Προς το περιεχόμενο

Pes4 Πρόβλημα!

runner1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις το έβαλα στο pc μου και έχω το εξής πρόβλημα!Η ταχύτητα των παιχτών είναι αρκετά γρήγορη!!!!!!!!!Δεν μπορούν να πάνε πιο αργά;;;;;;;;

Συν ότι με πετάει στο ημίχρονο στα windows!

Τι μπορώ να κάνω!Έχουν και άλλα παιδιά αυτά τα προβλήματα;;;

Το μηχάνημά μου είναι το εξής:

-Athlon64 3.0+Ghz

-512 DDR 400

-ATI RADEON 9200(με τους 5.1 drivers)

-WinXP Professional

-Τα υπόλοιπα πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να τα αναφέρω!

Δημοσ.

Καλημέρα

Έχω την εντύπωση πως έχει να κάνει με το directx. Έχεις το τελευταίο; Αν όχι βάλτο, αν ναι, επανεγκατέστησε το.

Φιλικά

Δημοσ.

Έχω ανεβάσει πολύ την ανάλυση!Θα κοιτάξω να ανεβάσω και το anti-aliasing μήπως κάνει δουλειά!Αλλά πολύ παράξενο είναι!

Δεν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό;

Έχω το τελευταίο DirectX!To 9.0c.Τo είχαν ενσωματωμένα τα WinXP Media Center!

Δημοσ.
Έχω ανεβάσει πολύ την ανάλυση!Θα κοιτάξω να ανεβάσω και το anti-aliasing μήπως κάνει δουλειά!Αλλά πολύ παράξενο είναι!

Δεν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό;

Έχω το τελευταίο DirectX!To 9.0c.Τo είχαν ενσωματωμένα τα WinXP Media Center!

Τελικά ποιά Windows έχεις; Τα Pro ή τα Media Center; :razz: Κάνε επανεγκατάσταση των drivers της κάρτας και του DX και πες μας. Κάτι παρόμοιο δεν έχω ξανακούσει. Μόνο οτι σε παλιά συστήματα πήγαινε σε slow motion, όχι πιο γρήγορα!!!

Φιλικά

Δημοσ.

paidia tha po kai ego tin amartia mou !! Etixe kapia stigmi na balo kai ego to pes4 kai ontos oi pextes na pigenoun pio grigora. (fisika den eixa balei to double speed). Pira tilefono enan filo mou kai polles fores eixe kai autos to idio problima.

Eutixos den to kanei sinexeia alla to kanei araia kai pou. Profanos einai kapio bug tou paixnidiou. Me egatastasi ton kainourgion drivers edo kai poli kairo den exo tetoio problima pantos.

Δημοσ.

Ούτε double speed έχω βάλει ρε σεις(τόσο πόντιος είμαι;;;) και εννοείτε ότι έχω ξαναπεράσει drivers ήχου και γραφικών!!! :)

Συνεχίζει πάντως το πρόβλημα!Κατεβάτω τους 5.2 drivers για να δω μήπως φτιάξει!

Άντε να δούμε!

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω να βάλω άλλο αλλά και πάλι χλωμό το κόβω να φτιάξει γιατί από ότι είδα με μια γρήγορη αναζήτηση είδα μόνο μία έκδοση crack για το συγκεκριμένο παιχνίδι που λογικά θα είναι ίδια με αυτή που έχω στο cd.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...