bobbiras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Πρωτη και μεγαλη αγαπη,η μεταλ μουσικη[κυριως thrash/death/heavy] Μετα,house και chillout που τις υπεραγαπω γιατι μου φτιαχνουν την διαθεση. Αυτα που δεν σηκωνω με την καμια και δεν ακουω ουτε με σφαιρες,ειναι τα ελληνικα οποιουδηποτε ειδους.Ειδικα οταν τα ακουω σε μαγαζι που δεν εχουν θεση[π.χ. Χατζηγιαννης σε beach bar] γινομαι τουρκος!
Jane Doe Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Γεια κι απο εμενα ειμαι καινουριο μελος.Μαρεσει η μουσικη και ακουω κυριως ροκ και μεταλ αλλα οχι τρου μεταλς ποστς σλατζς στονερς και τετοια περισσοτερο με αγαπημενα συγκροτηματα Neurosis Isis Dillinger Converge Faith no more Woven hand κλπ. Οταν βγαινω εξω ακουω ομως και μπριτνεη λειντυ γκαγκα και αγαπω ΜΕ ΤΡΕΛΑ τους μπακστρητ μποηζ.
Jane Doe Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Γεια κι απο εμενα ειμαι καινουριο μελος.Μαρεσει η μουσικη και ακουω κυριως ροκ και μεταλ αλλα οχι τρου μεταλς ποστς σλατζς στονερς και τετοια περισσοτερο με αγαπημενα συγκροτηματα Neurosis Isis Dillinger Converge Faith no more Woven hand κλπ. Οταν βγαινω εξω ακουω ομως και μπριτνεη λειντυ γκαγκα και αγαπω ΜΕ ΤΡΕΛΑ τους μπακστρητ μποηζ.
halawtu Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Εκτόα από αυτά που ψήφισα επιπλέον ethnic κυρίως και jazz.
halawtu Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Εκτόα από αυτά που ψήφισα επιπλέον ethnic κυρίως και jazz.
Kopelaras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Rock, Heavy Metal, Metal. Μην φανταστήτε κανα ροκά με μαλλιά μέχρι το γόνατο και να νανουρίζεται με τραγούδια των Slipknot. Απλά έχω βαρεθεί τα ανούσια ελληνικά τραγούδια του στυλ "κάνει μοναξιά μακριά σου κάνει μοναξιά" (για το όνομα του Θεού). Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα ακούσω ένα καλό ελληνικό τραγούδι. δεν είμαστε δα και τόσο σνομπαρία
Kopelaras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Rock, Heavy Metal, Metal. Μην φανταστήτε κανα ροκά με μαλλιά μέχρι το γόνατο και να νανουρίζεται με τραγούδια των Slipknot. Απλά έχω βαρεθεί τα ανούσια ελληνικά τραγούδια του στυλ "κάνει μοναξιά μακριά σου κάνει μοναξιά" (για το όνομα του Θεού). Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα ακούσω ένα καλό ελληνικό τραγούδι. δεν είμαστε δα και τόσο σνομπαρία
ariadgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Τα πάντα ακούω...Αρκεί καλή παρέα να έχω...
AZRAEL-1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Rock-Heavy metal-Thrash metal-Black,Death metal Jazz-rock...Doom ethnic-Gothic κλπ κλπ.. Πανω κατω καταλαβατε..
Ptwww Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Rock,Rock N Roll απλά υποκλίνομαι σε αυτό το είδος μουσικής!!!Υποκλίνομαι στους θρύλους Pink Floyd!!!
petkatrin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ροκ είναι η μουσική που λατρεύω! Είχα περάσει και φάσεις μέταλ και κυρίως nu metal...αλλά η ροκ παραμένει διαχρονική αξία!Χωρίς βέβαια να είμαι από αυτούς που θα συχνάζουν μόνο σε ροκ μπαρ ή που θα πετύχω ένα ποπ χιτάκι στο ραδιόφωνο και θα αλλάξω σταθμό...
hastalamuerte Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Πολλοί ροκάδες εδώ μέσα ρε παιδιά!!!!! Μπάβο μπράβο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις