Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Polaki παντως..Αρχισα να ντυνομαι σιγα σιγα ( Items απο heroics κατα βαση ) Και εχω ηδη δει μεγαλη διαφορα.

Οταν σα healers αρχισουμε να περνουμε περισοτερο spirit/intellect και οταν τα tanks ντυθουν οπως πρεπει ( ΝΑΙ κατα βαση δε μπορειτε να τους κρατησετε ζωντανους επειδη εχουν dps items) το healing θα γινει σχεδον σα το wotlk.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Polaki παντως..Αρχισα να ντυνομαι σιγα σιγα ( Items απο heroics κατα βαση ) Και εχω ηδη δει μεγαλη διαφορα.

Οταν σα healers αρχισουμε να περνουμε περισοτερο spirit/intellect και οταν τα tanks ντυθουν οπως πρεπει ( ΝΑΙ κατα βαση δε μπορειτε να τους κρατησετε ζωντανους επειδη εχουν dps items) το healing θα γινει σχεδον σα το wotlk.

Εγω θυμαμαι οταν ειχα πρωτοπαει 80 που αρχικα δυσκολευόμουν οπότε φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα είναι και ίσως λίγο πιο δύσκολο. Και βέβαια κάθε φορά που έβγαιναν καινούρια instances πχ TOC και ICC 5άρια, το ζόρι ξαναξεκινούσε. Βέβαια εγώ δεν είχα raiding guild τότε οπότε αναγκαστικά τα items μου ήταν ilvl200 από last boss HC ή emblems. Θυμάμαι πήγαινα κάθε μέρα το TOC HC σαν dps μήπως μου πέσει κάτι (που μπορούσες μία φορά μόνο να πας, δεν υπήρχε random LFG) και 2-3 TOC normal σαν healer που όλα τα bosses ρίχνανε καλούτσικα epics. Τα υπόλοιπα HC δεν ηταν ιδιαίτερα δύσκολα απλά ξέμενα από mana και ήταν κουραστικό.

Παρ'όλα αυτά έμαθα να κάνω λίγο σκόντο στο mana, αν και εννοείται μετά είχε ξεφτιλιστεί τελείως και έκανα full overheal σε AOE να ξεμπερδέυουμε.

Αυτοί που σίγουρα έχουν πρόβλημα είναι όσοι ανεβάσανε healers πρώτη φορά στο Wrath, και μπήκανε κατ'ευθείαν στη λογική του φαρμάρω HC για emblems, κάνω και το weekly για ακόμα περισσότερα emblems και είμαι super healer.

Φίλε alan, μπάς και είσαι σε κανα prive περίεργο;

Το PvP σημαίνει player vs player και εναν τέτοιο σερβερ τον χαρακτηρίζουν τα δάκρυα και η απόγνωση, πολύ περισσότερο για κάποιον που αρχίζει τώρα. πήγαινε PvE καλύτερα.

private server? οχι, ο σερβερ burning steppes ειναι PvP και δεν εχει πολυ κοσμο.

λεει ομως για free migration , αν μπορεσω θα μεταφερω το χαρακτηρα μου. σε ποιο σερβερ βρισκονται ελληνες παικτες?

Φιλε Xvibes ακριβώς αυτό πριν από λίγη ώρα σκεφτόμουν και εγώ καθώς πετούσα γύρω γύρω για mining με τις ώρες και κοιτούσα το minimap αποβλακωμένος. Ενα τέτοιο addon θα ήταν καλή φάση.

84 ο shaman 82 o mage 81 σχεδον ο Druid ... Χαλαρα χαβαλετζιδικα και τσουκου τσουκου .... θελω να παει 85 ο Shaman Δευτερα που εχω ρεπο λιωσιμο τρελο να τελιωνουμε ....

Υ.Γ ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ?!?!?!?!?!?! ΤΟ ΚΡΤ ΜΟΥ ΜΕΣΑ

Αν και εφοσων ο κοσμος ξερει τι ειναι το cc τοτε το heroic παει καλα.

Ελα ομως που ο περισοτερος κοσμος ΔΕΝ. Και υπαρχουν και καποιες περιπτωσεις στις οποιες ο mage κανει sheep ο rogue κανει sap και ο shaman hex και τα σπαει και τα 3 το tank στο pull :P

Και o Hunter Frozen trap μην μας ξεχνας εμας :P Παντως ισχυει αυτο με το σπασιμο sta pull.

1->85 σε 5 days 14 hours played, με αρκετό χαμένο χρόνο γιατί δεν πήρα Cata αμέσως και με herba - mining τέρμα, εάν το κάψεις γίνεται και σε 4 - 4.5 μέρες :)

ΜΕ boost? Πως το εκανες αυτο τωρα? Εδω θελει 2 μερες + μονο για 1-85

• Super Moderators

Υ.Γ ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ?!?!?!?!?!?! ΤΟ ΚΡΤ ΜΟΥ ΜΕΣΑ

εδώ και πολλά χρόνια είναι ανοιχτά τα μαγαζιά τη προτελευταία Κυριακή του χρόνου :rolleyes:

4 days και 50 λεπτά για 1-80 ,αλλά μου φαίνεται θα κάνω άλλο τόσο για 80-85 με τόσο ξύλο που παίζετε εδώ.Είχα να δω 2 min remaining για rez πολύ καιρό τώρα.

εδώ και πολλά χρόνια είναι ανοιχτά τα μαγαζιά τη προτελευταία Κυριακή του χρόνου :rolleyes:

Το ξέρω ωρε. 11 χρόνια σε μαγαζί δουλεύω. Αλλά θα ξαναρωτησω. Ποιος ηλίθιος το σκέφτηκε; Να του κάνουν ban account

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

εντάξει, εδώ υπάρχουν χώρες που είναι ανοιχτά κάθε Κυριακή :rolleyes:

Πχ στην Ιταλια αλλα ειναι τις Πεμπτες κλειστα... ;)

Αυτο γινεται για να βοηθησουν πχ τους εργαζομενους που δουλευουν καθημερινες και δεν προλαβαινουν να κανουν τα ψωνια τους σε μισο Σαββατο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...