Alex-V Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Trip hop, soul, jazz, funk, ambient, lofi, electro swing, afro house, progressive house, piano Κυριως αυτα
Survival Horror Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Tα 3 αγαπημένα μου ήδη είναι τα εξής : death /black metal και italo disco 80s
Oulianov Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Ρε παιδιά οχι το ελληνικό ποπ μαζι με τα λαικά , ιεροσυλία
γροσερισοπ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) εντιττττ Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από γροσερισοπ
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/1/2018 στις 1:23 ΠΜ, Survival Horror είπε Tα 3 αγαπημένα μου ήδη είναι τα εξής : death /black metal και italo disco 80s Πολύ κοντά τα ειδη αυτα Εγώ μεγάλωσα με Hard rock,τα πρωτα άλμπουμ που αγόρασα ηταν το 1987 το Appetite for destruction/Guns n' Roses και Hysteria/Def Leppard. Στη πορεια ήρθε το metal,σχεδόν όλες οι κατηγορίες του,glam,progressive,pop metal,thrash,gothic,groove,όλα εκτός απο alternative και death/black τα οποία προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου. Μετα ήρθε το AOR τύπου Journey,Boston,Loverboy κλπ,μετα το Trance και psychedelic,pop,rock,Italo disco,house. Αυτά όλα ακουω μέχρι σήμερα. Ελληνικά σπάνια.
Dinos_12345 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Rock, metal, jazz, blues, Death metal, electro swing, rap. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από Dinos_12345
najinblue3 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Soul RnB, alternative RnB, classic hiphop Techno, Drum'n'Bass, everything about Ninja Tune
mp123 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 House music. Όλα τα είδη deep, progressive, dark.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Αυτή την περίοδο έχω κολλήσει με τους cradle of filth.
Elenikgr Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Grunge (but not that much of a Nirvana head). Hard rock/Metal, heavy metal, dark metal, death. Από Crimson Glory, Annihilator, King Diamond, Black Label Society, Pantera, Soundgarden (ω, καλά!!!), Metallica (yes, even the wimp days), Journey, Audioslave, (Γενικά ότι τραγούδησε ο αδικοχαμένος) Sisters of Mercy... ACDC, Maiden, DIO, Whitesnake ( μια αξέχαστη Rock εποχή) και στα "γεράματα" λέμε τώρα, υπέπεσα σε στυλ Shinedown -στα πρώτα 2 άντε 3 άλμπουμ (το άτομο έχει φωνή όχι αστεία) και τους πιο λυρικούς ακόμη Bρeaking Benjamin, RED, και γιατί όχι, Linkin' Park. Από Έλληνες, άκουγα τα κλασσικά' Ροκάκια της παρέας αλλά ο ήχος ήταν πάντα φθηνός, εξαιρώντας μερικέ φωτεινές στιγμές... αλλά λάτρεψα τους Spitifire και το First Attack βινύλιο είναι από τα πιο πολύτιμα της δισκοθήκες μου... Και ΌΝΤΩΣ το λαΪκά ζευγαρωμένο με την ΠΟΠ είναι απαράδεκτο... κατατάσσει δλδ. Βαμβακάρη με Βίσση και Καρβελα;;; Τσιτσάνη με Παντελίδη; Λίντα με Φουρέιρα; Ταπείνωση!!! Και διχασμός. Το ποσοστό δεν μπορεί να έχει αντιπροσωπευτικό αποτέλεσμα. Ρεμπέτικο, καλό παλιό λαϊκό, παραδοσιακό (ειδικά τα ριζίτικα του Ξυλούρη για μένα). Και Θεοδωράκης. Διότι ο άνθρωπος είναι ένα είδος από μόνος του. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από Elenikgr
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Disease, disease, disease my friend For this whole world's in Devil's hand Disease, disease, disease my friend Throw the key or you may die MAD Dr. Stein (MAD SCIENCE) Και τέλος ένα κομμάτι αφιερωμένο στους πιλότους μας a.k.a. Angels on our shoulders που ρισκάρουν τις ζωές τους με μισθούς εσχάτης πενίας για να περνάμε εμείς καλά Spoiler Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από Χάρης Μυλωνίδης
Acmilangr2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Καλησπέρα. Εγώ ακούω ενα ξεχωριστό είδος μουσικής. Και λέγεται Iron Maiden 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις