imr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εμενα με χαλασε το οτι μονο το Uldum φαινεται σαν να εχουν ριξει δουλεια στον σχεδιασμο ειδικα των quests με τα cutscenes κτλ, στις αλλες περιοχες δεν ειδα κατι διαφορετικο 84 πλεον και εχω αρχισει και το heal, πραγματικα το heal ειναι γτπ ,σχεδον ιδιο healing με το 80 και 3Χ+ healthpools Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cabir Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Iyh2GpYA6xM δεν πιστευω εκατσα και το ειδα ολοκληρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 βασικα υπαρχει καποιο addon που να σε ειδοποιησει οταν εχει ληξει καποιο buff σου; βαρεθηκα να κοιταω συνεχεια αν εχει ληξει το fel armor μου.. Υπάρχει το Zomgbuffs. Εμενα με χαλασε το οτι μονο το Uldum φαινεται σαν να εχουν ριξει δουλεια στον σχεδιασμο ειδικα των quests με τα cutscenes κτλ, στις αλλες περιοχες δεν ειδα κατι διαφορετικο 84 πλεον και εχω αρχισει και το heal, πραγματικα το heal ειναι γτπ ,σχεδον ιδιο healing με το 80 και 3Χ+ healthpools Twilight Highlands έχει ωραίο cutscene με γάμο. Δεν μου αρέσουν τα τεράστια healthpools ROFL@Cabir "I want to thank my sister for loaning me 20 dollars to activate my WoW account" "I've done something meaningful for humanity" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ralmarith Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Καλημερα, εχω απογοητευτει απο τον νεο υπολογιστη μου. Παιζω wow εδω και χρονια για πρωτη φορα με βγαζει fatal error συνεχεια οταν παιζω σε full screen ενω οταν το εχω window mode ολα μια χαρα. Χρησιμοποιω ΑΤΙ hd 6870 σε crossfire. Το crossfire χρησιμοποιηται μονο στο full screen.(Windows 7 64bit ) Σας παρακαλω αν ξερει καποιος ας βοηθησει ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 5 cinematics ολα κιολα,χαθηκε να βαλουν voice over? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 5 cinematics ολα κιολα,χαθηκε να βαλουν voice over? ελα ντε.το πρωτο πραμα που μου περασε στο μυαλο ηταν αυτο.ουτε japan-rgp να παιζαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ralmarith Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Kαλημερα, εχω προβλημα με το wow καθε φορα που παιζω full screen βγαζει fatal error ενω σε window mode ολα καλα τι μπορει να φταιει? (windows 7 64x )( ati hd6780 σε crossfire) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Στην παρούσα ενότητα υπάρχει μεγάλο sticky topic για το WoW και το προηγούμενο θέμα που άνοιξες το μετέφερα ως μήνυμα εκεί. ΜΗΝ το ξανανοίγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dyrer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Iyh2GpYA6xM δεν πιστευω εκατσα και το ειδα ολοκληρο.. Δεν πιστευω να κατάλαβε ούτε ίδιος τι λέει. Πόσο καμένος μπορεί να είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Ξυπνήστε...δεν το λέει στα σοβαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth666 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Btw ο Athene δεν εκανε παλι το world first? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Ναί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μας ξέσκισε στις διακοπές ρεύματος χθες η ΔΕΗ με τον πρώτο βορειά... Από 2 HCs disc τα οποία σημειωτέον πήγαιναν πολύ καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα η HOL mε έχει ξεσκίσει από προχτές, κάθε 20-30 λεπτά disconnect. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 ρε παιδιά έβαλα το dvd του Cataclysm έκανα install και τώρα θέλει να κατεβάσει 9gb... όλα αυτά με 60kbps... ξέρουμε πιο patch πρέπει να κατεβάσω να το βρώ απο αλλού...? δεν παλεύεται έτσι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις