Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ε στανταρ.

Ο Illidan είναι uber cool, μακράν ο αγαπημένος μου χαρακτήρας στον κόσμο του WoW. Τόσο, που είχα αγοράσει figure του.

ναι, αλλα την MILFαρα την πηδαει ο αδερφος του..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειχα ξεκινησει πριν λιγο καιρο, εφτασα 60-70 λεβελ και δεν ανανεωσα, σκεφτομαι τωρα το καλοκαιρι που σταματησα και την δουλεια 

να ξεκινησω απο την αρχη εναν fury warrior, να αγορασω και το legion...εσεις παιζεται η το εχετε παρατησει?!

Διαβαζω και καλα πραγματα για το legion (content)...σε 2 μηνες πιστευω να φτασω μεχρι το artifact weapon quest μετα βλεπουμε..

Insomnia name: Balantakos  - Battletag: LocoDiceGR#2161 

Οποιος θελει μου στελνει inv.

Τι ακριβώς έγινε στο τέλος; Γιατί έχω μείνει λίγο πίσω στο Lore :D

Ο Mister Illidan χρησιμοποιεισαι ένα αντικείμενο που έφερε τον Argus (legion motherplanet)  γειτονιά με Azeroth.

Και Arms δίνει πόνο. Και λόγω του ΑοΕ αφήνει πολύ πίσω το Fury.

• Like 1

Το κατεβαζω (παλι) , την δευτερα αν ολα πανε καλα αγοραζω legion + 2 μηνες...

Το πλανο ειναι να ξεκινησω παλι απο την αρχη, εναν fury warrior..(alliance/human)...και βλεπουμε.

Παίζει κανείς στον Elysium (vanilla) ? Έχω παίξει ένα 5ωράκι και το community φαίνεται ωραίο, ακριβώς στο Mood που ήταν τότε, ευγενικοί βοηθητικοί, γενικά ώριμοι.

Παίζει κανείς στον Elysium (vanilla) ? Έχω παίξει ένα 5ωράκι και το community φαίνεται ωραίο, ακριβώς στο Mood που ήταν τότε, ευγενικοί βοηθητικοί, γενικά ώριμοι.

Έπαιζα στον nostalrius από την αρχή του μέχρι που τον έκλεισε η blizzard.

Ειλικρινά ήταν ότι καλύτερο. Τρομερό το αίσθημα της νοσταλγίας από όταν έπαιξα πρωτη φορά wow το 2005.

Το commmunity βοηθητικό, ήξερες τους πάντες στον σέρβερ είτε του ίδιου faction είτε enemies, όχι σαν τώρα με τους server να μην παίζουν μεγάλο ρόλο λόγο merge.

Με elysium δεν ασχολήθηκα γιατί δεν με άφησε να πάρω πισω τον παίχτη που είχα στον nostalrius (κάτι που γινόταν στις αρχές κανονικά απλά μετά το σταμάτησαν) οπότε δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ..

Έπαιζα στον nostalrius από την αρχή του μέχρι που τον έκλεισε η blizzard.

Ειλικρινά ήταν ότι καλύτερο. Τρομερό το αίσθημα της νοσταλγίας από όταν έπαιξα πρωτη φορά wow το 2005.

Το commmunity βοηθητικό, ήξερες τους πάντες στον σέρβερ είτε του ίδιου faction είτε enemies, όχι σαν τώρα με τους server να μην παίζουν μεγάλο ρόλο λόγο merge.

Με elysium δεν ασχολήθηκα γιατί δεν με άφησε να πάρω πισω τον παίχτη που είχα στον nostalrius (κάτι που γινόταν στις αρχές κανονικά απλά μετά το σταμάτησαν) οπότε δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ..

Κι εγώ κάπως έτσι νιώθω, όπως τότε που άρχισα wow πριν το tbc. Προς το παρόν μου έχει κεντρίσει πολύ το ενδιαφέρον. Λίγο τα addons πρέπει να φτιάξω βέβαια αλλά μικρός είμαι ακόμα :P

Συνεχιζω δυναμικα, εχω φτασει level 93 - Gorgrond, φτιαχνω και το garrison σιγα σιγα, με ποια κτηρια να ασχοληθω?

1)Δεν εχω ασχοληθει ακομα με proffesions, αξιζει? 

2) Πλεον κοιταω μονο για παραπανω ilvl items? ( και μετα τα stats ) , ειμαι σχεδον 500 ilvl τωρα..

Human - Fury Warrior - Silvermoon - EU - Battletag: LocoDiceGR#2161

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...