Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εντωμεταξυ δεν ειναι ποια και ΤΟΣΟ δυσκολα τα heroics. Με σωστο group το dungeon βγαινει αερας ΑΚΟΜΑ και με το μουφα gear που εχουμε atm.

Κατι αλλο που σκεφτομαι γενικα στο cata.

Με ξενερωνουν τα νουμερα. Δεν ειναι δυνατον να εχω 117κ hp (Κλοθας), να μπαινω απλο dungeon και το τανκ να εχει...90.

Διαολε plate φοραει οτι gear και να εχει πρεπει να εχει παραπανω hp απο μενα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχω ένα πρόβλημα με το launcher.

Προσπαθεί να κατεβάζει κάτι game tools και μου βγάζει ότι ο χρόνος σύνδεσης έληξε. Από εκεί και μετά το launcher δεν λειτουργεί.

Τι στην ευχή να κάνω?

Εντωμεταξυ δεν ειναι ποια και ΤΟΣΟ δυσκολα τα heroics. Με σωστο group το dungeon βγαινει αερας ΑΚΟΜΑ και με το μουφα gear που εχουμε atm.

Κατι αλλο που σκεφτομαι γενικα στο cata.

Με ξενερωνουν τα νουμερα. Δεν ειναι δυνατον να εχω 117κ hp (Κλοθας), να μπαινω απλο dungeon και το τανκ να εχει...90.

Διαολε plate φοραει οτι gear και να εχει πρεπει να εχει παραπανω hp απο μενα.

Εχεις δικιο.. γενικα νομιζω το παρακανανε με τα νουμερα, δεν υπαρχει λογος. Κατ'αρχας ποιο το νοημα να δίνεις 5 level και να ζητάς πχ 6,5mil XP για να πας απτο 83 στο 84, τη στιγμη που τα quests σου δινουν 30,000 και τα mobs 5000. Ασκοπο. Βλέπω μια γενική μεγένθυση των αριθμων ανευ λόγου. Στο Wrath από 1mil πήγαινες 1,2 μετά 1,4 κλπ, και τα mobs σου δινανε 1200ΧΡ. Ουσιαστικά το να πας απτο 80 στο 82 ειναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ απ'ότι απο 79->80, ειμαι σιγουρος οτι το παρατηρησατε ολοι αυτο. Ειδικά οταν έχεις rest XP, τα levels ανεβαίνουν ευκολα. Anyway, η ουσία είναι στο end game ok.. αλλά χρειάζεται περισσότερη ποικιλία στα instances, μου φαίνονται πολύ λίγα.

Παντως εχει απιστευτα παλικαρια σαν Tank υποφερω... παμε σε inst kai λεω στον huntera κανε trap pull... kai to palikari pullarei me fire trap.. ΘΕΟΣ απλα!!

ax00ax0a0x0a0x0a0x0a0x0ax0a0x0a0x0ax0a0x0a0x0ax0a0x0ax0a0x0ax0a

Rule Number 1 : Δεν groupάρουμε ΠΟΤΕ με hunters :) Ποτέ όμως, ας παίξουν με το πουλί τους και το pet τους και ας κάνουν 3man instance.....έχουν φάει delete από μέρους μου, χρόνια τώρα.

εντάξει για random μόνο εγω κάνω :P

που αλλάζω surv η mm για να δίνω η attack speed η bloodlust/οτι buff δεν έχει το group ;)

γιαυτό λέω να αλλάξω τον Hunter γιατί όλο Noobs τον παίζουν. :(

WTT 85lvl hunter :P

καλημερα στα παιδια. χθες ειπα να κανς μια προσπαθεια να αρχιζω κατι καινουριο πηρα κατι οικονομιες και αγορασα ολοκληρη την σειρα και μια Prepaid 2μηνη του WoW.ξεκινησα να το εγκαταστησω περασα το πρωτο το TBC και επειτα μου ανοιξε ενα παραθυρο εγκαταστασης 11 giga με ypdates και αρχεια σε 3 βηματα...start available playable πριν καλα καλα τελειςσει το πρωτο βημα επιχειρησα να περασω το lich kinh Και μολις εφτασα στο δευτερο dvd η εγκατρασταση κολλησε...αφου προηγουμενως ειχα κανει παυση τιν εγκατασταση των αρχειων τν 11 γιγα τα οποια κατι παιδια μου ειπανε ειναι απαραιτητα να φτασουνε σε ενα σημειο και μετα να ξεκινησω να ωαζω και τα αλλα μοιας και ειναι κατι σαν προετοιμασια για τα νες μεροι του cataclysm..στην συνεχεια εκανα απεγκατασταση το παιχνιδι απο το control panel Και μου ειπε οτι κατι αρχεια πρεπει να τα διαγραψεις μονος σου χειροκινητα και μετα απο αναζητηση βρηκα οτι μονο στα εγραφα υπυρχε ενας wow ypdater..διαβαζωντας ομως κατι φορουμς μου ειπανε οτι δημηιουργουντε registry αρχεια και πρεπει να τα πεταξεις γιατι ισωσ να αντιμετωπισεις προβλημα στο παιχνιδι καπου ενα αρχειακι να κολλαει γιατι δεν διεγραφει απο προηγουμενη ανεπιτυχη εγκατασταση...εγω δεν σκαλησα αρχεια registry του wow φοβουμενος μην κανω καμια πατατα στα windows...και σας ρωτω απ οτι ξερω τα registry κρατανε saves σωμενα γραφικα και settings Που εχεισ ορισει αφου το εχεις παιξει το game κι εγω δεν το εκανα...ειμαι ακομη στην φαση πριν περασω το Lich king και το cataclysm μιας και κανω ακομη εγκατασταση ypdates..λετε να αντιμετωπισω προβλημα?ι διαδικασια σαυτην την φαση ειναι τοσο χρονοβορα?στεναχωρεθηκα πολυ απο χθες που δεν εχω καταφερειν α το παιξω και αν μου πευ τυχον επρεπε να διεγραψρεις και αρχεια registry Και δεν το εκανα και κατι παει στραβα και χρειαστει setyp και ypdates απο την αρχη πραγμα που ειναι πολυ χρονοβορο δεν θα το αντεξω.σας παρακαλω καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

Wall of text crits you for 894564546541876 damage. You die!

Βάλε παραγράφους ρε φίλε, ποιος θα το διαβάσει όλο αυτό?

αν το διαβασες σε παρακαλω μηπως μπορεις να με βοηθησεις?

Wall of text crits you for 894564546541876 damage. You die!

hahaha

οσο για το πρόβλημα

άσε το official laucher να τρέχει αυτό που έλεγε 11gb γιατί θα τα κατεβάσεις είτε θες είτε όχι

εκτός αν δεν θες να μπεις wow :P

edit:αν έχεις το dvd του κατακλυσμού δεν ξέρω τι παίζει με αυτό αλλά βάλτο από εκεί

ρε παιδια βαζω το lich king το εχω ενεργοποιησει και το account μου στο site το εχω κανει upgrade το Lich king Και στην εγκατασταση στο δευτερο dvd Μου λεει προβλημα με Installer Και δεν το κανει εγκατασταση μηπως ξερετε γιατι?

Άσε τα dvd.

Κάνε απεγκατάσταση ότι έχεις βάλει.

Μπες στο battlenet στο λογαριασμό σου, κατέβασε τον Full Game Client και άστο να κατεβάσει.

Θα τα κάνει όλα μόνο του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...