Fidelio Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Να το θέσω λίγο διαφορετικά; Παιχνίδι να γίνεται δηλαδή και από την λίστα επιλέγω ως απορριπτέο είδος την ελληνική λαϊκή με την γνωστή έννοια που σήμερα επικρατεί , ενώ δεν ακούω Latin καθότι ως ήχος μου κάθεται αδιάφορα. Από την υπόλοιπη λίστα επιλέγω περισσότερο metal και ελληνικά έντεχνα. Επίσης κάτι που δεν αναφέρεται στη λίστα , μου αρέσει η εναλλακτική ροκ σκηνή και δεν λέω όχι σε μια καλή ποπ μπαλάντα. . . πφφφφ ποτέ δεν καταλήγεις πουθενά. . . τι το ‘θελα! ??? Γενικώς τρώω φλασιές , να για παράδειγμα μόλις τελευταία κόλλησα με Μάνο Πυροβολάκη , αρκετά ιδιαίτερος ήχος λόγο της ξόφαλτσης λύρας σε soft ροκ ρυθμούς και μέσα σε μια σύνθεση που μάλλον ταιριάζει σε τραγουδοποιό, όσοι δεν προλάβατε δοκιμάστε !Όλα για όλα Baby !
theglassicon Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Σαπίλα.....από εμένα Εχω μια ιδέα.Γιατί δεν κάνουμε κάτι σαν τα γράμματα στο παλιό Αγόρι πχ Ντουρανόβιοι εναντίων Μειντενόβιον να θυμιθούμε τα παλιά τα γέλια;
littlelouievegos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Εγω ακουω αυτα τα πως τα λενε να δεις ολο τα ξεχναω, dapa dupa bam bam tsouv tsouv fssssssssss κλαπατσιμπανα που ειναι τοσο μονοτονα εδω και 15 χρονακια. Δεν λεω να μεγαλωσω (παροτι εγινα 30) και να σοβαρευτω λιγο να παω σε καμια BOUZOUKERIE!! Eπισης πολυ Manchester καθοτι ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ χρονια!!!
Costinio Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Εγω ακουω αυτα τα πως τα λενε να δεις ολο τα ξεχναω, dapa dupa bam bam tsouv tsouv fssssssssss κλαπατσιμπανα που ειναι τοσο μονοτονα εδω και 15 χρονακια. Δεν λεω να μεγαλωσω (παροτι εγινα 30) και να σοβαρευτω λιγο να παω σε καμια BOUZOUKERIE!! Έτσι έτσι φίλε καλά κάνεις keep walking! douvtsi davtsi douvtsi davtsi forevaaaaa
littlelouievegos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Έτσι έτσι φίλε καλά κάνεις keep walking! douvtsi davtsi douvtsi davtsi forevaaaaa Muhahaha!!! Βρε δεν ντρεπεσαι na exeis tetoia protypa?? Εισαι ντιπ για ντιπ (aka deep για deep) χαμενο κορμι αλητηριε τεντυμποη που τρεχεις στα κλαμπια και στις ανοιχταδικες συνεστιασεις ??? Τι να πω που παει αυτη η γενια??
Costinio Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Muhahaha!!! Βρε δεν ντρεπεσαι na exeis tetoia protypa?? Εισαι ντιπ για ντιπ (aka deep για deep) χαμενο κορμι αλητηριε τεντυμποη που τρεχεις στα κλαμπια και στις ανοιχταδικες συνεστιασεις ??? Τι να πω που παει αυτη η γενια?? Έχεις δίκιο, κατα διαόλου πάμε, ντροπή μας...
RedKostas Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Σε μόνιμη βάση Joy Division, Zounds, Christian Death (της πρώτης περιόδου, όχι με τον καραγκιόζη τον τραγουδιστή που έχουν τώρα)... Τώρα τελευταία ξαναανακαλύπτω τους Mudhoney... Επίσης όποιος γουστάρει punk (καλό, φρέσκο από Φινλανδία) ασ τσεκάρει τους Endstand (http://www.fireinsidemusic.com/endstand/index.html) Επίσης απίστετη μπάντα είναι και οι Wipers, αλλά αν συνεχίσω έτσι θα πρέπει να αραδιάσω όλη τη δισκοθήκη μου, οπότε...
Nicko_McBrain Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Λάτρης του ελληνικού εντέχνου και λάτρης rock και metal Αγαπημένο συγκρότημα Iron Maiden
Προτεινόμενες αναρτήσεις