Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπόν μιας και έχω χρόνο ας πω κάποια πράγματα για τους νέους στο παιχνίδι.

Διάλεξε όποιο class νομίζεις ότι σου ταιριάζει, μην μπεις στη λογική να διαλέξεις class που δεν σου αρέσει μόνο και μόνο επειδή λεν ότι είναι noob friendly. Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις απλά ανέβασε τα class που σε ενδιαφέρουν μέχρι το 10lvl ξέρω 'γώ να πάρεις μια γεύση.

Έχε υπόψιν σου ότι μπορείς να συνεχίσεις τον char σου από το trial όταν το κάνεις full το account.

Αρκετό κόσμο δεν θα βρεις στα πρώτα level καθότι οι περισσότεροι είναι πλέον lvl 80 παρόλα αυτά με το dungeon finder δεν θα έχεις τεράστιο πρόβλημα να σχηματίσεις group αν και το καλοκαίρι μάλλον σπάει η κίνηση στο WoW.

Αν θέλεις να παίζεις με Έλληνες επέλεξε Genjuros ή Twilight's Hammer (τουλάχιστον αυτοί ήταν οι πιο hot servers με Έλληνες όταν έπαιζα, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι) αν και θα βρεις αρκετούς και σε άλλα Realms. Γενικά Server με πολλούς Έλληνες δεν θα σου πρότεινα αν θες να έχει καλή εμπειρία από community :devil: :P

Τα δημοφιλέστερα site για Addons είναι:

http://www.curse.com

http://www.wowinterface.com

http://www.wowace.com

Μην βιαστείς να γεμίσεις το UI σου με addons. Μάθε πρώτα με το default UI και αργότερα βάζεις ότι χρειάζεσαι.

Δημοφιλέστερα site με πληροφορίες για quests, items κλπ.

http://www.wowhead.com

http://www.wowwiki.com

http://www.mmo-champion.com

thottbot.com (old school λέμε)

και φυσικά eu.wowarmory.com

Αγοραπωλησία account είναι παράνομη και δεν συμφέρει γενικά. Πέρα του ότι μπορούν εύκολα να σε εξαπατήσουν, αν δεν παίξεις απο την αρχή να μάθεις τον char σου δεν θα μπορέσεις να κάνεις πολλά πράγματα στα 80.

Grind groups όπως στο Aion πχ. δεν υπάρχουν στο wow. O καλύτερος και ο πιο ευχάριστος τρόπος να ανεβάσεις Level είναι απλά να κάνεις ότι σου προσφέρει το παιχνίδι Quests, dungeons, PVP κλπ. Το leveling πλέον είναι γελοίο οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για το πόσο γρήγορα θα ανέβεις στα 80.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μια συμπλήρωση μόνο στα όσα σωστά γράφει παραπάνω ο Dev , επειδή στα χαμηλά lvls δεν υπάρχει πλέον πολύς κόσμος , μην απογοητευθείς , συνέχισε κανονικά το ανέβασμα του παίκτη σου , και χρησιμοποίησε το dungeon founder tool (ευτυχώς που υπάρχει ) αλλά γενικά τα χαμηλά dungeons απλά σου δίνουν μια ιδέα και σε μπάζουν στο κλίμα των μπουντρουμιών , με σκοπό να πάρεις μια γεύση το τι σε περιμένει στο 80 lvl . Για γρήγορο ανέβασμα προτείνω συνεχές questing με ολίγη από μπουντρούμι . Και κάτι άλλο , μην προσπαθήσεις να συγκρίνεις τον παίκτη σου με παίκτες φτασμένους για να μην απογητευθείς . Μην ξεχνάς ό,τι μιλάμε για παίκτες που ενδεχομένως παίζουν χρόνια και είναι πλέον σχεδόν επαγγελματίες στο παιχνίδι . Για παράδειγμα , αν δεις παίκτη με μηχανή για mount , μην πεις "θέλω και εγώ " γιατί η μηχανή μόνο κοστίζει κοντά 14κ gold (ποσό ασύλληπτο για νέο παίκτη) . Τώρα όσαναφορά τους έλληνες , προσωπικά τους έχω "μακρυά και αγαπημένα " . Γιατί στην τελική τι σοβαρότητα να περιμένεις από παίκτη class "hunter " που έχει ονοματίσει το pet του "gamikoulas" , ή από παίκτη που έχει ονοματίσει την mage του "poutanitsa " ??

αυτά και GL.

αγορασε το απο το ebay απο 6 το πηρα 15 κ υσηχασα .αν παιζεις οσο επαιζα εγω αξιζει.στο 70 ειχα 70 K gold κ επερνα arena mount απο την 2αδα μου(τελικα το πηρε o team8 μου).

εφαγα hack εχασα τα gold k το αστειο ?με πηγαν σε rp server απο pvp κ δεν με αφηναν να κανω transfer(δεν επιτρεποτανε απο rp σε pvp τοτε το transfer)

αποτελεσμα παρατησα ενα ACCOUNT που το παιζα 4 χρονια 1 char to rogue μου που με ηξεραν κ οι πετρες,ειχα να με ,old school gear ,τα παντα κ αρχησα αλο.γιαυτο παρε το AFTHENTICATOR,αν σας κανει hack o αλος κ change server να δω τι θα κανετε?(αναφερομαι μονο σε οσους παιζουν σοβαρα ,guild progress k high arena rating)

---------- Προσθήκη στις 22:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:25 ----------

αν ψαχνει κανεις acc οriginal owner κ στα 2

εγω εχω 2 διαφορετικα account ,

στο ενα εχω rogue 70 ud female με πολυ gear season 3 ,jc 375 k mining 375,eoic flying k warrior orc 55

στο αλο εχω 80 rogue human female pvp scrore 5.000

pve socre 6.000

14.0000 gol enchanting 450 κ leather working 350

budge για να παρεις κιαλα pvp h pve gear.

k afhgtnticator μαζοι.

γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με το world of warcraft... οταν εφτιαξα το account δεν ειχα email και ο φιλος μου εβαλε αυτος το δικο του τωρα ομως το παιδει δεν θυματε το πασσ και γω εκανα την βλακεια να παω να αλλαξω email αλλα για να αλλαξω εμαιλ πρεπει να μπο στο παλλιο πραγμα που δεν γιναιτε..Και οταν παω να κανω λογκιν μου γραφει this account to be converted υπαρχει καπιος τρωπος να μπω να πεξω με το κευ που ειχε μεσα το cd μπωρο να κανω κατι??

ksideras στειλε mail στην blizz .

Νεώτερα από cata , 5k προπόνηση για 310 % riding skill , looolllllll αυτοί είναι τελείως τρελλοί . Σιγά μην δώσω 5κ για να έχω μια αύξηση 30% στην ταχύτητα , που στον αέρα είναι τίποτα, ούτε που φαίνεται .

ε βεβαία έχουν γίνει ασύδοτοι

αν πάρουμε όμως τα κουβαδακια μας και την κάνουμε για άλλη παραλία να δείτε μετά πως θα ξεφουσκώσει το λυρι τους

Επαιζα κι εγώ κάποτε wow. Ήμουν hardcore player μέχρι και που βγήκε το WOTLK. Τότε ακριβώς σταμάτησα. Θέωρησα ότι δεν έχει τίποτα άλλο να μου δώσει το game. Έσβησα όλους μου τους χαρακτήρες (και είχα αρκετους) και απο τότε αποτοξίνωση.

Αλήθεια έτσι για το γαμώτο. Υπάρχει περίπτωση αυτούς τους χαρακτήρες που έσβησα αν το ζητήσω από τη Blizz να μπορεί να τους επαναφέρει; Κρατάνε κάπου στοιχεία για τόσο παλιά; Μπορεί με το cataclysm να θελήσω να μπώ τελείως χαλαρά (και το τονίζω αυτό :P) να χαζέψω λίγο.

Επαιζα κι εγώ κάποτε wow. Ήμουν hardcore player μέχρι και που βγήκε το WOTLK. Τότε ακριβώς σταμάτησα. Θέωρησα ότι δεν έχει τίποτα άλλο να μου δώσει το game. Έσβησα όλους μου τους χαρακτήρες (και είχα αρκετους) και απο τότε αποτοξίνωση.

Αλήθεια έτσι για το γαμώτο. Υπάρχει περίπτωση αυτούς τους χαρακτήρες που έσβησα αν το ζητήσω από τη Blizz να μπορεί να τους επαναφέρει; Κρατάνε κάπου στοιχεία για τόσο παλιά; Μπορεί με το cataclysm να θελήσω να μπώ τελείως χαλαρά (και το τονίζω αυτό :P) να χαζέψω λίγο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...