Trapper Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Παίδες ας βοηθήσει κάποιος που ξέρει γιατί δεν αντέχω άλλο. Παιδεύομαι εδώ και 6(!!!) ώρες και άκρη δεν έχω βγάλει. Εστησα όπως λέει ο billpeppas το server με το Cute FTP. Ανοιξα τα port 20 και 21 ρούτερ μου. Εδινα σε κάποιον να συνδεθεί και δεν μπορούσε με τπτ. Μετά από πολλές (πάρα πολλές) δοκιμές αποφάσισα να κλείσω το Kaspersky εντελώς. Οι απέξω μπόρεσαν να συνδεθούν. Δεν τους κάνει όμως list τα αρχεία που έχω μέσα!!! Ακόμα και εγώ από localhost και mozilla πρέπει να κάνω 2 directory up για να μου τα βγάλει, ενώ απο ie δεν μου βγάζει τπτ. Ας μου πει κάποιος λοιπόν τι πρέπει να κάνω γιατί πραγματικά δεν την παλεύω με το σύστημα.
billpeppas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 1) Προφανώς έχεις την σουίτα της Kaspersky που έχει και FireWall, οπότε θα πρέπει και εκεί να ανοίξεις την port που έχεις βάλει να "ακούει" ο FTP Server ( default FTP Port = 21 ). 2) Έφτιαξες root directory @ settings ? γνωριζει κανεις πως δουλευει το GROUP sto bullet ftp????και βεβαια ποια ειναι η λογικη του??? Λογικά μιλάς για τα User Groups @ User Settings. Φτιάχνεις τα "A","B" user groups, όπου το κάθε group έχει τα δικά του privileges ( δικαιώματα ) & φακέλους/προσβάσεις. Όταν φτιάχνεις έναν χρήστη αντί να φτιάχνεις τα settings του από την αρχή, τον βάζεις στο κατάλληλο group και τέλος η υπόθεση.
Trapper Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Ναι, στα site options στο site root folder έχω δώσει το φάκελο που πρέπει να είναι shared. Υπάρχει περίπτωση να φτάει ότι έδωσα να φτιάξει διαφορετικό από τον default? (σε άλλο δίσκο συγκεκριμένα).
Trapper Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν κατάφερα και διόρθωσα το πρόβλημά μου. Απλά είχα βάλει τα αρχεία σε λάθος φάκελο, που μπορούσε να δει μόνο ο admin (ενώ έπρεπε να μπούνε στον φάκελο Usr). Οσο για το πρόβλημα του Kaspersky (που ήταν όλη η σουίτα μαζί) έπρεπε να αφήσω την πόρτα ελεύθερη από τα Network settings (δεν ήξερα καν ότι έκλεινε τις ports και το Kaspersky εκτός από το router). Μόνο μια απορία έχω. Μερικές φορές μου λέει το πρόγραμμα ότι server closed down. Μπορώ να το αποτρέψω αυτό με κάποιο τρόπο; ΥΓ. billpeppas σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον οδηγό και την βοήθειά σου. Ηταν πραγματικά πολύτιμα. Ελπίζω όταν βρεις χρόνο να δώσεις πληροφορίες και για κάποιο freeware πρόγραμμα όπως το Filezilla γιατί το CuteFTP κοστίζει 740 ευρώ!!!!!
Members gsarig Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Ορίστε και ένα tutorial για τον filezilla: http://www.pcmech.com/byos/step/8/
paralias21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Kαλησπερα θα ηθελα τα φωτα σας παρακαλω.Εχω εναν virtual dedicated server και εννοω μεσω απομακρυσμενης συνδεσης συνδεομαι κανονικα.Δεν εχω καταφερει να συνδεθω μεσω filezilla client,για να μπορεσω να ανεβασω αρχεια στον σερβερ.Οπου κομβος βαζω την ιπ του σερβερ 254.254.μπλα μπλα βαζω το ονομα χρηστη και κωδικο που χρησιμοποιω να συνδεθω και μεσω του υπολογιστη μου με την απομακρυσμενη συνδεση και πορτ 21.Αλλα δεν με συνδεει μπορει καποιος να μου πει τι κανω λαθος?Η να μου πει με ποιο αλλο τροπο μπορω να ανεβασω αρχεια στον σερβερ μου απο τον υπολογιστη μου?
alexzzz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Αν και ξέθαμα topic... ποια η διαφορά της απομακρυσμένης σύνδεσης που συνδέεσαι κανονικά με την απομακρυσμένη σύνδεση του filezilla που δεν γίνεται τελικά;
paralias21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Γιατι θελω να ανεβασω αρχεια εκει πανω που με αντιγραφη επικολληση οταν ειμαι συνδεμενος με απομακρυσμενη συνδεση δε μου τα περνα.
alexzzz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δεν έχω καταλάβει ακόμα. Όταν είσαι μπροστά στον υπολογιστή δουλεύει αλλά όταν με remote administrating δεν δουλεύει σωστα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα