kAtsU!!! Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Ξεκίνησα με rock και κατέληξα σε Heavy και Power Metal.Γενικά όμως ακούω ό,τι πέσει στα χέρια μου και μου αρέσει...
nikos_lef Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Διαμαρτηρομαι γιατι δεν υπαρχει επιλογη REGGAE .... :(
eirini119 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 apo,ti fenetai oi perissoteroi akoune rock!!!!
slygeo87 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Ξέκινησα με rock Ελληνικό,ξένο και συνεχίσω τη μουσική μου αναζήτηση σε πολλά παρακλάδια της metal και industrial μουσικής.metal,power metal,heavy metal,industrial metal,melodic death metal,melodic black,groove metal,folk metal,industrial,industrial electronic. Mπερδε-way η κατάσταση..
Sadamiraq Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Ξέκινησα με rock Ελληνικό,ξένο και συνεχίσω τη μουσική μου αναζήτηση σε πολλά παρακλάδια της metal και industrial μουσικής.metal,power metal,heavy metal,industrial metal,melodic death metal,melodic black,groove metal,folk metal,industrial,industrial electronic.Mπερδε-way η κατάσταση.. Ααααα εσυ εισαι καμενη υποθεση(no offence) Παλιο καλο hard rock και ξερο ψωμι
porco_rosso21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Progressive Rock και τα μυαλά στο blender! Camel, Rush, Wishbone Ash, Return To Forever, Eloy & Pink Floyd... klp klp klp HAIL!!!!
8anoulakos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 PUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNKPUNK
ourania Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Έχουμε και λέμε απτα παραπάνω επιλέγω rock (classic κυρίως) και dance Λατρεύω και τα chill out, electronica και psychedelic τα οποία δεν είχαν την τιμή να βρίσκονται μεταξύ της "hip hip" και της "metal" που σήμερα ονομάζουμε μουσική.. ::cheesy green::
Mp0u Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 που ειναι η trance,goa-trance οεο???? Τrance....Boost your mind!!
qbaseathens Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 που ειναι η trance,goa-trance οεο????Τrance....Boost your mind!! pesta re MpOu k mas exoyn parei fallagi edw mesa oi malliades!mallon einai mesa sto genikotero dance!!Opote psifizoyme DANCE k house-tech!!
Mp0u Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 σωστο σε βρισκω btw ξερεις κανα site π να γραφει events π θα γινουν στην Ελλαδα τη season π μας ερχεται???
Προτεινόμενες αναρτήσεις