seithan Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Χαχα καλός παραλληρισμός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 https://mods.curse.com/addons/wow Εδω εχει τα παντα. Σε βαθος χρονου βεβαια το θεμα ειναι ποιος εχει απλετο χρονο για farming και το σημαντικοτερο ποιος εχει ορεξη για αυτο. Σε ευχαριστω πολυ. Το ηξερα αυτο το site απλα ηθελα την γνωμη σας γιατι εχω χαθει δεν ξερω τι να βαλω κ τι χρειαζομαι. Εαν μπορειτε να μου πειτε μια γνωμη θα το εκτιμουσα για να μην κατεβασω οτι παπατζα υπαρχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μπορεις να κατεβασεις οτι θελεις εσυ αγαπητε αναλογα του τι ψαχνεις. Οσο για τα περι παπατζας που γραφεις δεν θα το ελεγα τουλαχιστον για αυτα των πρωτων 2-3σελιδων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 σήκωσα έναν warrior για fury και ενώ ήταν κορυφαίος στο leveling με το που χτύπησα 110 διαπίστωσα ότι πέφτει σαν σπουργίτη κρίμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 σήκωσα έναν warrior για fury και ενώ ήταν κορυφαίος στο leveling με το που χτύπησα 110 διαπίστωσα ότι πέφτει σαν σπουργίτη κρίμα Για να πω την αλήθεια, old news. Θέλει εξοπλισμό για πάρει μπρος και τα σωστά στατιστικά. Εαν φαρμαρεις δωσε βάση στο haste> όλα τα άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 εεε δεν το ήξερα και έπαθα πλάκα πως τον κάναν έτσι θα περίμενα να έχει ένα ποιο χαλαρό ignore pain από την παπαρια που του έχουν βάλει δεν solαρει με τπτ τον έχω 855 κάτι τέτοιο και 36 trait boost απο τον main μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 και 890 που λέει ο λόγος να είσαι, εάν δεν έχει τα σωστά στάτς πάλι χάλια θα σου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constantine.Ko Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 o fury war είναι καρα-OP... σε σημείο που αισθάνεσαι πως κλέβεις... single target 898eq ilvl (χωρίς καν CoF trinket) ξεπερνά τον end game geared 917ilvl Frost Dk μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Για ΄δωσε μας λίγο στατιστικά σε (%) και ilvl όπλου. Thanx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constantine.Ko Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 922 ilvl οπλο , 3x Unrivaled Strength Relics 14% crit 31% haste 8% versa 52% mastery Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δυνατός. Ποίοι βρίσκονται στην κορυφή της "τροφικής αλυσίδας" στο PVE αυτή την στιγμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constantine.Ko Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 warlock/mage από τα ranged και warrior/dh από τα melee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Ο rogue έμεινε τόσο πίσω; Σαν τάνκ ο Druid συνεχίζει να είναι τόπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constantine.Ko Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 τα fight είναι cleave friendly .. λογικό ο rogue να μείνει πίσω Στα τανκ οι druid είναι από τα κορυφαία άλλα υπάρχουν mechanics που Monk και dk δουλεύουν πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 εγώ δεν είπα ότι δεν βαράει είπα ότι φυσάει και πέφτει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις