runner1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μόλις το έβαλα στο pc μου και έχω το εξής πρόβλημα!Η ταχύτητα των παιχτών είναι αρκετά γρήγορη!!!!!!!!!Δεν μπορούν να πάνε πιο αργά;;;;;;;; Συν ότι με πετάει στο ημίχρονο στα windows! Τι μπορώ να κάνω!Έχουν και άλλα παιδιά αυτά τα προβλήματα;;; Το μηχάνημά μου είναι το εξής: -Athlon64 3.0+Ghz -512 DDR 400 -ATI RADEON 9200(με τους 5.1 drivers) -WinXP Professional -Τα υπόλοιπα πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να τα αναφέρω!
dali13gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Καλημέρα Έχω την εντύπωση πως έχει να κάνει με το directx. Έχεις το τελευταίο; Αν όχι βάλτο, αν ναι, επανεγκατέστησε το. Φιλικά
adi32 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 an anevaseis poly thn analysh kai thn poiothta 3d ths ATI?
sarisn Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μπορεί να φταίει και ο Captain Hook μην το ξεχνάμε αυτό
runner1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Έχω ανεβάσει πολύ την ανάλυση!Θα κοιτάξω να ανεβάσω και το anti-aliasing μήπως κάνει δουλειά!Αλλά πολύ παράξενο είναι! Δεν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό; Έχω το τελευταίο DirectX!To 9.0c.Τo είχαν ενσωματωμένα τα WinXP Media Center!
dali13gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Έχω ανεβάσει πολύ την ανάλυση!Θα κοιτάξω να ανεβάσω και το anti-aliasing μήπως κάνει δουλειά!Αλλά πολύ παράξενο είναι! Δεν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό; Έχω το τελευταίο DirectX!To 9.0c.Τo είχαν ενσωματωμένα τα WinXP Media Center! Τελικά ποιά Windows έχεις; Τα Pro ή τα Media Center; :razz: Κάνε επανεγκατάσταση των drivers της κάρτας και του DX και πες μας. Κάτι παρόμοιο δεν έχω ξανακούσει. Μόνο οτι σε παλιά συστήματα πήγαινε σε slow motion, όχι πιο γρήγορα!!! Φιλικά
antonis4 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Aν δεν δουλεψει το παραπανω επανεγκατεστησε και drivers καρτας ηχου.
adi32 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 theroume dedomeno oti den exeis energopoihsei kata lathos to double speed etsi? :)
dali13gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 theroume dedomeno oti den exeis energopoihsei kata lathos to double speed etsi? :) λες;;;;;;;;;;;;;
brandon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 paidia tha po kai ego tin amartia mou !! Etixe kapia stigmi na balo kai ego to pes4 kai ontos oi pextes na pigenoun pio grigora. (fisika den eixa balei to double speed). Pira tilefono enan filo mou kai polles fores eixe kai autos to idio problima. Eutixos den to kanei sinexeia alla to kanei araia kai pou. Profanos einai kapio bug tou paixnidiou. Me egatastasi ton kainourgion drivers edo kai poli kairo den exo tetoio problima pantos.
runner1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Ούτε double speed έχω βάλει ρε σεις(τόσο πόντιος είμαι;; και εννοείτε ότι έχω ξαναπεράσει drivers ήχου και γραφικών!!! Συνεχίζει πάντως το πρόβλημα!Κατεβάτω τους 5.2 drivers για να δω μήπως φτιάξει! Άντε να δούμε!
runner1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Έβαλα και τους καινούριους drivers αλλά το πρόβλημα παραμένει!!Τα νεύρα μου!!!
insomniac_new Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 πετα το ρε το κωλο pc. δοκίμασε να βάλεις αλλο crack
runner1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Θα δοκιμάσω να βάλω άλλο αλλά και πάλι χλωμό το κόβω να φτιάξει γιατί από ότι είδα με μια γρήγορη αναζήτηση είδα μόνο μία έκδοση crack για το συγκεκριμένο παιχνίδι που λογικά θα είναι ίδια με αυτή που έχω στο cd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.