alan2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 cinematics εχει το cataclysm εκτος απο τα ιντρο? με το deathwing ti γινεται τελικα γλυτωνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Το Uldum είναι γεμάτο με cinematics! Με Deathwing δεν ξέρω τι γίνεται. @ chill Χάρη σου έκανα που πήρε τα ψωροg σου. Εσένα θα στα φάει η γκόμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Εγω ευτυχως εδιωξα με free migration τον DK μου απο τον Outland! Πηγα να μπω για πλακα με εναν αλτ που εχω αφησει εκει χτες το απογευμα και ειχαμε ουρα 2800 ατομα, 90 λεπτα, pwnt. Άστα να πάνε. Αν χθες μου φάνηκαν πολλοί οι 800, σήμερα μπήκα και είδα 2600! Έλεος, ούτε σε 10 ώρες. Στον Argent Dawn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 ravencrest απόγευμα βλέπω τριχίλιαρα. Μπενω να πάιξω 7 και παίζω 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Σχεδόν χαίρομαι που υπάρχουν και χειρότερα Όχι ότι αλλάζει κάτι αφού ούτε εγώ μπορώ να παίξω, το παράτησα, θα δοκιμάσω πάλι αργά το βράδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 ολα τα λεφτά είναι τα γραφικά του και οι περιοχές, κυρίως ULDUM . επιτέλους πολύ καλή δουλειά από blizz. Πάντως στα δύο πρώτα dungeon που πήγα (82 lvl) δίπλα στο uldum , και στο deepholm το άλλο ,δεν θυμάμαι και τα ονόματά τους , CC έψαχνα να βρω και δεν το είδα .Έναν καλό tank και έναν healer (πάντα και μόνο priest ) και καθάρισες . Που είναι το CC ρε blizzzzz????? Πέταξα και κάτι traps κάτω με τον hunter μου , έτσι για την τιμή των όπλων , και τέλος. Να κάνω και μια πρόβλεψη , στο hc οι healers θα τους βγει ο .....ass .Άντε κάνε hc χωρίς το flexibility του priest και τα ξαναλέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Το CC μπορεί να ερθει στο hc αλλά και πάλι το να βγαινει ο κωλος του healer δεν είναι ότι καλύτερο. Στην τελική μπορεί να γίνει ενα cc απλως και μονο για να παρει μαι ανασα ο healer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ αρκετές φορές που έκανα polymorph όλο και κάποιος το έσπαγε (συνήθως huntard που δεν κοίταζε να σκοτώσει το target του τανκ...). Μόνο με guildies που πήγα στην αρχή χάρηκα polymorph. Gief CC nao! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Settler Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά είπα να το ξεκινήσω μετά από 2 χρόνια αποχής... Πριν βγει ο βασιλιάς δηλαδή... Επειδή έχω ξεχάσει και χάσει τα πάντα έχετε addons να προτίνεται για έναν καημένο lock που θέλει να levelάρει γρήγορα από το 70 στο 85 για να απολαύσει το end game γρήγορα! Links και addons θα με βοηθούσαν απεριόριστα! Ευχαριστώ παίδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Quest addon που μπορεί να μην χρειάζεται γιατί η blizz έχει δικό της στο παιχνίδι: carbonite. DoTimer για να βλέπεις τον χρόνο που απομένει για τα DoTs στον αντίπαλο. Bejeweled για όταν το gryphon κάνει 1 ώρα για να σε πάει κάπου. EventAlert για να βλέπεις τα procs σου: και αυτό το έχει προσθέσει η Βlizz, εγώ πάλι προτιμώ EA. Omen για threat. Deadly Boss Mods για τα boss fights. Tidy Plates για τα nameplates. EquipCompare + RatingBuster Δεν μου έρχεται κάτι άλλο, όλα μπορείς να τα βρείς στο curse.com ή wowinterface.com. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth666 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Recount και Gearscore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Αυτά επίτηδες δεν τα έβαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Χωρίς το Sell Junk μην πας πουθενά!αα και το Arkinventory. όλα τα παραπάνω θα τα βρεις στο curse οπότε δεν σου δίνω τα λινκς τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 να πάρει μόνο εγώ δουλεύω εδώ μέσα ? 80 lvl ακόμα ο shamanos μου δεν μπορώ να κάνω και instances πρέπει να βρω πρώτα την είσοδο λέει αλλά σ/κ προβλέπετε γλέντι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 βασικα υπαρχει καποιο addon που να σε ειδοποιησει οταν εχει ληξει καποιο buff σου; βαρεθηκα να κοιταω συνεχεια αν εχει ληξει το fel armor μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις