Προς το περιεχόμενο

Laptops

kostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε ολους,σκεφτομαι ναγορασω καποιο Laptop Toshiba η Hewlett Packard η αν με φτανουν τα χρηματα Sony ,θαθελα να μου πειτε πιο απ ολα ειναι που αξιζει, αλλα και κυριως παραμετροποιησιμο τι εννοω? να μπορει η καρτα γραφικων ναλλαξει,η cpu, οι μνημες, κλπ ξερετε τωρα,να μην ειναι καρφωμενα στο περιβλημα? Γιατι τα κατ/τα οταν τους ρωτησαν μου ειπαν αυτο ειναι και δεν αλλαζει τιποτα,και σε μεγαλα κατ/τα!!!! οι ασχετοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο ο,τι ξερω μονο αναβαθμιση μνημης μπορεις να κανεις...αν ειναι να αλλαξεις κατι αλλο θα ειναι πιο φτηνο να αγορασεις καινουριο laptop. Εκτος και αν μου διαφευγει τιποτα.

σωστα μου απαντας αλλα τοτε μερικα περιοδικα για H/Y γιατι αναφερονται σε ειδικες σελιδες πως να αλλαξετε το ταδε εξαρτημα σε φορητο...και συγκεκριμενα τοχω διαβασει, στο pc magazine,που επεσε στα χερια μου τυχαια,γιατι δεν το πολυσυμπαθω.μονο για να την κανεις!!

Ακούστε: στα Laptop αλλάζουν γενικά τα εξής: σκληρός δίσκος, CD/DVD, μπαταρία, μνήμες. Από εκεί και έπειτα σε άλλα η CPU και η κάρτα γραφικών είναι κολλημένες πάνω στην μητρική και άρα δεν αλλάζουν και σε άλλα όχι. Το θέμα όμως είναι ότι τα παραπάνω εξαρτήματα ακόμα και αν αλλάζουν δεν είναι τα κλασσικά που θα βάλεις και στον υπολογιστή τον dekstop (προφανώς). Θέλει ειδική παραγγελία και συνήθως σε συννενοήση με την εταιρία. Σωστά ειπώθηκε ότι τέτοιες αναβαθμίσεις κοστίζουν αρκετά. Επιπλέον τόσο το μοντέλο όσο και η εταιρία που θα επιλέξεις πρέπει να είναι σε σχέση με τις ανάγκες σου. Π.χ. η IBM δεν βγάζει laptop με κάποια σοβαρή κάρτα γραφικών διότι οι πελάτες της είναι bussinessmen που από γραφικά τρέχουν μόνο μέσα στο excel. Το ίδιο ισχύει και για πολλά μοντέλα άλλων εταιριών που είναι κυρίως για επαγγελματίες.

Τέλος σου προτείνω HP ή Sony.

• 10 μήνες μετά...
Για καλο σερβις δεν ειδα να μιλαει κανεις.

Γκουχ γκουχ...αλλα λογια ν'αγαπιομαστε.....ανεξαιρετως εταιρια,αλλα μαλλον πως η Toshiba & Dell ειναι οι πιο καλες σ'αυτο....(εχω FJS,αψογο ως τωρα..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...