christos_0b Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Kala etsi opws exoun ginei ta pragmata den mporeis na ksexwriseis etsi apla ta eidh,alla as poume rock etsi genika!
__D3mIaN__ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Kala etsi opws exoun ginei ta pragmata den mporeis na ksexwriseis etsi apla ta eidh,alla as poume rock etsi genika! πραγματικά... το φαντάζομαι σαν μια παλέτα ζωγραφικής με όλα τα χρώματα ξεκάθαρα και με τον καιρό όλα τα χρώματα ανακατέβονται και γίνεται πανικός από νέες αποχρώσεις... κάπως έτσι είναι και η μουσική.
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 δεν εχω κατι συγκεκριμενο...Οτι ακουγεται καλα στο αυτι μου...
Creation Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Αυτό το thread είναι ψιλοάκυρο (για να μην πω κάτι άλλο ) και οι επιλογές του δεν είναι αντιπροσωπευτικές. Το βλέπω τόσα χρόνια και λέω που θα πάει, θα το κατεβάσουν. Γιατί δεν το ξεκρεμάτε; Δεν εξυπηρετεί και τίποτα που υπάρχει.
pablo_esobar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 HipHop γιατι ειμαι ραπερ και αλανι τρελο y0 δωσε μου τωρα 5ευρω ;P
MenamareL Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Metal kai Rock kai vasika den mporw na to fisw etsi apla... HEAVY METAL kai CLASSIC ROCK!!! Old School ki as eimai molis 23 H kaliterh mousiki ever!!Einai mousikh! Auta apo mena....
Tasoti Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Αυτό το thread είναι ψιλοάκυρο (για να μην πω κάτι άλλο ) και οι επιλογές του δεν είναι αντιπροσωπευτικές. Το βλέπω τόσα χρόνια και λέω που θα πάει, θα το κατεβάσουν. Γιατί δεν το ξεκρεμάτε; Δεν εξυπηρετεί και τίποτα που υπάρχει. Για πες μας γιατί ειναι ακυρο?Μπορείς να ψηφισεις και μετα να πεις και την γνωμη σου ή πολυ απλα να μην συμετασχεις σε αυτο. Εμενα μου φαινεται πολυ καλο διοτι επιτελους για πρωτη φορα δεν ειναι πρωτο τα σκυλαδικα.Τωρα αμα καποιος ακουει τουρλου και τσιχλα για τα αυτια καλυτερα να μην ψιφησει.
Cristina Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Τωρα αμα καποιος ακουει τουρλου και τσιχλα για τα αυτια καλυτερα να μην ψιφησει. Αυτό θα σου ήταν εύκολο να το κάνεις πιο διαυγές;
ΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 jazz kai blues , alla kai funk kai soul kai latin (jazz) kai ellhniko entexno kai apo rock kyrios progressive / kai ligo trip hop apo ta sxetika nea eidh . kai go theoro atyxeis tis enallaktikes epiloges toy poll kathos leipoyn vasikotata eidi ( jazz - blues - soul ) ....
SCidER Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 stis katigories tis dimoskopiseis lipun katigories trance psy techno kai gia osus poun oti afta ine mesa stin Dance ine mega lathos....enw sta ellinika exete diafores ipokatigories :-?
Προτεινόμενες αναρτήσεις