε αν δεν το βλεπει το LIch king το cataclysm δεν μπορεις να το περασεις στο παιχνιδι μου μπαινει κανονικα αν και δεν εχει τελειωσει το setup τωτα οταν τελειωσει η εγκατασταση ελπιζω μην δω οτι δεν μπορβ να παω σε καποια περιοχη του Lich king η δω καμια ανωμαλια στο παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μα ετσι κ αλλιως δεν θα μπορεις να πας σε καμια περιοχη ουτε το Burning Crusade, ούτε του LK ούτε του cataclysm, για να πας σε αυτες θα πρεπει να εχεις φτασει στα καταλληλα levels. Και εμενα μου εβγαζε κατι προβληματα και τελικά κάνοντας install από τον game client απ'το internet έγιναν όλα μια χαρα. Επισης κατι αλλο, αν εχει καποιος φιλος σου το παιχνιδι ηδη installed, πήγαινε με εναν εξωτερικο δισκο και κανε copy ολο το directory. Θα εισαι ετοιμος να παίξεις αμεσα, δεν χρειάζεται τίποτα στη registry, εμένα 2 φίλοι μου έτσι το παίζουν, ήρθαν την ημέρα που βγηκε το cataclysm και το πήραν με εξωτερικο δισκο και αμέσως έπαιζαν...!! Οπότε ειναι και αυτό μια καλή λύση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Πήγα SFK hc με guildies. Τι παλούκι ο commander springvale. Είχαμε αρκετά wipes και τελικά τον αφήσαμε και πήγαμε στα άλλα bosses που ήταν πολύ πιο εύκολα. Με cc είναι γελοίο το fight. Εμείς είχαμε τον hunter (δηλαδή εμένα) να κάνει trap τον add από το αριστερό corridor, ο shaman μας ανέλαβε τα interrupts, και μόλις και οι 2 adds ήταν down, βουρ στο boss. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, έχω το εξής θέμα με το account μου: Όταν μπαίνω από το σπίτι όλα βαίνουν καλώς στο login. Όποτε πάω να κάνω login από ένα netcafe που πάω , δεν με βάζει και μου πετάει το μνμ "due to suspicious activity the account has been locked" και έτσι αναγκάζομαι να αλλάξω τον κωδικό. Γιατί συμβαίνει αυτό?? Επειδή κανω login από 2 διαφορετικές τοποθεσίες? Στέκει αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, έχω το εξής θέμα με το account μου: Όταν μπαίνω από το σπίτι όλα βαίνουν καλώς στο login. Όποτε πάω να κάνω login από ένα netcafe που πάω , δεν με βάζει και μου πετάει το μνμ "due to suspicious activity the account has been locked" και έτσι αναγκάζομαι να αλλάξω τον κωδικό. Γιατί συμβαίνει αυτό?? Επειδή κανω login από 2 διαφορετικές τοποθεσίες? Στέκει αυτό? Επειδή ίσως το netcafe είναι blacklisted για hacking κάποιων αccounts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ναι μπορεί, αλλά έχω δει άλλα παιδιά να παίζουν.. Με την προσθήκη authenticator βέβαια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
analyz33r Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Με cc είναι γελοίο το fight. Εμείς είχαμε τον hunter (δηλαδή εμένα) να κάνει trap τον add από το αριστερό corridor, ο shaman μας ανέλαβε τα interrupts, και μόλις και οι 2 adds ήταν down, βουρ στο boss. Υπαρχει και πιο ευκολος τροπος cc και τα δυο add ολη την ωρα και nuke the boss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Υπαρχει και πιο ευκολος τροπος cc και τα δυο add ολη την ωρα και nuke the boss Με αυτόν τον τρόπο όμως δεν θα γίνουν 2-4-6 και πάει λέγοντας τα adds? Πόσο cc έχετε στο party σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
analyz33r Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 nope δεν βγαζει αλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Art20 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 hahaha!!!! Α ρε φίλε μού εφτιαξες τη μέρα με αυτήν την κουβέντα!!!!!! Ο Leontas ζει αλλά πλέον είναι undead με όνομα Deathweesh!!!!!! :lol: :lol: Γύρισες εσύ?????????? Δώσε σε PM ή facebook realID!!! Good to see you back mate!!!! Tharros ftw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πλέον βέβαια ο main ειναι ο Vitruvius the priest! Ναι γύρισα και εγώ (για άλλη μια φορά) μετά από κάνα χρόνο. Δυστυχώς έχουν χωρίσει οι δρόμοι μας μιας και παίζω σε άλλο λογαριασμό, σε άλλο server (Auchindoun) και ο Tharros κάθεται μοναχός του στον παλιό. Καλή συνέχεια σου εύχομαι στο νέο expansion και ίσως παίξω κάποτε στον Genjouros πάλι αν και χλωμό το κόβω (σου έστειλα το real id για κάθε ενδεχόμενο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Και η ερώτηση της ημέρας.Πόσο xp θέλει από 85-86?Δεν ξέρετε?Σας έχω την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 nope δεν βγαζει αλλα καλό αυτό, θα το προσπαθήσω την επόμενη φορά. Grats Xvipes! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 thnx αλλά για άλλο λόγο την πόσταρα την φωτογραφία.δες το xp bar μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 ε ναι εντάξει..τι 9mil τι 12mil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 το ότι κατάφερα και είδα την μπάρα παρόλο που πήγα 85 και ότι πήρα και xp δεν σου φαίνεται παράξενο?Πιστεύω ότι θα το πάνε 90 μέσα στο cataclysm κ όχι σε καινούργιο expansion.Εκτός και αν το έκανε σε όλους αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις