Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμενα με χαλασε το οτι μονο το Uldum φαινεται σαν να εχουν ριξει δουλεια στον σχεδιασμο ειδικα των quests με τα cutscenes κτλ, στις αλλες περιοχες δεν ειδα κατι διαφορετικο

84 πλεον και εχω αρχισει και το heal, πραγματικα το heal ειναι γτπ ,σχεδον ιδιο healing με το 80 και 3Χ+ healthpools

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

βασικα υπαρχει καποιο addon που να σε ειδοποιησει οταν εχει ληξει καποιο buff σου;

βαρεθηκα να κοιταω συνεχεια αν εχει ληξει το fel armor μου.. :-(

Υπάρχει το Zomgbuffs.

Εμενα με χαλασε το οτι μονο το Uldum φαινεται σαν να εχουν ριξει δουλεια στον σχεδιασμο ειδικα των quests με τα cutscenes κτλ, στις αλλες περιοχες δεν ειδα κατι διαφορετικο

84 πλεον και εχω αρχισει και το heal, πραγματικα το heal ειναι γτπ ,σχεδον ιδιο healing με το 80 και 3Χ+ healthpools

Twilight Highlands έχει ωραίο cutscene με γάμο.

Δεν μου αρέσουν τα τεράστια healthpools <_<

ROFL@Cabir

"I want to thank my sister for loaning me 20 dollars to activate my WoW account"

"I've done something meaningful for humanity"

Καλημερα, εχω απογοητευτει απο τον νεο υπολογιστη μου. Παιζω wow εδω και χρονια για πρωτη φορα με βγαζει fatal error συνεχεια οταν παιζω σε full screen ενω οταν το εχω window mode ολα μια χαρα. Χρησιμοποιω ΑΤΙ hd 6870 σε crossfire. Το crossfire χρησιμοποιηται μονο στο full screen.(Windows 7 64bit ) Σας παρακαλω αν ξερει καποιος ας βοηθησει ευχαριστω

Kαλημερα, εχω προβλημα με το wow καθε φορα που παιζω full screen βγαζει fatal error ενω σε window mode ολα καλα τι μπορει να φταιει? (windows 7 64x )( ati hd6780 σε crossfire)

Στην παρούσα ενότητα υπάρχει μεγάλο sticky topic για το WoW και το προηγούμενο θέμα που άνοιξες το μετέφερα ως μήνυμα εκεί. ΜΗΝ το ξανανοίγεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Iyh2GpYA6xM

δεν πιστευω εκατσα και το ειδα ολοκληρο..

Δεν πιστευω να κατάλαβε ούτε ίδιος τι λέει.

Πόσο καμένος μπορεί να είναι

ρε παιδιά έβαλα το dvd του Cataclysm έκανα install και τώρα θέλει να κατεβάσει 9gb... όλα αυτά με 60kbps... ξέρουμε πιο patch πρέπει να κατεβάσω να το βρώ απο αλλού...? δεν παλεύεται έτσι.. :angry:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...