Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον, μετα απο αρκετα heroics με την priest εχω να πω οτι μιλαμε για μεγαλη πικρα :P

Αν και εφοσων ο κοσμος ξερει τι ειναι το cc τοτε το heroic παει καλα.

Ελα ομως που ο περισοτερος κοσμος ΔΕΝ. Και υπαρχουν και καποιες περιπτωσεις στις οποιες ο mage κανει sheep ο rogue κανει sap και ο shaman hex και τα σπαει και τα 3 το tank στο pull :P

Γενικα τα πραγματα εχουν δυσκολεψει και αυτο ειναι καλο. Τωρα στις αρχες υπαρχουν δυσκολιες 1ον γιατι οι περισοτεροι ειναι συνηθισμενοι σε run and gun μεθοδους και δευτερον επειδη το gear μας ειναι ακομα αρκετα χαμηλο.

Τρελο κλαμα για τους priests παντως, η αληθεια ειναι οτι μας εχουν ριξει αρκετα, και στα 3 specs.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

γιατι οι περισοτεροι ειναι συνηθισμενοι σε run and gun μεθοδους και δευτερον επειδη το gear μας ειναι ακομα αρκετα χαμηλο.

εδώ ο healer φώναζε χθες , " mb!!! mb!!! " , και ρώταγαν όλοι τι σημαίνει mb ...

To inscription είχε τρελό χρημα στο WotLK αλλά τωρα δεν ξέρω :( Τα decks που φτιάχνει ειναι παρομοια με drops από raids οποτε δεν είναι τόσο καλά όσο ηταν στο wrath που τα αντικατουστουσε κανείς μονο με ulduar gear.. Επίσης πλεον ενα deck μπορει να κοστιζει 16.000g+ αρα γινεται ακομα πιο δυσκολη η πώληση του. Θελω να του δώσω λίγο χρόνο ακόμα αλλιως μαλλον θα το αλλαξω. :(

Alchemy FTW αν θέλετε φράγκα για τώρα:

Πουλάω το cd του transmute gold 600-700g κάθε μέρα και φτιάχνω Potion of Treasure Finding το οποίο πουλάω 250-300g στο trade. Οι καμένοι με το Archeology το εκτιμούν δεόντως και φεύγουν τα g σύννεφο.

Χθές μόνο από herbs, volatiles, transmutes και potions έβγαλα 7k. Not bad. :)

Συνεπώς, αν το κάψεις ανεβαίνεις σε 2 μέρες και κάτι ψιλά.

βασικά ναι, για 1->85 είπα :) για το 80->85 μου πήρε περίπου 1.5 μέρα, τις πρώτες 12 ώρες πήγα 83.

βασικά ναι, για 1->85 είπα :) για το 80->85 μου πήρε περίπου 1.5 μέρα, τις πρώτες 12 ώρες πήγα 83.

Τότε μλκίες λέω, εγώ μία βδομάδα πάλευα, αλλά η priestess ακόμα 62 είναι (κολλάω και με τα Bgs εγώ :))

Erwdios έφτιαξα χαρακτήρα, όνομα Cailin. Θέλω guild για τα perks!

Είχες χαρακτήρα με nick Caylin, female human mage, πάλι mage να υποθέσω? :)

Στείλε αν θέλεις pm το live id σου, να σε έχω online και όταν παίζω Venture Co ;)

@Chill Gz για το ding, έκανα Halls of Baradin 25 την ώρα που μου έκανες whisper και δεν μπορούσα να σου απαντήσω. :)

Έχω ένα baudtec της κακιάς ώρας που με πετάει που και που έξω. Δανείστηκα ένα belkin G+ mimi προχθές, στο browing έδειχνε να πετάει, log in στο wow έκανε ταχύτατα, αλλά μόλις με έβαζε, κολλούσαν όλα και με πετούσε έξω.

Τι μπορεί να φταίει?

ομως η μονη επιλογη που εχω ειναι wow1(παλιοτερο ληγμενο trial) kai wow2.

μετα λεει burning steppes PvP, αυτος ειναι?. και ειχα επιλεξει RP server

τι χαρακτηριζει ενα PvP server?

Φίλε alan, μπάς και είσαι σε κανα prive περίεργο;

Το PvP σημαίνει player vs player και εναν τέτοιο σερβερ τον χαρακτηρίζουν τα δάκρυα και η απόγνωση, πολύ περισσότερο για κάποιον που αρχίζει τώρα. πήγαινε PvE καλύτερα.

Λοιπόν τα heroics είναι δύσκολα και τα normal είναι (σχετικά) εύκολα....

Πρόβλημα ρε παιδί μου. Ειδικά στα heroics είναι σα μικρά raids. Πρέπει να ξέρεις tactics κτλ κτλ, σα μικρά raids είναι!

Λοιπόν τα heroics είναι δύσκολα και τα normal είναι (σχετικά) εύκολα....

Πρόβλημα ρε παιδί μου. Ειδικά στα heroics είναι σα μικρά raids. Πρέπει να ξέρεις tactics κτλ κτλ, σα μικρά raids είναι!

Ετσι επρεπε να ειναι, αυτο το πράμα στο Wotlk ηταν πλεον κουραστικο με την εννοια οτι δεν ειχε πλακα. Ειδικα για τους healers με το που άρχιζαν να φοράνε gear 232 (badges) ηταν βαρετο. Απλα τωρα ο κοσμος εχει συνηθισει απο τοτε να μπαινει με τη μία HC χωρίς να είναι ντυμένος. Θα δεις που οταν σιγα σιγα έχουν φορεθεί τα κατάλληλα items θα είναι λιγότερο σοκαριστικό. Εγω πάντως δεν πρόκειται να μπαινω σαν healer στην αρχή γιατι ξέρω οτι θα τους κάψω τους υπόλοιπους! Οταν με το καλο ντυθούμε λίγο το γυρίζω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...