Προς το περιεχόμενο

Τρόπος σύνδεσης σκληρού?

Herculess

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 σκληρούς δίσκους ΑΤΑ ένα DVD-ROM και ένα CD-RW. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος σύνδεσης με τα IDE για να γράφει πιο γρήγορα on the fly τα cd??

Εγώ έχω στο IDE 1 τον ένα σκληρό master και το dvdrom slave ενώ στο IDE 2 έχω master to CD-RW και το δεύτερο σκληρό slave.

Είναι σωστό ή λάθος ?

Δημοσ.

Είναι λάθος για τον εξής λόγο: Τα οπτικά drives τρέχουν σε ΑΤΑ66 ενώ οι σκληροί δίσκοι σε ΑΤΑ100(ή 133, ανάλογα). Αν βάλεις στο ίδιο κανάλι σκληρό και οπτικό drive, τότε θα τρέχουν και τα 2 με την ταχύτητα του πιο αργού. Άρα το καλύτερο θα είναι να βάλεις του δίσκους μαζί στο IDE1 και τα άλλα μαζί στο IDE2.

Φιλικά

Δημοσ.

"Σωστή" σύνδεση για αυτό που ζητάς, αλλά όπως αναφέρθηκε καθυστερεί όλο το pc σου σχεδό σε όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες. Για να τα έχεις "όλα", pci controller κ κάθε συσκευή στο δικό της κανάλι, ή απλά έχε το υπόψη σου την επόμενη φορά που θα αγοράσεις μητρική. ;)

/sc

Δημοσ.

Είχα διαβάσει κάποτε σε ένα περιοδικό πληροφορικής ότι αν έχεις δύο συσκευές στο ίδιο κανάλι θα δουλευούν το καθένα με τη δική του ταχύτητα και όχι με την ταχύτητα του αργού.Η μόνη καθυστέρηση που θα υπάρχει είναι όταν θα πρέπει να μεταφέρεις δεδομένα από τη μια συσκεύη στην άλλη, αφού δε θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και οι δύο το κανάλι ταυτόχρονα.

Δημοσ.
Έχω 2 σκληρούς δίσκους ΑΤΑ ένα DVD-ROM και ένα CD-RW. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος σύνδεσης με τα IDE για να γράφει πιο γρήγορα on the fly τα cd??

Εγώ έχω στο IDE 1 τον ένα σκληρό master και το dvdrom slave ενώ στο IDE 2 έχω master to CD-RW και το δεύτερο σκληρό slave.

Είναι σωστό ή λάθος ?

μια χαρα τα εχεις ετσι μην αλλαξεις τπτ

(φυσικα αν ειχες και εξτρα καναλια με controller οπως σου προτεινε και ο madsc ακομα καλυτερα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...