Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δώστε heirloom από 80-85 θέλω να μπω Told Barad :P

Είμαι λίγο πριν το 84 και έχω μαζέψει γύρω στα 2.5 k από questing. Τρελά λεφτά :D

Και η ερώτηση: Να μείνω deepholme ή να φύγω για Uldum για την τελική ευθεία?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είμαι λίγο πριν το 84 και έχω μαζέψει γύρω στα 2.5 k από questing. Τρελά λεφτά :D

Έλα ρε 5k έβγαλες τις προάλλες απλά logάροντας στον Aggramar :P

lol τραγικό και απαράδεκτο...

Το γεγονός ότι 85άρισε κιόλας? Tυχαίνει μωρέ, εγώ είμαι ακόμα 80 πάντως :lol:

2 μερες ειναι, οχι 3 :P

Εγω θελω μισο lvl ακομα για 85, παντως θελω να πω οτι οι περιοχες καθως και τα dungeons ειναι πολυ προσεγμενα. Ομορφα και καθολου κουραστικα περιβαλοντα.

lol τραγικό και απαράδεκτο...

Απλως η sleepy εχει μελετησει Κινεζικες μεθοδους :P Και στο guild μου καποιοι ετοιμαζονται για 85ρισμα σημερα.

Απλά έχω συνηθίσει το lvlάρισμα. 80-83 που δεν βιαζόμουν έκανα dungeons χαλαρά (με πολλά wipes!). Από 84 και μετά δεν είχα την υπομονή για να μάθουν οι άλλοι τα dungeons ή πώς να τανκάρουν οπότε έκανα quests. Ήθελα να τελειώνω με το lvlάρισμα και έπαιξα πολλές ώρες εχθές.

Εντάξει ρε παιδιά το content του cataclysm δεν είναι το leveling 80-85. Το θέμα είναι στο end game τι θα κάνουν. Εκεί θα δείξει το expansion τι αξίζει και όλοι γι αυτό ανεβαίνουμε στα 85. Στην τελική είτε κάνεις το 80-85 σε 2 μέρες είτε σε 1 μήνα δεν έχει κάτι να λέει.

Εγώ πιστεύω η blizz έκανε φοβερή δουλειά με το revamping του κόσμου και τα καινούρια quests είναι προσεγμένα από τις low level περιοχές μέχρι τα 80+.

Σε κανα δύο dungeons που μπήκα (ακόμα είμαι 82) μου άρεσαν, απλά εντάξει τα περίμενα πιο δύσκολα και κυρίως τα trash που κανένα PUG δεν χρησιμοποίησε CC και παρόλα αυτά δεν αντιμετώπισε πρόβλημα. Είναι λογικό όμως γιατί είμαστε ακόμα ντυμένοι με Wrath gear. Τα boss fights βρίσκονται σε καλό επίπεδο πιστεύω. Περιμένω δύσκολα heroics όμως, όπως επίσης και τις υποσχέσεις για challenging healing με διαχείριση mana κτλ. στο Cata γιατί οι "umber" healers του WotLK κατάντησαν να κάνουν 80% overhealing και να υπερηφανεύονται.

Η περιοχή Vash'ir είναι όλα τα λεφτά, φοβερή ατμόσφαιρα!

Θα ήθελα πιο καλή ροή στις αποστολές και περισσότερα τύπου boss τέρατα για να δώσουν μια πιο απειλητική αίσθηση στο χώρο. Να προσέχουμε που κολυμπάμε, όχι χαλαρά!

Επίσης φοβερή η αίσθηση όταν από abyssal depths (?) βγαίνεις επιφάνεια! Πραγματικά φοβερό feeling το ότι δε βλέπεις τίποτα τριγύρω παρά μόνο θάλασσα!

Ειδικά όταν κολυμπύσα και σιγά σιγά φάνηκε - ανακάλυψα το/τη nespirah...ΣΟΚ και ΔΕΟΣ! Ξύπνησε μέσα μου ο Indiana Jones!

Ευτυχώς ακόμα και στη μέση του πελάγους σαν σαμάνος -> water walking > travelers tundra mammoth > sell - repair και πάλι βουτιά!

Θα ήθελα επίσης να υπάρχει κάποιος περιορισμός στην αναπνοή κτλ θα είχε ακόμα πιο πλάκα αλλά κατανοώ ότι το έκαναν έτσι για να είναι πιο φιλικό στο χρήστη.

Mount H. με ζάλισε λιγάκι δε μου άρεσε τόσο και Deepholm προς το παρον είναι αρκετα ατμοσφαιρικό.

oντως το Μουnt H με ζαλισε και εμενα.

Vash'ir ομως θα ξεκινησω με τον alliance main toon μου.

Παντως το leveling ειναι πολυ γρηγορο,οποτε βλεπω να κανω και το multiboxing να 85αρισω και τους υπολοιπους 10 χαρακτηρες μου στο τσακα τσακα.

το leveling είναι γρήγορο γιατί έχουμε όλοι 280ρια fm, το respawn rate των mobs είναι πιο γρήγορο και από την ταχύτητα του φωτός και τα q φαίνονται στο map. Aν αυτά τα κόλπα τα είχαμε και στα άλλα exp το ίδιο γρήγορα θα λεβελάραμε. Τεσπα οι περιοχές είναι μαγευτικές ειδικα vashjir και deepholm, (και μιλάμε για παραλλαγή της μηχανής γραφικών του wc3 - 2001), τα σπασ@@ικα των άλλων exp στις πρώτες μέρες τα αποφύγανε (μισή ώρα + για να κανεις 1 ρημαδοq ), τα instances είναι πιο δύσκολα απ'του LK οπότε την θετική μου ψήφο την έχουν. Τα raid και τα rBG θα είναι το στοίχημα της blizzard για αυτό το exp, στα άλλα καλά μας τα λέει μέχρι τώρα..

βασικα το respawn rate ναι μεν σε βοηθαει να κανεις πιο γρηγορα τα q,απο την αλλη ομως κανει και πιο δυσκολο το control των mobs.Δεν προλαβαινεις να σκοτωσεις ενα mob και σου ξεφυτρωνουν αλλα 3 στο ιδιο σημειο.

Πιο πολλες φορες εχασα τωρα με τον πανικο που γινεται στον σερβερ,παρα οταν επαιζα μονος και χαλαρος. :P

το leveling είναι γρήγορο γιατί έχουμε όλοι 280ρια fm, το respawn rate των mobs είναι πιο γρήγορο και από την ταχύτητα του φωτός και τα q φαίνονται στο map. Aν αυτά τα κόλπα τα είχαμε και στα άλλα exp το ίδιο γρήγορα θα λεβελάραμε. Τεσπα οι περιοχές είναι μαγευτικές ειδικα vashjir και deepholm, (και μιλάμε για παραλλαγή της μηχανής γραφικών του wc3 - 2001), τα σπασ@@ικα των άλλων exp στις πρώτες μέρες τα αποφύγανε (μισή ώρα + για να κανεις 1 ρημαδοq ), τα instances είναι πιο δύσκολα απ'του LK οπότε την θετική μου ψήφο την έχουν. Τα raid και τα rBG θα είναι το στοίχημα της blizzard για αυτό το exp, στα άλλα καλά μας τα λέει μέχρι τώρα..

+ όσα θες

ding 85 σήμερα το πρωί

Τα instances πάντως είναι τεράστια και μιλάω για normal φυσικά. HCs δεν μπορώ να μπω ακόμα.

Uldum= η ωραιότερη παεριοχή του WoW. Δεν υπάρχει η περιοχή.

It gets better and better :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...