Xorxhs! Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μπήκε και το preexpansion patch... Σαν πολύ βαρύ δεν είναι? Με μια 7950 δεν μποορω να παίξω σε Ultra settings...10fpps
virginkiller Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 εγώ δεν παρατήρησα μεγάλη διαφορά. μήπως είναι θέμα addon ?
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Έχει ανακοινωθεί οτι τα requirements του legion ανέβηκαν σε σχέση με το wod το ίδιο και τα recomented οποτε λογικά ία δούμε πτώση σε fps σε σχέση με πριν
Sorath Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ώπα ρε Blizz, 20 Gb patch??!! Τι στο καλό έβαλε μέσα;
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μπήκε και το preexpansion patch... Σαν πολύ βαρύ δεν είναι? Με μια 7950 δεν μποορω να παίξω σε Ultra settings...10fpps Γενικα τα mmo ειναι απο τα πιο unoptimized παιχνιδια.Πηγα raid Blackrock foundry(πολλες φωτιες/magma)και στα τερατα πριν το boss που ειχε πολλα εφε κυριως φωτιας απο τα τερατα τα fps μου με i7 και 970 σε 1080p σε High πεφτανε και κατω απο 30.... Παιζει μεγαλο ρολο η περιοχη/μερος και φυσικα ο γυρω κοσμος/γραφικα. Το Wow παντως εννοειται οτι εχει γινει πιο βαρυ σε σχεση με παλια που ετρεχε και σε Core2duo του 2006 νερο,και αυτο φενεται αρκετα. Βαλτε δειτε video πως ηταν το παιχνιδι(και οχι μονο οι χαρακτηρες αλλα γενικα περιοχες/dungeon κλπ)στα 70 και πως ειναι τωρα Ώπα ρε Blizz, 20 Gb patch??!! Τι στο καλό έβαλε μέσα; Τα νεα talents απο τωρα,πιθανως το νεο pre expansion event να ειναι μεσα σε αυτα και φυσικα το wardrobe για transmog. Κοινως εχω την εντυπωση οτι εχει μεσα και ενα μερος του Legion για να ειναι τοσο μεγαλο. Επισης ειδα οτι εχουν αλλαξει και κατι πραγματα στα settings.
Sorath Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Αποκλείεται να είναι ένα μέρος του Legion. Είναι όλο το Legion
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Απο οτι φενεται(να αρχισει να πεφτει και η διαφημιση)θα εχουμε και μινι video οπως στο Warlords για διαφορους γνωστους χαρακτηρες συμφωνα με την σελιδα τους στο Facebook(στο youtube δεν το εχουν βαλει ακομα).
virginkiller Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 με το patch μπήκε ένα μεγάλο μέρος του legion που μέσα σε αυτά περιλαμβάνει νέα μοντέλα και animation αν πας στις ρυθμίσεις γραφικών πάει 3 επίπεδα πάνω απο ultra.
chill Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Έχω παρατήσει το pc gaming εδώ και καιρό. Το rig μου είναι ένα πρώην τούμπανο του... 2008, το δε macbook μου απλά δεν κάνει για wow. Νομίζω ήρθε η ώρα της απόσυρσης από το pc gaming. Αν δεν τραβάνε κ τα παιχνίδια της blizz... THE END
virginkiller Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 με απογοητέυεις μαν θα κλαίει ο μικρός Zong 1
dimyok Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ρε συ εγω επαιζα το 2008 raids με ενα Core2duo και μια 7600go με 17ρι on transfer . Tωρα στο παλιο δεν παει ουτε 15 fps θελει desktop .
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Έχω παρατήσει το pc gaming εδώ και καιρό. Το rig μου είναι ένα πρώην τούμπανο του... 2008, το δε macbook μου απλά δεν κάνει για wow. Νομίζω ήρθε η ώρα της απόσυρσης από το pc gaming. Αν δεν τραβάνε κ τα παιχνίδια της blizz... THE END ?
kalodrei Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 λοιπόν όταν πρωτομπαινεις και ο χαρακτήρας σου έχει πολλά items ,κολαει γιατί το παιχνίδι τα βάζει στην συλλογή , βεβαία κάτι πείραξαν και οι περισσότεροι έχουν αδικαιολόγητο fps drop και καλά το ψάχνουν. Οι απαιτήσεις του legion ανέβηκαν,άλλα δεν δικαιολογείτε να laggarei κάποιος στο garrison του. Εξαλου οι περισσότεροι είναι παραπάνω από τις απαιτήσεις και έχουν πρόβλημα με τα fps. Εγώ πριν το patch είχα δοκιμάσει σε ένα laptop με I5 2410Μ και έτρεχε μέχρι 4 account ανοιχτά στο low , σήμερα το δοκίμασα και τρέχει ένα με το ζόρι .
SPANK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Η αλήθεια ειναι πάντως οτι υπάρχει ενα fps drop αλλα γενικά το παιχνίδι δεν ειναι και πολύ καλογραμμένο για καινούργια συστήματα αν βάλεις οτι σε αλλο παιχνίδι ολοκαίνουργιο εχεις πολύ καλύτερο performance .... παρεπιπτόντως ήρθαν οι κωδικοί για το παιχνίδι με τα expansions
chill Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ας ελπίσουμε να στρώσει γιατί θα ήθελα να ασχοληθώ στο legion με lvl up/questing.
Προτεινόμενες αναρτήσεις