chill Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Παρε της ενα wow account τα Χριστουγεννα και πεισε την να παιξει, εχει ωραια Pet.. Τωρα μπορει να βρεθεις σε φαση παιζω wow 10 ωρες τη μερα αλλά boostarw lvl 10 night elf στην azeroth αλλά τουλάχιστον θα έχεις το feeling του Κατακλισμ.. Μόνο την διαδικασία της επεξήγησης του παιχνιδιού σκέφτομαι και μου αρκεί για να MHN το κάνω Τες πα πήρα το πρώτο μου level DING DING DING :> την άλλη βδομάδα πάλι xaxa
Sugizo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 1->85 σε 5 days 14 hours played, με αρκετό χαμένο χρόνο γιατί δεν πήρα Cata αμέσως και με herba - mining τέρμα, εάν το κάψεις γίνεται και σε 4 - 4.5 μέρες orc mage στον neptulon μονο εμενα βγάζει (είπα μετά από 4 χρονια alliance, να γυρίσω στις ρίζες μου) από τις νέες περιοχές μου άρεσε το Vash'jir (ειδικά τα Quest που κανεις σαν Naga), κάτω από το νερό κι έτσι, τώρα Uldum κλπ μου θυμίζουν Ahn'Qiraj
Erwdios Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 1->85 σε 5 days 14 hours played, με αρκετό χαμένο χρόνο γιατί δεν πήρα Cata αμέσως και με herba - mining τέρμα, εάν το κάψεις γίνεται και σε 4 - 4.5 μέρες Τρίτη μεσάνυχτα ξεκίνησα να παίζω, χαράματα Πέμπτης ήμουν 85 με maxed herbalism - alchemy. Συνεπώς, αν το κάψεις ανεβαίνεις σε 2 μέρες και κάτι ψιλά. Ύπνος, γύρω στις 6 ώρες την ημέρα αλλά και για καφεδάκι βγήκα και για μάσα. Δηλαδή δεν είναι ανάγκη να λιώσιες πάνω στο PC.
Xvipes Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Τρίτη μεσάνυχτα ξεκίνησα να παίζω, χαράματα Πέμπτης ήμουν 85 με maxed herbalism - alchemy. Συνεπώς, αν το κάψεις ανεβαίνεις σε 2 μέρες και κάτι ψιλά. Ύπνος, γύρω στις 6 ώρες την ημέρα αλλά και για καφεδάκι βγήκα και για μάσα. Δηλαδή δεν είναι ανάγκη να λιώσιες πάνω στο PC. Όπα για 1-85 λέει όχι για 80-85...
sleepy_head Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Erwdios έφτιαξα χαρακτήρα, όνομα Cailin. Θέλω guild για τα perks!
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ συνεχίζω χαλαρά είμαι 83 μισό και δεν εχωαγγιξει enchant engineer καθόλου. Έβγαλα τρέλα λεφτά τις πρώτες ώρες από enchant materials γιατί κάποιοι τρεχαν για 525 και εγώ έσπαγαν ότι εβρησκα στον δρόμο. Μέσα σε 6 ώρες περίπου 20·000. Τώρα κάνω lvl up και μόλις πάω 85 θα ανεβαζω τα prof. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
sleepy_head Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ πουλάω gems, βγάζω αρκετά λεφτά ακόμη. Ας βγάλω λεφτά τώρα και μετά μαζεύω για JC/engineering/blacksmithing.
imr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Καλα εγω εχω χεστει στα λεφτα μιλαμε το goblin εχει γινει τελειως εβραιος, μερικα flasks πανε 300g το ενα Παντως το healing σε hc με priest ειναι τρομερα δυσκολο. To καλο ειναι οτι επιτελους τα heroic ειναι challenge, το κακο οτι για priest healer ειναι ακομα πιο αγγουρια.
sleepy_head Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Λίγα heroics προσπάθησα να κάνω αλλά μόνο 1-2 τελείωσα. Πολύ fail, έχουν μάθει όλοι χωρίς CC. Μόνο σε λίγα groups πέφτω που δεν σπάνε το μαιμουδάκι Ελπίζω σήμερα να έχουμε guild run γιατί δεν παλεύεται αλλιώς. Από inscription έχει τίποτα καλό να πουλήσω? Ή τσάμπα το ανεβάζω τώρα? Όχι ότι με χαλάει, ότι δεν χρησιμοποιώ για alchemy πάει εκεί.
imr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Λίγα heroics προσπάθησα να κάνω αλλά μόνο 1-2 τελείωσα. Πολύ fail, έχουν μάθει όλοι χωρίς CC. Μόνο σε λίγα groups πέφτω που δεν σπάνε το μαιμουδάκι Ελπίζω σήμερα να έχουμε guild run γιατί δεν παλεύεται αλλιώς. Από inscription έχει τίποτα καλό να πουλήσω? Ή τσάμπα το ανεβάζω τώρα? Όχι ότι με χαλάει, ότι δεν χρησιμοποιώ για alchemy πάει εκεί. Ψιλοσχετο με τι inscription αλλα εγω (spoiler μη το μαθουν πολλοι ) αγοραζω τα dust για να αλλαξεις glyph απο vendors 10g και τα πουλαω στο ah καμια 50ρια gold το ενα Παντως με inscription κοιτα μηπως φτιαξεις καμια darkmoon card ειδικα τωρα που ειναι αρχη και θα μαζευουν πολλοι
sleepy_head Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Καλά και αγοράζουν οι άλλοι? Τόσο στόκοι είναι? Thanks θα κοιτάξω για darkmoon cards.
imr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Καλά και αγοράζουν οι άλλοι? Τόσο στόκοι είναι? Thanks θα κοιτάξω για darkmoon cards. Ο ναι easy money Για το darkmoon μη σε παρω στο λαιμο μου δεν εχω ιδεα πως ειναι τωρα, οταν τα εφτιαχνα στην αρχη του wotlk ηταν λιγο τζογος για το τι θα σου κατσει, μπορει να μη βγαλεις τπτ αλλα αν σου κατσει και φτιαξεις deck η κανα σπανιο χαρτι βγαζεις τρελα λεφτα
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Stonecore healer ξεκινάει ο άθλιο paladin και pularei 3 pack μαζί γιατί έτσι του αρέσει όπως είπε ενώ εγώ μόλις έχω αλλάξει το spec στο dual spec και είμαι χωρίςmana. Wipe με τον βλάκας να ουρλιαζει IMF boob healer. Τελικά έφαγε kick. Ορισμένοι είναι άθλιοι Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
sleepy_head Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 @imr ναι θυμάμαι και εγώ έβγαλα κάποια λεφτά τότε αλλά δεν είχα υπομονή για να συμπληρώσω deck και πούλαγα τις κάρτες έτσι όπως τις έφτιαχνα. @Gagas κλασσικός παίκτης που άρχισε το παιχνίδι στο wotlk. Εκτός από αυτό ένα καλό τανκ πάντα προσέχει το mana των casters/healers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις