Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Asus 9550 Gamers Edition...

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ηρθε η παραπάνω κάρτα από το πλαίσιο (μεταξύ μας, αυτό που λέει για δωρεαν αποστολή με αγορές άνω των 45 ευρώ είναι το μεγαλύτερο ΨΕΜΑ

:evil: που έχω δεί ποτέ, γιατί πληρώνεις τα έξοδα αποστολής ΚΑΝΟΝΙΚΑ).

Έβαλα την κάρτα σε pc P4 1.9GHz με mobo άγνωση. Μόλις ανοίγω το pc αυτό αρχίζει να κανει σαν σειρήνα περιπολικού, ανοίγει η οθόνη και γράφει: "Out Of range" Με λιγα λόγια κάτι δεν πάει καλά με την καινούρια κάρτα. Την έβγαλα, την ξανακούμπωσα -μήπως δεν κάθησε καλα- αλλα τίποτα. Μια μαγική στιγμή άνοιξα ξανά το pc μετά απο πολλές προσπάθειες και δούλεψε. Μπήκε στα windows (xp), αναγνώρισε την κάρτα, πέρασα drivers... ολα καλα. Όταν κάνω επανεκίνηση δουλεύει επίσης καλά. Όταν όμως κάνω τερματισμό και ξανανοίγω το pc, αρχίζει πάλι να ακούγεται απο το ηχείο το εκνευριστικό "τίρου ρίρου" σαν σειρήνα :lol: :evil:, ενώ μετά απο 2-3 προσπάθειες επανεκίνησης ξαναδουλεύει.

Τι φταίει;;;; Γιατι πότε την αναγνωρίζει και πότε οχι; :confused:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 πράγματα μπορεί να φταίνε

1) Το motherboard(σε επίπεδο hardware η Bios)

2) To τροφοδοτικό του PC σου

3) H Κάρτα γραφικών.

Πρώτα βρες τι motherboard έχεις. Μετά βρες το κατάλληλο bios για να κάνεις αναβάθμιση.

Επίσης πες τι τροφοδοτικό έχεις. Αν είναι <300W και έχεις πολλές συσκευές(PCI κάρτες, USB powered συσκευές, σκληρούς, DVD-CDROM) συνδεδεμένες στο PC τότε είναι και αυτό μια πιθανότατη αιτία.

thanx BlackMatter, me to SiSoft sandra pistevw na deiksei e? mipws yparxei kapoio allo pou na deixnei akrivws ti motherboard einai? (to pc afto den einai diko mou, den exei internet kai kanw dromologia :P). To trofodotiko mallon den ftaiei giati otan afisa tin karta moni tis me ton skliro pali den douleve. H karta mallon den ftaiei. ara tha prepei na kanw update to bios....

eidwmen!

thanx BlackMatter' date=' me to SiSoft sandra pistevw na deiksei e? mipws yparxei kapoio allo pou na deixnei akrivws ti motherboard einai? (to pc afto den einai diko mou, den exei internet kai kanw dromologia :P). To trofodotiko mallon den ftaiei giati otan afisa tin karta moni tis me ton skliro pali den douleve. H karta mallon den ftaiei. ara tha prepei na kanw update to bios....

eidwmen![/quote']

Ναι, αν και εγώ χρησιμοποιώ το WCPUID από http://www.h-oda.com. Στο system info menu δίνει επακριβώς το μοντέλο του motherboard μέχρι και τι revision είναι.

Διάβασα το μυνημά σου για το Πλαίσιο (ότι σου χρέωσαν την αποστολή) και επειδή θέλω να κάνω και εγω παραγγελία πες μου λεπτομέριες. Όσο αφορά την κάρτα γραφικών συμφωνώ να κοιτάξεις πρώτα το τροφοδοτικό σου και μετά το bios.

oso afora to courrier to idio sinevei kai se emena alla egrafe epano sto timologio metaforika plaisio eno i courrier eixe balei xreosi paralipti ekana ena til. sta kentrika tou plaisiou sto tmima eksipiretisis pelatvn kai to kanonisan amesos me tin courrier.

oso afora tin karta grafikon i apopsi mou ine na miliseis katefthian me kapoio texniko pou kseris i me kapoion texniko tou plaisiou giati vlepo oti para polloi exoume ginei texnikoi.

epidi exoume pauos me tous ipologistes den simeni oti ta kseroume kai ola

filika panta

oson afora auto pou eipe o majoragi, pos oloi exoun ginei texnikoi, isos na exei kai dikio. Omos apo prosopiki mou peira... panta opote mou etyxe kapoio PC problem, rotaga kapou 5-6 OFFICIAL texnikous kai sxedon panta akouga 5-6 diaforetika pragmata! Xero para pollous, kai texnikous, kai "texnikous", ola prepei na ta akous giati pote den xereis ti akrivos ftaei....

"me kapoion texniko tou plaisiou" ----> apo ta 15, posa katastimata exoun, ante na rotiseis poioi exoun kana "ptyxio" ktl texnikou kai an breis to poly 5 pes mou kai emena. Sou milao ek peiras.....

exw tyxei pantws apeires fores na 3erw polla perissotera apo "texniko" se magazi me PC, eidika se kati multirama klp edw to hrakleio einai asta na pane ta atoma, sou lene oti na ne!

eidika gia tetoia mikropragmata opws gia alagh mias VGA de 8a empaina pote sto kopo na tre3w sto plaisio.

do3a to 8eo mexri twra OTI problhma eixe to PC mou to elisa monos mou , ante me tin boi8eia merikwn filwn kai tis insomnia.

Ηρθε η παραπάνω κάρτα από το πλαίσιο (μεταξύ μας' date=' αυτό που λέει για δωρεαν αποστολή με αγορές άνω των 45 ευρώ είναι το μεγαλύτερο ΨΕΜΑ

:evil: που έχω δεί ποτέ, γιατί πληρώνεις τα έξοδα αποστολής ΚΑΝΟΝΙΚΑ).

Έβαλα την κάρτα σε pc P4 1.9GHz με mobo άγνωση. Μόλις ανοίγω το pc αυτό αρχίζει να κανει σαν σειρήνα περιπολικού, ανοίγει η οθόνη και γράφει: "Out Of range" Με λιγα λόγια κάτι δεν πάει καλά με την καινούρια κάρτα. Την έβγαλα, την ξανακούμπωσα -μήπως δεν κάθησε καλα- αλλα τίποτα. Μια μαγική στιγμή άνοιξα ξανά το pc μετά απο πολλές προσπάθειες και δούλεψε. Μπήκε στα windows (xp), αναγνώρισε την κάρτα, πέρασα drivers... ολα καλα. Όταν κάνω επανεκίνηση δουλεύει επίσης καλά. Όταν όμως κάνω τερματισμό και ξανανοίγω το pc, αρχίζει πάλι να ακούγεται απο το ηχείο το εκνευριστικό "τίρου ρίρου" σαν σειρήνα :lol: :evil:, ενώ μετά απο 2-3 προσπάθειες επανεκίνησης ξαναδουλεύει. [/quote']

Σε μένα το πλαίσιο κανονικότατα όπως μου είχαν πει τα στείλανε χωρίς μεταφορικά. Οι Gamers Edition είναι μια τέλεια κάρτα και πάρα πολύ φθηνή. Λειτουργεί άψογα αλλά καλά θα κάνεις να τους πάρεις τηλέφωνο γιατί είναι κρίμα να την χάσεις. Εγώ έχω πουλήσει πάρα πολλές από αυτές και όσοι τις αγόρασαν είναι υπερευχαριστημένοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...