24LykoS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 What should I do I'm just a little baby........... 1
SeXBOX Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει όριο στις επιλογές σε αυτόν που φτιάχνει το Poll; Γιατί εχω και καμιά άλλα 30αρια+ genres στο μυαλό μου. Acid House Action/Adventure Ambient Bass House Bassline Blues Bollywood Breakbeat Chillout Cinematic Classic House Complextro Country Crunk Dance Dancehall Deep House Deep/Tech Dirty South Disco Drum & Bass Downtempo Dub/Reggae Dubstep EDM Electro Electro House Electronica Experimental East Coast Fidget House Funk Funky House Future Bass Future Beats Future RnB Gabber Garage Glitch Gospel Grime Hardcore Hardstyle Hip Hop Horror House Hybrid Trap Indie Industrial Jazz Jumpstyle Jungle Latin Lo-Fi Hip Hop Lounge Medieval Minimal Moombahton Neo Soul New Age Nu-Jazz Orchestral Punk Rock Punk Electro Pop Progressive Progressive House Psy Trance RnB Reggae Reggaeton Rock Sci-Fi Soul Sound Design Synthwave & Retro Tech House Techno Trance Trap Tribal House Trip Hop Tropical House UK Grime Urban Electronic West Coast World Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από SeXBOX
zio10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Ακούω μόνο ελληνικά τραγούδια. Λαϊκά, λαικό - ποπ, λαϊκο - δημοτικά, κατά βάση και σκόρπια κομμάτια από άλλες κατηγορίες, σε ελληνικό πάντα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Αυτή την περίοδο σχεδόν αποκλειστικά black.Ίσως φταίει και ο καιρός.Όταν έξω χιονίζει ή βρέχει δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από Drudkh,Burzum,Bathory,Sojourner,Winterfylleth,Satyricon,Wolves in the throne room,Myrkgrav,Coldworld,Can Bardd,Bron,Astarot και γενικά τέτοιες μουσικές.
stevewonders Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 https://www.youtube.com/watch?v=AMMa7XLcEaI&index=1&list=RDAMMa7XLcEaI LANI - ILYSB
4saken Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Πολυ προσφατα ανακαλυψα το ποσα καλα και γνωστα stoner συγκροτηματα εχουν βγει στην Ελλαδα, μου κανε εντυπωση οτι καποια κομματια εχουν πανω απο 1 εκ views και πολλα σχολια απο ξενους.Αυτους που ξεχωρισα ειναι οι 1000mods και οι beggars, ειδικα οι τελευταιοι αξιζουν περισσοτερη δημοσιοτητα. Θα προτιμουσα βεβαια να ηταν με ελληνικο στιχο αλλα στον τομεα αυτο πασχουμε αρκετα πλεον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις