Προς το περιεχόμενο

Adios Kounoupia???????????

Carthago

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Serfara kai epesa se kapoio link to opoio anefere oti yparxoun programmatakia pou dioxnoun ta kounoupia paragontas yperixous. Ena apo auta ta programata pou vrika legetai Anti-Mosquito kai tha to vreite edo (To program einai dorean):

http://asia.cnet.com/downloads/pc/swinfo/0,39000588,39011175s-38000504r,00.htm

Parollo pou ena tetoio programma tha htan idaniko gia polous, amfivalo gia to poso douleia kanei. To exei dokimasei kanenas sas? Gnomes?

Δημοσ.

Τα ηχεία που έχεις/έχουμε στον υπολογιστή σου/μας μπορούν να αναπαραγάγουν υπέρηχους; (συχνότητες πάνω από 18Κhz, αν δεν κάνω λάθος). Πολύ αμφιβάλλω. Άρα, τι να ακούσουν τα κουνούπια και να μας αφήσουν ήσυχους;

Το Anti-Mosquito το δοκίμασα το καλοκαίρι, αλλά δεν είδα καμία διαφορά με πριν... τις ίδιες επιθέσεις κουνουπιών δεχόμουν! Και να φανταστείς ότι έχω συνδεμένα ηχεία από hi-fi σύστημα στο pc μου.

Δημοσ.

Asta na pane diladi. Kai ego opos egrapsa sthn arxi poly amfivalo gia to poso dynath einai mia tetoia efarmogi. Apla eipa na to tsekaro kai apo kapoious pou hdh dokimasan to programma.

Opote mapa o kafes. Autan kai ksero psomi

Δημοσ.

Κυκλοφορούσε και μια έκδοση η οποία σου κατέστρεφε την οθόνη, ανεβάζοντας τα Hz αυτής και έκανε το ίδιο πράγμα... λολ. Η καλύτερη λύση είναι Bayvap... lol

Δημοσ.
Παιδιά μήπως πρέπει να έχουμε 5,1 ηχεία ώστε να περιβάλει όλο το χώρο???

hahaha!! standard!!

Kai to kalokairi prepei na vazoume fidaki se oles tis gwnies tou spitiou!!

hahaha :)

Δημοσ.

lol εγω λεω το καλοκαιρι να συνδεσουμε ηχεια σε ολο το σπιτι απο τον υπολογιστη ωστε να ειμαστε καλυμενοι απο παντου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...