Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

guys υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω trial period χωρίς να έχω αγοράσει το expansion ??(είμαι με το WoD)

εγω πριν 5 μερες τους ζητησα 3 μερες trial δηθεν για να δω το παιχνιδι και τις αλλαγες που εγιναν για να αποφασισω αν θα αγορασω το expansion ( ενω το εχω ηδη αγορασει και περασει στο account ) και μου εδωσαν 4 μερες free μετα απο 12 ωρες . Δοκιμασε το δεν εχεις να χασεις τιποτα

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν θα βγεί το Legion νομίζω δίνουν 10 μέρες trial.

Εαν δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση προφανως και το παραπανω δεν ισχυει με βαση την προιστορια.Δωσανε καποιες μερες δωρο στο launch του Warlords επειδη το launch ηταν τις πρωτες μερες ενα χαλι και μισο.

Και πάλι το ίδιο θα σου έλεγα...σιγά σιγά και απόλαυσέ το. Αυτό το "πλακώσου να ανέβεις" level κτλ, ποτέ δεν το κατάλαβα.

Όπως και το "στο 100 lvl ξεκινάει το παιχνίδι". To παιχνίδι ξεκινάει εκεί που εσύ θες να το ξεκινήσεις και εκεί που εσύ ξέρεις τι θες να κάνεις και πως να το "κάψεις"

Εν μερη διαφωνω να σου πω την αληθεια κυριως οσον αφορα το 1-58. Δυστηχως ειναι απιστευτα χρονοβορο και σπαστικο το lvl up μεχρι τα 58κυριως λογω των διαφορετικων μερων σε αντιθεση με τα επομενα expansion που ειναι μαζεμενες οι περιοχες για να κανεις quest.

Ουτε βεβαια ειναι και τα super quest σε αυτα τα lvl που αν δεν τα κανεις χανεις τρομερα πραγματα,σε αντιθεση πχ με του Warlords που τα κανανε πιο ωραια και με cutscenes.

Δημοσ.

Εαν δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση προφανως και το παραπανω δεν ισχυει με βαση την προιστορια.Δωσανε καποιες μερες δωρο στο launch του Warlords επειδη το launch ηταν τις πρωτες μερες ενα χαλι και μισο.

Δεν εννοώ αυτό. Λέω για το κουτάκι που βγάζει στο account management δίπλα απο το wow.

post-202580-0-99313800-1469808812_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι και που λεει για 10μερες δωρεαν.

Ανθρωπέ μου, εγώ το έχω αγοράσει. Αν δεν το έχεις αγοράσει θα σου το βγάλει όταν θα μπει το legion.

Δημοσ.

Ανθρωπέ μου, εγώ το έχω αγοράσει. Αν δεν το έχεις αγοράσει θα σου το βγάλει όταν θα μπει το legion.

Ανθρωπε μου δες λιγο τι γραφεις.

Όταν θα βγεί το Legion νομίζω δίνουν 10 μέρες trial.

Και σου λεω αυτο που γραφεις απο που προκυπτει?

attachicon.gifwow.JPG

Και πετας την παραπανω εικονα για upgrade του παιχνιδιου στην digital deluxe εκδοση?

Αν το εχεις διαβασει απο καπου ειναι τοσο δυσκολο να δωσεις το link να ειναι σιγουρη η πληροφορια?

• Like 1
Δημοσ.

Ανθρωπε μου δες λιγο τι γραφεις.

Και σου λεω αυτο που γραφεις απο που προκυπτει?

Και πετας την παραπανω εικονα για upgrade του παιχνιδιου στην digital deluxe εκδοση?

Αν το εχεις διαβασει απο καπου ειναι τοσο δυσκολο να δωσεις το link να ειναι σιγουρη η πληροφορια?

Προκείπτει απο το οτι το έχω κάνει 2-3 φορές παλιότερα.

Ορίστε απο έναν δεύτερο λογαριασμό που δεν χρησιμοποιώ.

post-202580-0-17101300-1469815093_thumb.jpg

Αν και πάλι δεν με πιστεύεις, σκασίλα μου, εγώ ενημέρωσα.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ έβαλα κάρτα και ανεβάζω 3-4 chars 100 lvl για να δω ποιον θα έχω main στο legion 

μπαίνω λοιπόν με τον druid 93 lvl είναι και έχουν καταστρέψει το Efflorescence το έχουν βάλει να ενεργοποιητε με το mouse 

με αποτέλεσμα να είναι το ποιο δύσχρηστο spell για τον healer druid 

μήπως έχετε βρει κάποιο macro για να είναι ποιο εύκολη η χρήση του ?

ας πούμε να μπαίνει κάτω από το τανκ 

κατά τα άλλα περίμενα μεγαλύτερο marge για τα skills 

και ενα tip για όποιον έχει πρόβλημα με μηνύματα λάθους απο addons στην οθόνη 

απλά γράψτε αυτό 

/console scriptErrors 0

στο chat

Δημοσ.

ΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΡΩΣΩ ΛΙΓΟ

KINGDOMS WILL BUUUUUUUUUUURN

Με εψησε, αλλα θα συγκρατηθω αφού ξερω τι θα συναντησω.. 

Δημοσ.

Το εκανες τελικα το Herald of the Titans ; Εγω το εψαξα ενα καιρο αλλο πολυ δυσκολα...

Και εγω δυστηχως δεν ξερω τι θα κανω επειδη πλησιαζει το expansion και θελω οπωσδηποτε να παιξω και με Shaman στο legion(μαζι με Druid).Ισως κανω υπομονη μεχρι τελη του μηνα και στις τελευταιες μερες να ανεβασω τον 80ρη στα 100.Ισως τον κρατησω και για το Legion δεν ξερω.

Μεχρι και το boost σκεφτηκα σαν εσχατη λυση αλλα ζητανε πολλα gold :(

Δημοσ.

Εν μερη διαφωνω να σου πω την αληθεια κυριως οσον αφορα το 1-58. Δυστηχως ειναι απιστευτα χρονοβορο και σπαστικο το lvl up μεχρι τα 58κυριως λογω των διαφορετικων μερων σε αντιθεση με τα επομενα expansion που ειναι μαζεμενες οι περιοχες για να κανεις quest.

Είναι λίγο σπαστικό το 1-58 για το λόγο που ανέφερες αλλά χρονοβόρο δεν είναι. Το έκανα πριν μια βδομάδα και quests μαζί με constant random dungeon finder (ανοίγει στο 15) χρειάζεσαι γύρω στις 12 ώρες για να φτάσεις lvl58.

Δημοσ.

Είναι λίγο σπαστικό το 1-58 για το λόγο που ανέφερες αλλά χρονοβόρο δεν είναι. Το έκανα πριν μια βδομάδα και quests μαζί με constant random dungeon finder (ανοίγει στο 15) χρειάζεσαι γύρω στις 12 ώρες για να φτάσεις lvl58.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δυστηχως ειναι χρονοβορο απο την στιγμη που οι περιοχες για το level up ειναι διασπαρτες στο χαρτη σε αντιθεση με των expansion που ειναι ολες μαζεμενες αυτο εννοω.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ έβαλα κάρτα και ανεβάζω 3-4 chars 100 lvl για να δω ποιον θα έχω main στο legion 

μπαίνω λοιπόν με τον druid 93 lvl είναι και έχουν καταστρέψει το Efflorescence το έχουν βάλει να ενεργοποιητε με το mouse 

με αποτέλεσμα να είναι το ποιο δύσχρηστο spell για τον healer druid 

μήπως έχετε βρει κάποιο macro για να είναι ποιο εύκολη η χρήση του ?

ας πούμε να μπαίνει κάτω από το τανκ 

κατά τα άλλα περίμενα μεγαλύτερο marge για τα skills 

και ενα tip για όποιον έχει πρόβλημα με μηνύματα λάθους απο addons στην οθόνη 

απλά γράψτε αυτό 

/console scriptErrors 0

στο chat

Φιλε επειδη Healer εχω και εγω και το βλεπω ιδιαιτερα το θεμα , και μιλαω και με αλλα παιδια που κανουν heal ολοι λενε πως ο Druid ειναι απο τους πιο δυνατους Healers στο Legion.. Ψαξε λιγο καλυτερα πως αλληλεπιδρουν τα spell του και σιγουρα οχι στα 93 lvl.. Επισης δεν νομιζω by default η Blizzard να εχει βαλει spell σε κουμπι του ποντικιου

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...