rafraf24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Ετσι ειναι τα πραγματα. Βεβαια οι πωλητες που παιρνουν τρεις κι εξηντα δεν θα ενδιαφερθουν και πολυ και δεν θα δειξουν ζηλο απεναντι στον πελατη. Πιστευω ειναι και αυτος ενας λογος που μερικοι δεν καθονται να σχοληθουν καν. Οι εταιριες στην προσπαθεια τους να βγαλουν οσα περισσοτερα μπορουν θελουν οι πωλητες τους να καθονται 50ωρα και να παιρνουν 500 ευρω, και να κανουν ολες τις δουλειες. Εξυπηρετηση, κουβαλιμα, ελεχγοσ αποθηκης, μερικες φορες να κοβουν και αποδειξεις κ.ο.κ
makisathanos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Ψηφίζω e-shop. Για επαρχία είναι ότι καλύτερο.
yiannakas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα του "ό' date='τι αρπάξουμε"[/b']. έχω περάσει δύο δίκες με κατάστημα υπολογιστών που βρισκόταν (τώρα έκλεισε) κάθετα της στουρνάρη. Την πρώτη την κέρδισα και πήρα τα χρήματά μου πίσω. Στην δεύτερη, τους είχα κάνει μήνυση για ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ!!! που μου έκαναν. Δυστυχώς του κώλου η δικαστίνα σαν να τα είχε πάρει από αυτούς και δεν ήθελε καν να με ακούσει!!! και δεν είχα και δικηγόρο.... και τους αθώωσε τους αλήτες!!!! (λες να ήταν του γιοσάκη? χαχα)
qspock Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 και δεν είχα και δικηγόρο.... και τους αθώωσε τους αλήτες!!!! (λες να ήταν του γιοσάκη? χαχα) Μαλλον γι αυτο τους αθωωσε... Σα να σου λεει σταξε στο δικηγορο, τσαμπα θα τη βγαλεις?
polidis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Epidi eimai eparxeia to No1 gia mena einai to eshop kai me poli megali diafora apo ta ala. Kai epidi vriskome sixna Thessaloniki kai exo psonisi apo PLAISIO kai MULTIRAMA ena exo na po. Makria apo Plaisio den xero ti ginete stin Athina ala Thessaloniki opote kai na piga na paro kati den eksipiretithika kai oi ypaliloi exoune mavra mesanixta. Telos Multirama paei na kanei kati alla prepi prota na kanei kai afto kapia seminaria stous ypalilous tou
sarisn Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 ΠΛΑΙΣΙΟ Μεταμόρφωσης (Αθήνα). Εξυπηρέτηση: ΑΨΟΓΗ Ποικιλία : ΜΕΓΑΛΗ Τιμές : ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ Service (αλλαγές): ΑΜΕΣΑ Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ... το εν λόγω μαγαζί (είναι και το κεντρικό τους) είναι το καλύτερο της αλυσίδας, έχω πάει και στη Στουρνάρη αλλά και στο Ψυχικό και δεν έχουν καμία σχέση. Θυμάμαι είχα πάει στου Ψυχικού πέρισυ τέτοια εποχή για να πάρω έναν φορτιστή για την ψηφιακή μου φωτογραφική, μια Canon. Ρωτάω τον πωλητή αν υπάρχει, μου λέει όχι δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτη μόνο κατόπιν παραγγελίας. Εντάξει λέω εγώ και πότε θα τον έχω δηλαδή? Σε 10 μέρες το πολύ μου λέει και αν δεν μπορέσουμε να το βρούμε θα σας ενημερώσουμε. ΟΚ, αφήνω το τηλέφωνο και φεύγω. Ε λοιπόν ακόμα περιμένω να με ενημερώσουν!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!! Καμία σχέση με της Μεταμόρφωσης που είναι εξυπηρετικότατοι + το ότι αν πάρεις κάτι, πας σπίτι και δεν σου κάνει τελικά και θες να το αλλάξεις το πας πίσω και ούτε καν σε ρωτάνε γιατί και πως... στο αλλάζουν με τη μία.
ibari Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Πλαίσιο: Βασικά η διαφορά του πλαισίου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης είναι τεράστια. Είχα πάρει μια chaintech nforce3-150 από το πλαίσιο Αγ. Παρασκευής ώστε να μπορώ να την αλλάξω στη θεσσαλονίκη που σπουδάζω σε περίπτωση στραβής. Τελικά η μητρική είχε πρόβλημα την πάω στο κατάστημα στο κέντρο Θεσ/νικης, την κρατήσαν ένα μήνα, κάθε φορά που πήγαινα μου λέγαν ένα σωρό δικαιολογίες. Τη μία δε βρήσκαν πρόβλημα, την άλλη δεν είχαν άλλη να μου την αντικαταστήσουν κ.α. Όταν ξανακατέβηκα Αθήνα την πάω στη Μεταμόρφωση λέω στον τύπο ότι έχει πρόβλημα και μου την άλλαξαν αμέσως με μία nforce3-250 γιατί η 150 είχε καταργηθεί. Γραμμή: Έχει πολύ καλές τιμές, αλλά με χαλάει πολύ ο πωλητής (ένας τύπος γύρω στο 40). Τον έχω πετύχει πολλές φορές να κοροϊδεύει πελάτες. Πρόσφατα πούλαγε σε ένα τύπο μία Χ300 pci-e και τού έλεγε ότι χειρότερη pci-e είναι πιο γρήγορη και από την καλύτερη AGP κάρτα που ύπαρχει. RAM SHOP: Παρ' όλο που δεν έχει τις καλύτερες τιμές, είναι όλοι πολύ εξυπηρετικοί, ενημερωμένοι και σε σέβονται ως πελάτη. Εγώ αυτό το θεωρώ πού σημαντικό. ΜΑΤΣΟΎΚΑΣ (Θεσ/νίκη): Έχει από τις καλύτερες τιμές στην πόλη αλλά κάθε φορά που μπαίνω σε αυτό το μαγαζί ξενερώνω. Συνήθως δε γυρίζει καν να σε κοιτάξει ο τύπος, αλλά και αν γυρίσει σε κοιτάει και σου μιλάει λες και του έχεις σκοτώσει τη μάνα.
mvar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Ο φιλος rafraf24 μιλησε σωστα. Ρε παιδια μη μπερδευεστε με το Πλαισιο..ενας τεχνικος που ειναι στη Μετ/ση μπορει αυριο να ειναι στη Στουρναρη κ.ο.κ..δεν ειναι θεμα καταστηματος, τα ιδια ατομα ειναι απο πισω σε ολα τα τα καταστηματα, τους ιδιους υπευθυνους και τεχνικους διευθυντες εχουν ολοι οι υπαλληλοι. Οταν τον πωλητη τον φερνουν στη δουλεια απο τις 8 το πρωι "για να φτιαξει τους παγκους", τον αφηνουν να φυγει στις 5-5:30 και στο τελος του μηνα τον πληρωνουν για *8ωρο* χωρις υπερωριες 550 ευρω, και του λενε "ξερεις, εαν θες να προχωρησεις εδω πρεπει να γινεις full-time, 12ωρος" και αυτος δεχεται να δουλευει 6 μερες τη βδομαδα επι δωδεκα ωρες για 800ευρω... Ε πως να το κανουμε, μη ζητατε τον ουρανο με τ'αστρα απο αυτους τους εργαζομενους που δεν εχουν καποιο σοβαρο κινητρο για να ειναι σωστοι απεναντι στον πελατη. Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι.. Και δε γινονται μονο στο Πλαισιο αυτα, σε ολες τις "μεγαλες" εταιρειες & αλυσιδες καταστηματων, οπως πχ Γερμανος, πισω απο αυτο το ηλιθιο και φτιαχτο χαμογελακι που βλεπουμε στις διαφημισεις τους υπαρχει η εκμεταλλευση των εργαζομενων που δουλευουν απειρες υπερωριες για αυτα τα 500+ ευρω στο τελος του μηνα.. Οποιος εχει εργαστει σε τετοια επιχειρηση τα γνωριζει ολα αυτα.
Angelcrow Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Τελικά υπαρχει και η άλλη λύση.Κάνεις ένα post στο insomnia.....Παραθέτεις απόψεις ακούς και άλλες δέκα απόψεις.Αποφασίζεις το τι θα κάνεις.Ρωτάς από που θα το πάρεις και πας και το αγοράζεις.Ξέρω ότι αυό προυποθέτει την κατοχή υπολογιστή και συνδεσης στο διαδίκτυο αλλά τι να κάνουμε. Αυτό που πιστευω όμως είναι ότι εμείς που γνωρίζουμε κάποια πράγματα μπορούμε να βοηθήσουμε τουλάχιστον τους γνωστούς μας σε κάποια αγορά, ειδικά του πρώτου υπολογιστή και σε μερικά εξαρτήματα.Αν και αυτό είναι επίπονο μερικές φορές γιατί έχει τρεξιμιμο.
polidis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Ο φιλος rafraf24 μιλησε σωστα. Ρε παιδια μη μπερδευεστε με το Πλαισιο..ενας τεχνικος που ειναι στη Μετ/ση μπορει αυριο να ειναι στη Στουρναρη κ.ο.κ..δεν ειναι θεμα καταστηματος' date=' τα ιδια ατομα ειναι απο πισω σε ολα τα τα καταστηματα, τους ιδιους υπευθυνους και τεχνικους διευθυντες εχουν ολοι οι υπαλληλοι. Οταν τον πωλητη τον φερνουν στη δουλεια απο τις 8 το πρωι "για να φτιαξει τους παγκους", τον αφηνουν να φυγει στις 5-5:30 και στο τελος του μηνα τον πληρωνουν για *8ωρο* χωρις υπερωριες 550 ευρω, και του λενε "ξερεις, εαν θες να προχωρησεις εδω πρεπει να γινεις full-time, 12ωρος" και αυτος δεχεται να δουλευει 6 μερες τη βδομαδα επι δωδεκα ωρες για 800ευρω... Ε πως να το κανουμε, μη ζητατε τον ουρανο με τ'αστρα απο αυτους τους εργαζομενους που δεν εχουν καποιο σοβαρο κινητρο για να ειναι σωστοι απεναντι στον πελατη. Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι.. Και δε γινονται μονο στο Πλαισιο αυτα, σε ολες τις "μεγαλες" εταιρειες & αλυσιδες καταστηματων, οπως πχ Γερμανος, πισω απο αυτο το ηλιθιο και φτιαχτο χαμογελακι που βλεπουμε στις διαφημισεις τους υπαρχει η εκμεταλλευση των εργαζομενων που δουλευουν απειρες υπερωριες για αυτα τα 500+ ευρω στο τελος του μηνα.. Οποιος εχει εργαστει σε τετοια επιχειρηση τα γνωριζει ολα αυτα.[/quote'] Re filara ti mas les tora? Diladi posa prepi an perni enas ypalilos sto Plaisio gia na exeis esy kai ego exipiretisi? Emena ti me niazi diladi posa tous dinoune oi aiteries? An tous fenontai liga protimotero einai na min pane katholou na doulepsoune apo to na koroidevoune tous pelates. Ego pao se ena magazi na kano tin doulia mou kai thelo exipiretisi kai Apsogi sinergaseia kai oxi koroidies exipnades kai doulemata giati afino ta lefta mou se afto to magazi. Akou mia fasi pou mou etixe sto plaisio tis kalamarias(Thessaloniki) kai tha katalaveis tin asxetosini tous. Ithela prin 1 xrono peripou na anavathmiso ton epexergasti mou kai na paro megalitero.pao loipon eki itan enas tipos kai tou leo exo tin tade mitriki me tade epexergasti kai thelo na mou pite mexri poso sikoni i mitriki epexergasti gia na kano anavathmisi mou leei mexri toso!! xoris na kitaxei pouthena etsi sti psixra. Tou leo eiste sigouros?Ne mou leei apolitos.Ok leo ton perno to plirono kai molis pao spiti na to peraso papala mavri mavrila. Pao piso meta apo 5 meres(giati meno monima Drama) Kai ton leo oti ekane lathos kai den teriazi stin mitriki kai arxise na mou leei istories oti giati to argisa toso kai den to girisa amesos kai oti ego to ekapsa kai kati tetia trela. Ta pira sto kranio telika meta apo poles fones eki mesa mono sta xeria den piastikame kai sikothika kai efiga.Telika to cpu to edosa se ena filaraki kai pira alo ego. Vgale sinperasma
rafraf24 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Στο πλαισιο πραγματικα δεν ξερουν με τι κριτηρια επιλεγουν τους πωλητες.. Μια φορα ειχα ρωτησει ενα φιλαρακι που ενδιαφεροταν να δουλεψει στο πλαισιο ψυχικου. Λοιπον, πρωτα πηγε για συνεντευξη στην Μεταμορφωση και μετα του ειπαν να δουλεψει πρωτα εκι για κανα χρονο και αν τους κανει θα τον στειλω σε υποκ,αταστηματα. Φυσικα τι συνεντευξη ετσι? Ξερεις απο υπολογιστες? Ναι, ωραια προσλαμβανεσαι με 500 ευρω και 12ωρα καθε μερα χωρις ρεπο..
mvar Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Re filara ti mas les tora?Diladi posa prepi an perni enas ypalilos sto Plaisio gia na exeis esy kai ego exipiretisi? Emena ti me niazi diladi posa tous dinoune oi aiteries? An tous fenontai liga protimotero einai na min pane katholou na doulepsoune apo to na koroidevoune tous pelates. Ego pao se ena magazi na kano tin doulia mou kai thelo exipiretisi kai Apsogi sinergaseia kai oxi koroidies exipnades kai doulemata giati afino ta lefta mou se afto to magazi. Μην παρεξηγεις ετσι τα λογια μου. Αυτο που λεω ειναι οτι την ευθυνη την εχει η ιδια η εταιρια. Η εταιρια εκπαιδευει, η εταιρια θετει στοχους, η εταιρια πληρωνει, η εταιρια ολα. Η λογικη του "εαν δε μπορουν να παραιτηθουν" ειναι μια ΠΑΡΑ πολυ ευκολη λυση την οποια επικαλουνται ολες αυτες οι επιχειρησεις.. "Μεγαλε εαν δε μπορεις φυγε". Στο κατω κατω τι αναγκη εχει το Πλαισιο και το καθε Πλαισιο; Φευγεις εσυ, εχουν 1000 βιογραφικα στα συρταρια τους απο νεαρους/ες 18-25 χρονων που περιμενουν πως και πως να πιασουν ΜΙΑ δουλεια μεσα σε αυτον τον πανικο της ανεργιας που επικρατει στη χωρα μας. Το προβλημα ειναι βαθυτερο απο ενα απλο "θελω να με εξυπηρετουν και δε με νοιαζει αν πληρωνονται η οχι". Μη τα βλεπεις τοσο κοντοφθαλμα. ΝΑΙ, να εχεις απαιτησεις σαν πελατης, η αποψη σου και η φωνη σου μετραει, ολων μας, ΑΛΛΑ να κατευθυνεις τα πυρα σου εκει που πρεπει - στη διευθυνση, οχι στον υπαλληλο. Εχω δει στο Πλαισιο παλικαρακια που δεν μπορουν να ξεχωρισουν το καλωδιο floppy απο το IDE να προωθουνται στο εξωτερικο service και στα καταστηματα λογω καποιου γνωστου γνωστης κουμπαρας κουμπαρου κλπ.. Αυτους τους εκπαιδευουν; Οχι. Τους νοιαζει να τους εκπαιδευσουν; Οχι. Τετοιες επιχειρησεις τις ΣΥΜΦΕΡΕΙ να κρατουν νεους 18-22 για κανα δυο χρονια, με χαμηλο μισθο, μετα αυτοι να αναγκαζονται να φυγουν απο μονοι τους (αφου δουν οτι δεν υπαρχει εξελιξη), και παλι απο την αρχη. Ετσι οι μισθοι μενουν συνεχεια στα ιδια επιπεδα των 500+ ευρω..Που καιροι για αυξησεις..Γιατι λοιπον να ξοδευτουν και να επενδυσουν στο ανθρωπινο δυναμικο; ουτως η αλλως αυτο θα αλλαξει σε μερικους μηνες..
rafraf24 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Και αυτο δεν γινεται μονο στο πλαισιο. Σε σχεδον ολα τα καταστηματα αν προσεξετε ολοι οι υπαλληλοι ειναι νεαρης ηλικιας. Τους κανουν συμβασεις ορισμενου χρονου για να μην δικαιουνται επιδοματα αδειας καλοκαιριου και χριστουγεννων και φυσικα οταν ληξει η συμβαση τους την ανανεωνουν παλι με 6μηνες η ακομα και3μηνες συμβασεις. Ο υπαλληλος φυσικα δεν εχει απαιτησεις μιας και ειναι η πρωτη του η η δευτερη δουλεια και το γεγονος οτι απλα δουλευει το θεωρει σημαντικο. Αυτο εκμεταλευονται οι εργοδοτες. Και γιαυτο δινουν και 500+ ευρω και εχουν και απαιτησεις υπερβολικες. Μεχρη και το μαγαζι να καθαριζουν...Και σε αλλες χωρες ο βασικος μισθος ειναι 1000+ ευρω και οι συμβασεις ειναι κατα κανονα αοριστου χρονου..Και φυσικα πολυ καλυτερες συνθηκες εργασιας. Εδω στην ελλαδα υπαρχει πολυ μεγαλη εκμεταλλευση
polidis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Μην παρεξηγεις ετσι τα λογια μου. Αυτο που λεω ειναι οτι την ευθυνη την εχει η ιδια η εταιρια. Η εταιρια εκπαιδευει' date=' η εταιρια θετει στοχους, η εταιρια πληρωνει, η εταιρια ολα. Η λογικη του "εαν δε μπορουν να παραιτηθουν" ειναι μια ΠΑΡΑ πολυ ευκολη λυση την οποια επικαλουνται ολες αυτες οι επιχειρησεις.. "Μεγαλε εαν δε μπορεις φυγε". Στο κατω κατω τι αναγκη εχει το Πλαισιο και το καθε Πλαισιο; Φευγεις εσυ, εχουν 1000 βιογραφικα στα συρταρια τους απο νεαρους/ες 18-25 χρονων που περιμενουν πως και πως να πιασουν ΜΙΑ δουλεια μεσα σε αυτον τον πανικο της ανεργιας που επικρατει στη χωρα μας. Το προβλημα ειναι βαθυτερο απο ενα απλο "θελω να με εξυπηρετουν και δε με νοιαζει αν πληρωνονται η οχι". Μη τα βλεπεις τοσο κοντοφθαλμα. ΝΑΙ, να εχεις απαιτησεις σαν πελατης, η αποψη σου και η φωνη σου μετραει, ολων μας, ΑΛΛΑ να κατευθυνεις τα πυρα σου εκει που πρεπει - στη διευθυνση, οχι στον υπαλληλο. Εχω δει στο Πλαισιο παλικαρακια που δεν μπορουν να ξεχωρισουν το καλωδιο floppy απο το IDE να προωθουνται στο εξωτερικο service και στα καταστηματα λογω καποιου γνωστου γνωστης κουμπαρας κουμπαρου κλπ.. Αυτους τους εκπαιδευουν; Οχι. Τους νοιαζει να τους εκπαιδευσουν; Οχι. Τετοιες επιχειρησεις τις ΣΥΜΦΕΡΕΙ να κρατουν νεους 18-22 για κανα δυο χρονια, με χαμηλο μισθο, μετα αυτοι να αναγκαζονται να φυγουν απο μονοι τους (αφου δουν οτι δεν υπαρχει εξελιξη), και παλι απο την αρχη. Ετσι οι μισθοι μενουν συνεχεια στα ιδια επιπεδα των 500+ ευρω..Που καιροι για αυξησεις..Γιατι λοιπον να ξοδευτουν και να επενδυσουν στο ανθρωπινο δυναμικο; ουτως η αλλως αυτο θα αλλαξει σε μερικους μηνες..[/quote'] To les kai mono ssou oti oloi oi ypaliloi einai anekpedeftoi kai den exoun idea. Pos tote les oti ta 500+ ? einai liga? Mia xara einai file mou gia enan asxeto se tetiou idous magazi. An to plaisio eperne ptixiouxous pliroforikis fisika tha xriazotane na tous dosi kai 1000+?.Gaiti den to kanei omos? giati xeri oti koutsa strava tha tin perasi me ena pitsirika pou den exei idea kai etsi tha glitosi pola apo ta exoda pou proorizonde gia ypaliliko prosopiko. To xero pou ine lathos taktiki afto ala den mporoume distixos na kanoume tipota. Stin poria to magazi xani me teties taktikes. opos px sti dikia mou periptosi Plaisio den xanapatao me tipota kai oxi mono ego ala apo mena kai mono to plaisio exase 15 pelates sigourous kai paei legondas. Kai den einai mono to plaisio me teties taktikes tha erthi kai i ora se poles ales alisides kai tha psaxnoun pelates me to dikano. Apo mas exartate.Emeis oi pelates anevazoume kai katevazoume ta magazia kanenas alos. Opios katalave katalave
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.