Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φτιάχτηκε ένα νέο pve guild με φιλική ατμόσφαιρα στον server Eonar.

Στόχος του guild είναι να "ξαπλώσουμε" όλα τα raids και να διασκεδάσουμε.

Δεχόμαστε όλα τα lvls αρκεί να είναι active:)

Όποιος θέλει να συμμετάσχει ζητάει invite από Kagain ή Lyguard

Το site του guild είναι: http://greekchaoticalliance.forumotions.com/forum.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ΜΕ boost? Πως το εκανες αυτο τωρα? Εδω θελει 2 μερες + μονο για 1-85

όχι χωρίς boost, το 1-55 πλέον με τα Quest μέσα στα dungeon είναι παιχνιδάκι, μέχρι και 2 level per run . μετά λίγο questing για να μπεις outland, στα outland συνδυασμό questing και dungeon πάλι τίποτα το ιδιαίτερο(αφού έχεις και flying mount), το μονο "ψιλοδύσκολο" πλέον είναι να περάσεις το northrend, δηλαδή τα level 68-77 που θέλει μονο questing γιατί τα dungeon δεν σου δίνουν και τόσο καλο ΧΡ, λέω 77 γιατί μετά αγοράζεις τα πρασινακια του Cata και μέχρι τα 80 τα ρίχνεις όλα 1-shot :)

*υπόψη λέω time /played κι όχι ότι έγινα 85 μέσα σε 5.5 μέρες

Παιδιά θέλω να κάνω ενα character transfer μάλλον account transfer και μιας και θα αλλάξω λογαριασμό λέω μήπως αλλάξω και realm.Ο παίκτης είναι στον genjuro (alliance) και επειδή έχω να παίξω με αυτόν 3 χρόνια περίπου δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα.Είναι καλός server;Έχει κόσμο η να του αλλάξω και server;Αν ναι που λέτε να πάω;

Εφυγαν απο alliance τα 8-10 καλύτερα guild που υπήρχαν.. Τωρα εμειναν μονο οσοι ειχαν κανει μπ..δελο το σερβερ.. Ο πληθυσμος του ειναι μονιμα Low και κατεβαινει.

Ο πλυθησμος του εδώ και μια βδομάδα έχει παει medium και ανεβαίνει λόγω του free migrate από σερβερ με αναμονή 3 και 4 ώρες

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Κρυφοελπίζω ότι οι καινούριοι που ήρθαν θα δώσουν άλλον αέρα στο server πλέον. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα είναι full ελλάδα. Το Ελληνικό στοιχείο δεν θα φύγει, αλλά τουλάχιστον να υπάρχει ένα balance. Εγω παντως λογω leveling & random LFG σπανια πλεον συνανταω έλληνα. Φανταζομαι στο 85 θα τους δω ολους μαζεμενους! :P

Με τιν ευκαιρία, πλέον η πολυσύχναστη πόλη ειναι Stormwind και Orgr?

ο ναι....

και φυσικα εχουν ερημωθει οι υπολοιπες....ειδικα τωρα που εκτος απο το expansion στην dalaran δεν υπαρχουν τα Portals.

Aυτό με τα portals δεν το κατάλαβα ποτέ γιατί έφυγαν.. Πάντως είχα συνηθίσει την Dala, ενα τετράγωνο ήταν και στο κέντρο η πλατειούλα. Όπου ήθελες πήγαινες με 2 βηματα, τη Stormwind την έχω ψιλοξεχάσει, πάλι καλά που μπορούμε να πετάξουμε γιατί δεν την πάλευα μία με το αλογάκι! :P

Aυτό με τα portals δεν το κατάλαβα ποτέ γιατί έφυγαν.. Πάντως είχα συνηθίσει την Dala, ενα τετράγωνο ήταν και στο κέντρο η πλατειούλα. Όπου ήθελες πήγαινες με 2 βηματα, τη Stormwind την έχω ψιλοξεχάσει, πάλι καλά που μπορούμε να πετάξουμε γιατί δεν την πάλευα μία με το αλογάκι! :P

+1000

μαλλον λογω διαχειρισης server load.φανταζομαι το WOTLK θα τρεχει σε secondary server αφου πλεον λιγος κοσμος θα ασχολειθει με αυτο,με τους πιο δυνατους main servers να τρεχουν το Cataclysm και κυριως τις πρωτευουσες που εκτος του οτι ειναι πλεον ανοικτες κα τεραστιες,διαθετουν και απο 2 τραπεζες/AH points.

Αν ολος ο κοσμος συνεχιζε να συνωστιζεται στο Dalarn λογω των portals,θα δημιουργοταν προβλημα διοτι και ο σερβερ δεν θα σηκωνε και τζαμπα θα τρεχανε οι main servers to Cataclysm.

Eμενα παντως μου αρεσει η κατασταση οπως ειναι τωρα,πεταω ελευθερα και ανετα σε ολα τα σημεια ενδιαφεροντος στα Orgri/Strormw και χρησιμοποιω τα portals του Εarthen Ring για να πηγαινω στις νεες περιοχες του Cataclysm.

Kαι ειλικρινα η θεα απο ψηλα του Stormwind ειναι πανεμορφη,πλεον συχναζω πιο πολυ εκει παρα στο Ironforge οπως συνηθιζα παλια.

Πείτε server να rollaro ...............Δεν κρατήθηκα και το αγόρασα , τώρα κατεβαίνει το patch και αύριο με το καλό θα loggaro για να φτιάξω worgen που με μάγεψαν στη beta . Σε ποιους server παίζεται εσείς και τι race?

μαλλον λογω διαχειρισης server load.φανταζομαι το WOTLK θα τρεχει σε secondary server αφου πλεον λιγος κοσμος θα ασχολειθει με αυτο,με τους πιο δυνατους main servers να τρεχουν το Cataclysm και κυριως τις πρωτευουσες που εκτος του οτι ειναι πλεον ανοικτες κα τεραστιες,διαθετουν και απο 2 τραπεζες/AH points.

Αν ολος ο κοσμος συνεχιζε να συνωστιζεται στο Dalarn λογω των portals,θα δημιουργοταν προβλημα διοτι και ο σερβερ δεν θα σηκωνε και τζαμπα θα τρεχανε οι main servers to Cataclysm.

Eμενα παντως μου αρεσει η κατασταση οπως ειναι τωρα,πεταω ελευθερα και ανετα σε ολα τα σημεια ενδιαφεροντος στα Orgri/Strormw και χρησιμοποιω τα portals του Εarthen Ring για να πηγαινω στις νεες περιοχες του Cataclysm.

Kαι ειλικρινα η θεα απο ψηλα του Stormwind ειναι πανεμορφη,πλεον συχναζω πιο πολυ εκει παρα στο Ironforge οπως συνηθιζα παλια.

Κοίτα να μαζευόταν ο κόσμος στην Dala δεν επαιζε γιατί είναι απλά για leveling οι περιοχές αυτές, οπότε ποιός να ήταν.. Αλλά με ενοχλεί πχ που σκέφτομαι ότι όταν ανεβάσω το σαμάνι μου που είναι 72 θα πρέπει να κάνω το γύρο του κόσμου όταν παίρνω level για να κάνω λίγο train. Δεν έχει νόημα, δεν με διευκολύνει. Τεχνικά τώρα δεν ξέρω πώς γίνεται η διαχείρηση των περιοχών πάντως κάθε περιοχή πρέπει να ανοίκει σε δικούς της servers, εκτός του ότι οι instance servers έχουμε δει πιστευώ όλοι να buggάρουν, εγώ επίσης έχω δει και οι BG servers αλλά θυμάμαι και μία φορά σε Genjuros που είχε κρασάρει η Kalimdor. Εμείς που είμασταν Eastern Kingdoms παίζαμε κανονικά, ενώ οι άλλοι όλοι disconnected.

Αλλά και πάλι δεν βλέπω τη σύνδεση των portals σε αυτό.

Anyway. Μ'αρέσει που έχουν αλλάξει οι αρχικές περιοχές, αλλά πίστευα και ήλπιζα ότι θα είχαν και quests εκεί.. Δηλαδή οκ μου γεμησες νερά την Tanaris και την είδα για 2 λεπτά πετόντας απο πάνω για να πάω Uldum.. Γεμάτη νερά και η Thousand Needles που ανάθεμα αν περάσω ποτέ από πάνω... :D :D :D

Πείτε server να rollaro ...............Δεν κρατήθηκα και το αγόρασα , τώρα κατεβαίνει το patch και αύριο με το καλό θα loggaro για να φτιάξω worgen που με μάγεψαν στη beta . Σε ποιους server παίζεται εσείς και τι race?

Εγω ειμαι σε Genjuros αλλά δεν στον συνιστώ, δεν εχω εικονα του πως εχει γινει τις τελευταίες 2 βδομάδες αλλά πιο πριν δεν παλευόταν..

Ρε παιδιά μόνο εμένα μου φαίνεται το cata λίγο φτωχό?όλα τα items ίδια,όλα τα quest ίδια(πας από το ένα camp στο άλλο και σου δίνουν τα ίδια ακριβώς quest απλά με διαφορετικά τέρατα...)ακόμα 83 είμαι αλλά τι να πω το περίμενα λίγο πιο καλοδουλεμένο.Το έχουν απλοποιήσει τόσο πολύ λες και έχει φτιαχτεί για χαζά παιδάκια(oh wait...)

Εγω ειμαι σε Genjuros αλλά δεν στον συνιστώ, δεν εχω εικονα του πως εχει γινει τις τελευταίες 2 βδομάδες αλλά πιο πριν δεν παλευόταν..

Καλά κάνεις greekjuros ποτέ :P ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...