Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ παιδιά ότι και να λένε όλοι ότι δεν τους αρέσει αυτό δεν τους αρέσει εκείνο, έχω να πω ότι επιτέλους απόκτησαμε και πάλι κάποιο νόημα. Να ανακαλύψουμε δηλαδή καινούρια πράγματα. Μετά από 2 χρόνια αναμονής από το Wotlk, έχουμε και πάλι καινούριο content. Απλά relax guys και απολαύστε το στο βαθμό που ο καθένας μπορεί και θέλει ;)

Peace :D

Συμφωνώ, και εμένα με ικανοποιεί πλήρως. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν με βάζει σε random cata dungeon, την πρωτη μέρα έκανα 5 με random, αλλά την επόμενη που έπαιξα πήγα μονο μια φορά και αυτή επειδή επέλεξα εγω το instance manually. Όποτε έβαζα random μου έλεγε ότι δεν είμαι eligible. Ξέρει κανείς τί σκατά είναι αυτό? Το googlara και έχουν κ άλλοι αυτό το πρόβλημα, περίεργο που δεν το έχει αναφέρει κανείς εδώ.. Μόνο εγώ είμαι ο γκαντέμης? :(

By the way είμαι 82,5 με κανένα 15ωρο gaming. Χαλαρά το πάω σχετικά, αλλά πραγματικά θέλω να δω σε fast forward πως ΔΙΑΟΛΟ πήγε κάποιος 85 μέσα σε λίγες μόνο ώρες.. Δηλαδή ειλικρινά, έχει κανείς κανένα βιντεάκι σχετικό? Μου φαίνεται πάρα πολύ παράξενο.. Τα πρώτα levels φεύγουν εύκολα, αλλά μετά χάνεται η μπάλα.. Και πώς διάολο αυτος ο Athene πηγε 85 σε 5 ωρες που ειπώθηκε εδώ? ΟΚ σε PVE server, αλλά και πάλι.....

Δημοσ.

Δεν χρειαζόταν να κάνεις install το dvd αν είχες το 4.0.3a.

http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/1088189345

Δες την version που έχεις και ξεκίνα να κατεβάζεις από εδώ: http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

δεν είχα το 4.0.3a, το είχα σβήσει το game εδώ και μήνες... η version που μου δείχνει είναι η 4.0.3.13329 οπότε δεν είμαι σίγουρος οτι τα λέει σωστά... δεν έβγαλα άκρη με το wowwiki :/ καμια ιδέα?

χμ, έβγαλα το peer to peer απτα options και μάλλον έστρωσε... :unsure:

Δημοσ.

@polaki όταν πας 82 πρέπει να κάνεις discover τα dungeons που σου έχει στο "specific dungeons" για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το random.

@Luciddream αυτή είναι η 4.0.3a, δεν έχω ιδέα, ίσως αν πόσταρες στο forum του wow να σε βοηθήσει κάποιος GM.

Απ'ότι διάβασα (μπορεί να είναι λάθος) ο Athene χρησιμοποίησε το ίδιο exploit που είχε χρησιμοποιήσει για το wotlk.

Δημοσ.

By the way είμαι 82,5 με κανένα 15ωρο gaming. Χαλαρά το πάω σχετικά, αλλά πραγματικά θέλω να δω σε fast forward πως ΔΙΑΟΛΟ πήγε κάποιος 85 μέσα σε λίγες μόνο ώρες.. Δηλαδή ειλικρινά, έχει κανείς κανένα βιντεάκι σχετικό? Μου φαίνεται πάρα πολύ παράξενο.. Τα πρώτα levels φεύγουν εύκολα, αλλά μετά χάνεται η μπάλα.. Και πώς διάολο αυτος ο Athene πηγε 85 σε 5 ωρες που ειπώθηκε εδώ? ΟΚ σε PVE server, αλλά και πάλι.....

http://www.youtube.com/watch?v=IcD5rQJONV4&feature=feedu

Δημοσ.

503

Unavailable

This service is unavailable to any character under level 100.

χαχαχαχα

Εμένα η σελίδα άνοιξε κανονικά, είναι armory page..

Sleepy ξέρω οτι πρεπει να ανακαλυψω τα dungeons, το πρώτο (BlackRock) το ανακάλυψα και την πρωτη μερα που έπαιζα παταγα random και με εβαλε 3 φορές εκεί. Οπότε no problem με αυτό. Την δεύτερη μέρα όμως έβαζα random και μου έλεγε ότι δεν είμαι eligible. Και αυτό ειναι κατι που googlάροντας το είδα ότι το έχουν και άλλοι. Ο μονος τροπος για να παω στο instance ήταν να το επιλέξω εγω επι τουτου όπως και έκανα, αλλά φυσικά μόνο μία φορά την ημέρα με αφήνει να το κάνω.. άσε που έτσι δεν παίρνω τα rewards του πρώτου random.. Anyway σήμερα βραδυ θα ξαναμπω να δω..

Δημοσ.

Εμένα η σελίδα άνοιξε κανονικά, είναι armory page..

Τώρα που ξαναμπήκα ηταν μια χαρά αλλα πριν πολύ γέλιο αυτό το μήνυμα :lol:

Άντε αύριο θα μπω και γω περιμένω το dvd να μου έρθει :D

Δημοσ.

για δοκιμασε να αλλαξεις σε non-heroic τα dungeons.

Μα δεν μου έχει καν την επιλογή για HC....

Anyway θα μπω και θα δω.. εχω να μπω απο Πεμπτη οποτε ίσως να έχει διορθωθεί.

Εχει καποιος καποιον οδηγό για το που μπορω να ανακαλύψω τα υπόλοιπα dungeons? Σκεφτομαι να παω να τα "ανοιξω" ακομα και αν δεν ειμαι στο καταλληλο level ωστε οταν παω στο level που χρειάζεται να τα έχω έτοιμα με το LFG και να μην τρέχω τότε να τα ψάχνω...

Δημοσ.

Παρε της ενα wow account τα Χριστουγεννα και πεισε την να παιξει, εχει ωραια Pet.. Τωρα μπορει να βρεθεις σε φαση παιζω wow 10 ωρες τη μερα αλλά boostarw lvl 10 night elf στην azeroth αλλά τουλάχιστον θα έχεις το feeling του Κατακλισμ.. :P

Δημοσ.

Μα δεν μου έχει καν την επιλογή για HC....

Anyway θα μπω και θα δω.. εχω να μπω απο Πεμπτη οποτε ίσως να έχει διορθωθεί.

Εχει καποιος καποιον οδηγό για το που μπορω να ανακαλύψω τα υπόλοιπα dungeons? Σκεφτομαι να παω να τα "ανοιξω" ακομα και αν δεν ειμαι στο καταλληλο level ωστε οταν παω στο level που χρειάζεται να τα έχω έτοιμα με το LFG και να μην τρέχω τότε να τα ψάχνω...

Τσεκαρε εδω Link.Εχει και κατατοπιστικοτατο videaki.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...