leepap Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 πω, κλασσική μουσική λίγοι ακούνε τελικά Τι λες , εγώ πάντως κλασσική μουσική ακούω http://www.youtube.com/watch?v=g1HOE3FIQ7w 2
giwrgosthemusician Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Ακούω rock και metal. Ακούω πολλές υποκατηγορίες (thrash, death, power κ.λ.π.). Επίσης ακούω φυσικά κλασική μουσική από Bach έως Albeniz (ακούστε όλοι albeniz ό,τι και να ακούτε θα σας αρέσει, γαμεί απλά). Α, και ακούω και blues-jazz, δύο είδη που δεν θα έπρεπε να είχαν παραλειφθεί.
RacingCultureGR Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Απο 12 χρονων μεχρι και σημερα που ειμαι 23 δεν εχς αλλαξει ουτε τροπο ντυσιματος ουτε τιποτα,παντου και παντα θα ακουω μονο HIPHOP! φυσικα δε κατακρινω τα υπολοιπα ηδη,απλα δεν μπορω εγω να τα ακουσω!
parisseirios Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 INDUSTRIAL ROCK είναι κάτι που μου αρέσει τωρα τελευταία και Κλασσική μουσική , τωρα πως συνδιάζονται δεν ξέρω !!! Μάλλον είναι η σύνδεση καρδιάς και νου ... εδω μια συνεντευξη του Mr Kumka κλασσικό industrial
Orpheas1992 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Ελληνικα (pop-λαϊκα) ........Ειναι δυνατον να βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι ολη τη σαβουρα και τα χιτακια της εβδομαδας που κυκλοφορουν σημερα με το ΛΑΪΚΟ??......τςτςτςτςτςτςτς........
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Απο την αρχη που θυμαμαι τον εαυτο μου να τσιμπαει κασεττα τοτε με ημιζ μεχρι σημερα(13 χρονια μετα), χιπ χοπ,ραπ και στην πορεια και λιγο λαικο(λαικο ε οχι τις πορδες του σημερα)
MaxPayne Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 stoner/experimental/heavy/black metal και λιγο πανκ
*nenya* Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Στην παρούσα φάση metal (melodic death + epic + progressive) με διαλείμματα που περιέχουν Clutch, Lana κ Daft Punk.
KREATOR13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Στην παρούσα φάση metal (melodic death + epic + progressive) με διαλείμματα που περιέχουν Clutch, Lana κ Daft Punk. Δηλαδη Carcass?
-GuRu- Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=yLgporKLnpA Σχεδον οτι εχουν βγαλει τα 80'ς. Απο Heavy Metal-hard rock-aor μεχρι και Disco. ασχολουμαι με τη μουσικη απο τα 6 μου,ειτε ακουγοντας ειτε παιζοντας,ετσι η μουσικη ειναι τροπος ζωης για μενα,απο την νοοτροπια μεχρι το τροπο ντυσιματος κτλπ. Φτυνω και σιχαινομαι οσους ακουνε κακογουστα ελληνικα λαικα και σκυλαδικα,τους γαμαω τη Παναγια και το Χριστο μαζι.
*nenya* Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δηλαδη Carcass? Περισσότερο φάση Dark Tranquillity και πρώτοι 2 δίσκοι των In Flames είμαι τώρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις