sleepy_head Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ξέρει κάποιος να μου πει πώς θα πάω στο Vortex Pinnacle? Από το 82 έχω αυτό το instance και δεν ξέρω πώς να πάω να το κάνω discover.
evkar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 εντάξει ρε παιδιά , αλλά τόσο εύκολο lvling παραπάει. Σε τέσσερις ώρες ένα lvl? Ξεφτίλα είναι . Αν ήταν έτσι ας πήγαιναν το cup στο 90 τουλάχιστον. Πιο πολύ χάνεις χρόνο από τον πολύ κόσμο ("έλα φίλε τελείωνε να σκοτώσει και κάνενας άλλος, δεν είναι για χόρταση") παρά από τη δύσκολια ή τη σύνθεση των quest. Σίγουρα βοηθάει πολύ το flying , τέσπα. Συμφωνώ με τα γραφικά έχουν βελτιωθεί πολύ . Ειδικά με κάρτες 11 είναι τζάμι .Άντε βρε , καλό casual gaming , και στο επόμενο εύχομαι supercasual.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Noμιζω οτι 84-> 85 ειναι 10Μ xp δηλαδή 2.5φορές παραπάνω από οτι 80->82.. morgoth+1 σε ολα.
Paralizer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ παιδιά ότι και να λένε όλοι ότι δεν τους αρέσει αυτό δεν τους αρέσει εκείνο, έχω να πω ότι επιτέλους απόκτησαμε και πάλι κάποιο νόημα. Να ανακαλύψουμε δηλαδή καινούρια πράγματα. Μετά από 2 χρόνια αναμονής από το Wotlk, έχουμε και πάλι καινούριο content. Απλά relax guys και απολαύστε το στο βαθμό που ο καθένας μπορεί και θέλει Peace
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μετά από 2 χρόνια αναμονής από το Wotlk, έχουμε και πάλι καινούριο content. εντάξει, δεν ήταν και τόσο στάσιμο το content του Wotlk...
Paralizer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 εντάξει, δεν ήταν και τόσο στάσιμο το content του Wotlk... Συμφωνώ! Απλα προς το τέλος κούρασε πολύ
kafeneio Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ξέρει κάποιος να μου πει πώς θα πάω στο Vortex Pinnacle? Από το 82 έχω αυτό το instance και δεν ξέρω πώς να πάω να το κάνω discover. Uldum, εντελώς νότια πάρτο με το FM σου, πέτα ψήλα.Είναι στυλ Arcatraz στη Netherstorm.Σε μία απο τις ιπτάμενες πέτρες είναι το instance, στην ίδια πέτρα από πάνω είναι το meeting stone.Enjoy.
sleepy_head Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 9Mil και κάτι ψιλά είναι για 84-85. Πήγα 84 πριν από λίγο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Ευχαριστώ kafeneio, τελικά υπάρχει και quest που σου λέει πού είναι.
KilliK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 εμενα απο την αρχη μου φαινοντουσαν υπερβολικες οι δηλωσεις της Blizz οτι ο χρονος διαρκειας για να πας 80-85 θα ηταν ιδιος με τον χρονο για να πας 70-80 στο WOTL. Ειτε εχουν κανει πολυ μικρο το expansion,η πολυ ευκολο η και τα δυο μαζι.Παντως αν μεσα σε μια εβδομαδα ολοι εχουν τελειωσει το leveling βλεπει να τρωει γερο backlash η Βλιζζ απο τους χιλιαδες απογοητευμους παιχτες.Δικαιως.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ειδικα αν σκεφτεις οτι αυτα τα παιχνιδια εχουν απλα το timesink σαν "ειδικοτης" τους. Αν το "end game" content ομως ειναι αρκετο δεν νομιζω να παραπονεθει κανενας. Το νεο συστημα PvP πως το βλεπετε? Θελω απαντησεις φυσικα μονο απο αυτους που -πραγματικα- ασχολουνται με το PvP και οχι απο καποιους που μπαινουν σε κανενα BG για την πλακα τους.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 82.5 και λεω να κανω ενα διάλειμμα μετα από 15+ ωρες gaming. Ηρωες αυτοι που ανεβάζουν archaelogy το οποιο επρεπε να τον ειχαν βαλει πριν κανα μηνα που χτυπουσαμε μυγες. Ομολογω οτι ηθελα μεγαλυτερη διαρκεια στο game αλλα δεν χαλιέμαι κιολας, αλλοι στο guild ηθελαν μικροτερη διαρκεια ή ειναι ευχαριστημενοι. Ολα τα λεφτα το τελευταιο q στο Hyjal, Ragnaros vs Cenarius - Malfurion and me
nzeppos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Wtf είπα να παίξω λίγη ώρα να ανεβάσω fishing και βλέπω 800 άτομα queue, 35 λεπτά αναμονή (αν και βλέπω να κρατάει περισσότερο, έχει περάσει τόση ώρα και έχει πέσει μόλις στα 480). Γύρισαν όλοι πίσω με το Cata. edit: 15000 posts, nice, τώρα το είδα. Κρίμα το qq post.
morgoth666 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Εγω ευτυχως εδιωξα με free migration τον DK μου απο τον Outland! Πηγα να μπω για πλακα με εναν αλτ που εχω αφησει εκει χτες το απογευμα και ειχαμε ουρα 2800 ατομα, 90 λεπτα, pwnt.
Προτεινόμενες αναρτήσεις