Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά μόνο εμένα μου φαίνεται το cata λίγο φτωχό?όλα τα items ίδια,όλα τα quest ίδια(πας από το ένα camp στο άλλο και σου δίνουν τα ίδια ακριβώς quest απλά με διαφορετικά τέρατα...)ακόμα 83 είμαι αλλά τι να πω το περίμενα λίγο πιο καλοδουλεμένο.Το έχουν απλοποιήσει τόσο πολύ λες και έχει φτιαχτεί για χαζά παιδάκια(oh wait...)

Εγώ πάλι πιστεύω το αντίθετο...κάνε heroic dungeons και τα ξαναλέμε. To πρώτο μας heroic σαν guild μας πήρε κάνα 2ώρο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ειναι φτωχο το Cata τα quests παντα τα ιδια ητανε και απλα αλαζανε τα mobs .Ουτος ι αλλος το νοημα δεν ειναι στο lvling..

Οταν μπεις heroic θα δεις την διαφορα.. ουτε στο BC δεν ητανε ετσι... οκ ειναι και θεμα gear kai θεμα tactics μεχρι να το νιωσουνε..

αλλα τουλαχιστον tank and spank with non stop healing its over :)

Ωρα να φανει ποιοι ξεκινησαν στο Wotlk with free epics for all και ποιοι απο απο Vanila :DD

Κοίτα να μαζευόταν ο κόσμος στην Dala δεν επαιζε γιατί είναι απλά για leveling οι περιοχές αυτές, οπότε ποιός να ήταν.. Αλλά με ενοχλεί πχ που σκέφτομαι ότι όταν ανεβάσω το σαμάνι μου που είναι 72 θα πρέπει να κάνω το γύρο του κόσμου όταν παίρνω level για να κάνω λίγο train. Δεν έχει νόημα, δεν με διευκολύνει. Τεχνικά τώρα δεν ξέρω πώς γίνεται η διαχείρηση των περιοχών πάντως κάθε περιοχή πρέπει να ανοίκει σε δικούς της servers, εκτός του ότι οι instance servers έχουμε δει πιστευώ όλοι να buggάρουν, εγώ επίσης έχω δει και οι BG servers αλλά θυμάμαι και μία φορά σε Genjuros που είχε κρασάρει η Kalimdor. Εμείς που είμασταν Eastern Kingdoms παίζαμε κανονικά, ενώ οι άλλοι όλοι disconnected.

Αλλά και πάλι δεν βλέπω τη σύνδεση των portals σε αυτό.

Anyway. Μ'αρέσει που έχουν αλλάξει οι αρχικές περιοχές, αλλά πίστευα και ήλπιζα ότι θα είχαν και quests εκεί.. Δηλαδή οκ μου γεμησες νερά την Tanaris και την είδα για 2 λεπτά πετόντας απο πάνω για να πάω Uldum.. Γεμάτη νερά και η Thousand Needles που ανάθεμα αν περάσω ποτέ από πάνω... :D :D :D

Εκεί που ήταν τα portals στη Dala τώρα είναι οι trainers οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό τουλάχιστον...

By the way ζει ακόμα ο Leontas; ;)

σε χθεσινό hc ο tank που είχαμε δεν ήξερε τι είναι LOSpull. Ερώτηση από τους υπόλοιπους" μεγάλε πότε ξεκίνησες το παιχνίδι?" την απάντηση φαντάζομαι να την καταλαβαίνετε . Ο shaman δεν ήξερε να xeilari , ένα disaster ήταν όλο . Δράμα , μεγάλο δράμα με τους wrath παίκτες.

Εγώ πάλι έκανα 1 hc εχθές μετά από μέρες και το group ήταν τέλειο, μόνο εγώ πέθανα μια φορά και από δικό μου λάθος. Με CC(sheep, mind control και hex από resto shaman) και χωρίς να παίρνουμε aggro από το τανκ. Μακάρι να ήταν όλα τα group έτσι.

• Super Moderators

Οχι μονο μπορουν αλλα ειναι και πολυ ποιο δυσκολα ta hc

πολύ πιο δύσκολα χωρίς το αρχικό nerf που έφαγαν τα HCs στο TBC?

γιατί είχε πέσει βαρβάτο nerf...

Yeap η τουλαχιστον ετσι νομιζω μπορει να φτεει οτι τα πραγματικα δυσκολα τοτε ητανε τα mech kai arcatraz ενω τωρα ειναι πολυ περισοτερα και πολα περισοτερα fight που πρεπει να θυμασε οπως και να εχει 1-2 φορες να τα βγαλεις να μαζεψεις και λιγο καλυτερο gear και ολα γινονται πολυ ποιο ευκολα

τορα για raids δεν ξερω τι γινεται Argaloth mono εβγαλα το οποιο ητανε πολυ ποιο εθκολο

Εκεί που ήταν τα portals στη Dala τώρα είναι οι trainers οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό τουλάχιστον...

By the way ζει ακόμα ο Leontas; ;)

hahaha!!!! Α ρε φίλε μού εφτιαξες τη μέρα με αυτήν την κουβέντα!!!!!!

Ο Leontas ζει αλλά πλέον είναι undead με όνομα Deathweesh!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Γύρισες εσύ?????????? Δώσε σε PM ή facebook realID!!!

Good to see you back mate!!!!

Tharros ftw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πλέον βέβαια ο main ειναι ο Vitruvius the priest! :P

αν νερφάρει τα hcs η blizz θα είναι για φτύσιμο . Μετά από πολύ καιρό είδαμε κάποια μπουντρούμια της προκοπής , ελπίζω να αντέξει στο κλάμμα των βορείων όσο μπορεί . Αυτοί οι Ολλανδοί ρε παιδάκι μου τι QQ είναι αυτό . Προχτές ένας στην Orgri γκάριζε ό,τι δεν πληρώνει για να κάνει wipe , τι άλλο θα ακούσουμε . Τι διάολο όλα τα σχολαρόπαιδα από alliance μεριά στους horde ήρθαν .

Δεν έχω εμπειρία από cata hc (για την ακρίβεια δεν έχω εμπειρία από cata dungeons γενικά μέχρι ώρας :P) αλλά αν ισχύουν τα όσα διαβάζω είναι δεδομένο πως θα νερφαριστούν!!!

Ding 83, 2 moar to go :P

Δεν νομιζω να nefraristoun και τα heroics ποια τοσο γρηγορα...ποιο μετα σιγουρα γιατι η bliz θα εφαρμοσει την γνωστη της πολιτικη ωστε να δοσει gear σε οσους επιστρεφουν μετα απο καιρο ωστε να μπορουν να κανουν raids οποτε μεχρι να βγουνε τα καινουρια raids ta heroics δεν αλαζουνε μετα...

Παντως εχει απιστευτα παλικαρια σαν Tank υποφερω... παμε σε inst kai λεω στον huntera κανε trap pull... kai to palikari pullarei me fire trap.. ΘΕΟΣ απλα!!

Για LosPull ουτε λογος να 3ερουν τι ειναι Ασε που οι περισοτεροι μαλλον πιστεουν οτι ειμαι πολθ τρομακτικος και τραβαω aggro μονο που με βλεπουνε τα mobs και με το που κανεις ενα απλο taunt αρχιζουνε το dps.. μεσα στα traps ktl

Η μονη λυση ειναι να κανεισ guild runs γιατι με pugs πρωτα σε wiparoune kai μετα φευγουνε και αντε παλι πεσ τα tactis στον καινουριο... Ευτυχος επιτελουσ παμε rank5 σημερα οποτε no more gold for repair !!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...