De@th L0rd Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Είχα δοκιμάσει το 10 days της blizzard και τρελάθηκα.Τα φιλαράκια μου παίζουν WOW κι εχουν 60ρηδες και καλή εμπειρία απλά δεν είχα σύνδεση σωστή για να το πάρω.Τώρα που θα βάλω θα κάνω την αγορά....
watch5xer Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 να φανταστώ ότι μετά τις 99 σελίδες δεν πάει άλλο? edit : κι όμως!
Alt3rnative Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Re paidia einai kaneis apo dw ston Mazrigos?
Ntemis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Εχω την 10 days guest card.Μολις ληξει πρεπει να παρω το αυθεντικο παιχνιδι η μονο μια game card για 2 μηνες;Επισης ο χαρακτηρας θα υπαρχει η θα σβηστει.Μετα απο ποσο χρονικο διαστημα χωρις να παιξεις σβηνετε ο χαρακτηρας που εχεις φτιαξει,π.χ. εγω δε θελω να παιξω τωρα στην εξαιταστικη(λεμε τωρα).
Alt3rnative Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Molis liksei prepei na pareis to afthentiko paixnidi kai meta an thes na pliroseis eite me pistotiki eite me propliromeni karta.O xaraktiras sou menei anepafos mexri kai gia 6 mhnes.
polaki Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Εχω την 10 days guest card.Μολις ληξει πρεπει να παρω το αυθεντικο παιχνιδι η μονο μια game card για 2 μηνες;Επισης ο χαρακτηρας θα υπαρχει η θα σβηστει.Μετα απο ποσο χρονικο διαστημα χωρις να παιξεις σβηνετε ο χαρακτηρας που εχεις φτιαξει,π.χ. εγω δε θελω να παιξω τωρα στην εξαιταστικη(λεμε τωρα). Ναι, παιρνεις αυθεντικο, και ο χαρακτήρας θα υπάρχει αφου θα του δηλώσεις ως "game card" το serial number που έχει μέσα το κουτί σου. Θα σου ανανεώσει δηλαδη το account σου για 1 μηνα. Μετά απο 6 μήνες λέει η Blizzard ότι ο χαρακτήρας σου σβηνεται, αλλα εγω που έπαιζα στον Crushridge (και μετά Genjuros) ειχα συναντησει παιδιά που δεν ειχαν παίξει για 7 μήνες (παίξανε φεβρουάριο με το που βγηκε τον ενα μηνα του retail serial, και το ξαναπιάσανε οκτώβριο σεπτεμβριο, δεν θυμαμαι) και η blizzard τους ξανα εδωσε τον χαρακτήρα. Ουτως η αλλως, πιστεύω για να εισαι σιγουρος μια φορά στους 6 μήνες κάνε μια ανανέωση, πχ εγω που δεν παίζω εδω και 1 μηνα ακριβως, μέσα μαίου θα κάνω ενα renewal και ας μην παίξω, μονο και μονο για να μην μου σβηστει ο χαρακτήρας και να τον έχω οταν βγει το expansion!
Remiel Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 O NTEMIS EINAI NOOB :D :D.Otan sou ta elega ego den me pisteues karagkiozi.kai akou to eleiono to psema"epeidi tha diavaso gia tin exetastiki" siga min pathes iperkoposi p.s ama diavaseis pes kai se emena mpas kai perasoume kanena mathima. P.S2:To expansion tha einai kati san to chronicle sto lineage??dld tha mpei stous server kai oi players den plironoun tpt h tha einai ena entelos neo game?
sarisn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Όταν βγει το expansion, θα πληρώνεις ότι πληρώνεις και τώρα (12.99 ευρώ), τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω. Εκτός αν βγεί ανακοίνωση τότε που θα λέει κάτι διαφορετικό.
whiteman7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 aisxos mono faster crystal water stous mages sto 1.9 patch oi pallies ola ta lefta pali...eleos blizzz...prepei na sta glipsoume dld?
sarisn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 whiteman, καλά δεν το ήξερες??? Το έχει ανακοινώσει εδώ και κάνα δίμηνο :razz: EDIT: Πόσα MB είναι το patch? Αν ξέρει κανείς και κάποιο link για να το κατεβάσουμε απευθείας, γιατί ο downloader της Blizz είναι ΓΤΠ!
paularas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 77 mb. gia d/l exei apeira sto irc. mpes gr net sto kanali # wow kai tha deis kana 20 links. Apla paides prosoxi giati kikloforoun kai corrupted. egw katebasa 1 corrupted kai meta to ksanakatevasa apo allo miror kai itan gg. ftp://mirror.sparkz.no/wow-patch/enGB/ dokimaste auto. Enw oi rogues oi kaimenoi ti na poune? Anti gia estw 1 beltiwsi tous ekanan nerf to bs set opou kanoun ligotero prok ta poisons me full set . ffs .
whiteman7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 oxi file mou distixos den to eixa diabasei
chill Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 sarisn αν ακόμα δεν το έχεις κατεβάσει.......... http://83.242.30.189/WoW-1.8.4.4878-to-1.9.0.4937-enGB-patch.exe
Προτεινόμενες αναρτήσεις