Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα δοκιμάσει το 10 days της blizzard και τρελάθηκα.Τα φιλαράκια μου παίζουν WOW κι εχουν 60ρηδες και καλή εμπειρία απλά δεν είχα σύνδεση σωστή για να το πάρω.Τώρα που θα βάλω θα κάνω την αγορά....

Δημοσ.

Εχω την 10 days guest card.Μολις ληξει πρεπει να παρω το αυθεντικο παιχνιδι η μονο μια game card για 2 μηνες;Επισης ο χαρακτηρας θα υπαρχει η θα σβηστει.Μετα απο ποσο χρονικο διαστημα χωρις να παιξεις σβηνετε ο χαρακτηρας που εχεις φτιαξει,π.χ. εγω δε θελω να παιξω τωρα στην εξαιταστικη(λεμε τωρα).

Δημοσ.
Εχω την 10 days guest card.Μολις ληξει πρεπει να παρω το αυθεντικο παιχνιδι η μονο μια game card για 2 μηνες;Επισης ο χαρακτηρας θα υπαρχει η θα σβηστει.Μετα απο ποσο χρονικο διαστημα χωρις να παιξεις σβηνετε ο χαρακτηρας που εχεις φτιαξει,π.χ. εγω δε θελω να παιξω τωρα στην εξαιταστικη(λεμε τωρα).

Ναι, παιρνεις αυθεντικο, και ο χαρακτήρας θα υπάρχει αφου θα του δηλώσεις ως "game card" το serial number που έχει μέσα το κουτί σου. Θα σου ανανεώσει δηλαδη το account σου για 1 μηνα.

Μετά απο 6 μήνες λέει η Blizzard ότι ο χαρακτήρας σου σβηνεται, αλλα εγω που έπαιζα στον Crushridge (και μετά Genjuros) ειχα συναντησει παιδιά που δεν ειχαν παίξει για 7 μήνες (παίξανε φεβρουάριο με το που βγηκε τον ενα μηνα του retail serial, και το ξαναπιάσανε οκτώβριο σεπτεμβριο, δεν θυμαμαι) και η blizzard τους ξανα εδωσε τον χαρακτήρα.

Ουτως η αλλως, πιστεύω για να εισαι σιγουρος μια φορά στους 6 μήνες κάνε μια ανανέωση, πχ εγω που δεν παίζω εδω και 1 μηνα ακριβως, μέσα μαίου θα κάνω ενα renewal και ας μην παίξω, μονο και μονο για να μην μου σβηστει ο χαρακτήρας και να τον έχω οταν βγει το expansion! :)

Δημοσ.

O NTEMIS EINAI NOOB :D :D :D :D.Otan sou ta elega ego den me pisteues karagkiozi.kai akou to eleiono to psema"epeidi tha diavaso gia tin exetastiki" siga min pathes iperkoposi

p.s ama diavaseis pes kai se emena mpas kai perasoume kanena mathima.

P.S2:To expansion tha einai kati san to chronicle sto lineage??dld tha mpei stous server kai oi players den plironoun tpt h tha einai ena entelos neo game?

Δημοσ.

Όταν βγει το expansion, θα πληρώνεις ότι πληρώνεις και τώρα (12.99 ευρώ), τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω. Εκτός αν βγεί ανακοίνωση τότε που θα λέει κάτι διαφορετικό.

Δημοσ.

whiteman, καλά δεν το ήξερες??? Το έχει ανακοινώσει εδώ και κάνα δίμηνο :razz:

EDIT: Πόσα MB είναι το patch? Αν ξέρει κανείς και κάποιο link για να το κατεβάσουμε απευθείας, γιατί ο downloader της Blizz είναι ΓΤΠ!

Δημοσ.

77 mb. gia d/l exei apeira sto irc. mpes gr net sto kanali # wow kai tha deis kana 20 links. Apla paides prosoxi giati kikloforoun kai corrupted. egw katebasa 1 corrupted kai meta to ksanakatevasa apo allo miror kai itan gg.

ftp://mirror.sparkz.no/wow-patch/enGB/ dokimaste auto.

Enw oi rogues oi kaimenoi ti na poune? Anti gia estw 1 beltiwsi tous ekanan nerf to bs set opou kanoun ligotero prok ta poisons me full set . ffs .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...