Προς το περιεχόμενο

Ποιο πιστεύετε ειναι το καλύτερο κατάστημα Η/Υ?

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συμφωνώ και επαυξάνω!! (αν και έχω να πάω πολύυυυ καιρό εκεί λόγω του ότι έχω το Πλαίσιο αρκετά πιο κοντά μου' date=' αλλά παλιότερα μόνο από εκεί αγόραζα).

Αλήθεια nio είναι ακόμα ένας παχουλούλης με τη γυναίκα του εκεί??[/quote']

o "paxouloulis" an kai 30 kila elafryteros pia, einai o 8odoris, o opoios, nai, exakoloy8ei na einai. i ginaika tou exei tin frontida ton 2 paidion tous pia, kai den pataei. einai vevaia o pe8eros tou pou kanei filotimes prospa8eies na odigisei stin aytoktonia opoiondipote kanei to la8os na ton rotisei kati!!!! opote vasika... Stay away from the old man!!!!! paizei loipon na se exo dei ekei sarisn!!!

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχετε ακουσει για την λεξη full-time υπαλληλος?

Σε βαφτιζουν υπευθυνο και δουλευεις 6 μερες την εβδομαδα ολες τις ωρες καταστηματων!

Οι λεξεις πενθημερο οχταωρο ειναι αγνωστες για αυτους!

Και υπαρχει το μεγαλο τους μαραζι το λενε ΡΕΠΟ!!

Και ομως καθε καταστημα εχει 4-8 τετοιους υπαλληλους! Θα εχετε προσεξει οτι μερικοι ειναι παντα εκει οτι μερα και οτι ωρα και να πατε!!

το Πλαισιο εχει δωσει αλλη εννοια στον ορο "full-time"..Πρεπει να αφιερωσεις τη ζωη σου σε αυτους με την ελπιδα οτι θα σε προσεξουν, και οταν μετα απο πολλα χρονια καταλαβεις τη μαλακια σου θα ειναι πλεον αργα.. Οσο εργαζομουν εκει δε θυμαμαι να εκανα Χριστουγεννα - 10 ατομα να βγαζουν παραγωγη pc, που αντιστοιχουσε σε 20..και δωστου και αλλα 12ωρα..

Δημοσ.

Kανονικα αυτο που κανει το πλαισιο ειναι παραμονο και με μια καταγγελια στο ΙΚΑ ισως μερικοι βαλουν μυαλο γιατι υπαρχει πολ μεγαλη εμκεταλευση. Θελουν να δουλευεις 80ωρο και να παιρνεις ψυχουλα. Ειναι να γανακτει κανεις...

Δημοσ.
Kανονικα αυτο που κανει το πλαισιο ειναι παραμονο και με μια καταγγελια στο ΙΚΑ ισως μερικοι βαλουν μυαλο γιατι υπαρχει πολ μεγαλη εμκεταλευση. Θελουν να δουλευεις 80ωρο και να παιρνεις ψυχουλα. Ειναι να γανακτει κανεις...

Δυστυχώς φίλε μου αυτή είναι η πραγματικότητα, όπως είχε υποθεί και νωρίτερα φεύγει ένας, υπάρχουν άλλα 100 βιογραφικά απο πίσω να πάρουν την θέση αυτή. Και στο κάτω κάτωμία εταιρία τι θα επιλέξει? έναν που δουλέυει 8 ώρες με 1000€ ή έναν που δουλέυει 12 ώρες με 800?

Και πές ότι ένα απο τα παιδιά αυτά αποφασίζει και κάνει καταγγελία, το επόμενο θα ε'ιναι η απόλυσή του, και μετά άντε να ξαναβρεί δουλειά.. Η εταιρία απο την άλλη? δεν πιστεύω να πάθει και τίποτα (με τόσο λάδωμα που πέφτει γενικός) σιγά μην έχει και ιδιαίτερες κυρώσεις..

Δημοσ.
ma twra einai emperistatwmenh apopsi ayth;

sygnwmh kiolas alla grafthkes gia na kaneis 2 post' date=' to 1o leei" inovator apo eshop!! "

kai to 2o "eshop paidia!!h kalyterh eksipirethsh"

Kai gw lew: Olympiakara re kai ta myala sta kagkela...

alla den m'akouei kaneis

An einai re paidia na bazei to eshop tous ypallhlous na trexoun sta forum gia apanthseis, kalytera na tous kathisei na apantane se kana thlefwno h se email . Th douleia mas theloume na kanoume , kai ola ayta moy thimizoun POLY Elladistan....[/quote']

XA XA XA !!!!!

Egrapses file mou.

Erixa to gelio tis arkoudas.

Den tima to E-shop afti i katastasi.

mpori avrio na postaroun aloi 10 kolitoi tou e-shop.An eine valtoi oi tipoi pou postaroune edo krima

valte epitelou mialo giati tha katndisete na kinigata tous pelates me to mikroskopio

Filika panda

Δημοσ.
Δυστυχώς φίλε μου αυτή είναι η πραγματικότητα' date=' όπως είχε υποθεί και νωρίτερα φεύγει ένας, υπάρχουν άλλα 100 βιογραφικά απο πίσω να πάρουν την θέση αυτή. Και στο κάτω κάτωμία εταιρία τι θα επιλέξει? έναν που δουλέυει 8 ώρες με 1000€ ή έναν που δουλέυει 12 ώρες με 800?

Και πές ότι ένα απο τα παιδιά αυτά αποφασίζει και κάνει καταγγελία, το επόμενο θα ε'ιναι η απόλυσή του, και μετά άντε να ξαναβρεί δουλειά.. Η εταιρία απο την άλλη? δεν πιστεύω να πάθει και τίποτα (με τόσο λάδωμα που πέφτει γενικός) σιγά μην έχει και ιδιαίτερες κυρώσεις..[/quote']

Και οχι μονο αυτο. Οταν κατσεις εκει μεσα 1-2 χρονια και αρχισεις και καταλαβαινεις πια τι γινεται και τι παιζεται εκει μεσα, τοτε θα αρχισεις να εχεις απιτησεις οπως ειναι και πολυ λογικο. Θα θες 40ωρο και λιγο περισσοτερα χρηματα(Που ειναι και η νομιμη αυξηση). Αυτοι ομως δεν προκειτε να τα δωσουν. Και φυσικα δε θα σε απολυσουν(Για να μην δωσουν αποξημιωση). Θα εξναγκασουν τον υπαλληλο σε παραιτηση κανοντας του την ζωη μαρτυριο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Δυστυχώς φίλε μου αυτή είναι η πραγματικότητα' date=' όπως είχε υποθεί και νωρίτερα φεύγει ένας, υπάρχουν άλλα 100 βιογραφικά απο πίσω να πάρουν την θέση αυτή. Και στο κάτω κάτωμία εταιρία τι θα επιλέξει? έναν που δουλέυει 8 ώρες με 1000€ ή έναν που δουλέυει 12 ώρες με 800?

Και πές ότι ένα απο τα παιδιά αυτά αποφασίζει και κάνει καταγγελία, το επόμενο θα ε'ιναι η απόλυσή του, και μετά άντε να ξαναβρεί δουλειά.. Η εταιρία απο την άλλη? δεν πιστεύω να πάθει και τίποτα (με τόσο λάδωμα που πέφτει γενικός) σιγά μην έχει και ιδιαίτερες κυρώσεις..[/quote']

Και καταγγελία να γινει δεν τους πειραζουν γιατι εχουν κανει πανω απο 1.000 προσληψεις τα τελευταια 2 χρονια!

Δημιουργουν νεες θεσεις εργασιας και αυτο βολευει το κρατος γενικα!!

Δημοσ.

Hardshop και openmind τα έχω μέσα στη καρδιά μου...Οι ιδιοκτήτες γνώστες και ευγενέστατοι, εξυπηρέτηση υποδειγματική και πάνω απο όλα φιλική σχέση πριν και μετά την αγορά! Θετική και στα δύο και ας είναι λίγο μακριά, Κρήτη!

Δημοσ.
mallon kati tetio den iparxi' date=' toulaxiston stin ellada.

to mono pou mporis na bris ine ena 1 apo ta 2

mgazi me polites k texnikous "gnostes" i magazi me polla k diafora kaloudia k polites agnostis proeleuseos[/quote']

Και τα 2 μαγαζιά που προανέφερα πληρούν και τα 2 κριτήρια! Και γνώστες και ποικιλία το καθένα στο είδος του. Και καλές τιμές, και καλό after sales, και προπαντώς φιλικότητα προς τον πελάτη πριν και μετά την αγορά..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έχω βρει μερικά πράγματα που με ενδιαφέρει να αγοράσω στο camber.gr .

Ξέρει κανένας πόσο αξιόπιστο ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία γι αυτό το μαγαζί;

Δημοσ.

Egw tha elega plaisio kai eshop. Den eixa pote provlhma me kanena apo ta duo se xrhsh eguhshs, to prwto einai ligo pio akrivo alla h antikatastash se periptwsh vlavhs einai pio grhgorh se sxesh me to eshop mias kai eimai apo krhth.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...