vagpap Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 H Sony με τις ψηφιακές της φωτογραφικές μηχανές δίνει κάτι τέτοιο. Φορτώνεις τα slides που θες, φορτώνεις την μουσική που θες να παίζει και αυτό σου φτιάχνει video. Δεν είναι ιδιαίτερα παραμετροποιήσιμο ως προς τον χρόνο που μένει η κάθε slide, αλλά είναι μια αρχή. Δεν το έχω δουλέψει αλλά έχω δει αποτέλεσμα το οποίο θα έλεγα ότι δεν είναι καθόλου άσχημο. (δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται σε κομμάτια που το beat rate είναι αρκετά υψηλό)
insomniac_new Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 kai poio einai to programma auto?
vagpap Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Sorry mate αλλά δεν έχω τίτλο του... To πήρε φίλος με την W12 οπότε κάπου εκεί μπορείς να βρεις περισσότερες λεπτομέρειες.
kleidokratwr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 kai mena mou eixe fanei a8lio ayto to programma.. xm me valate se skepseis na to 3anavalw..
insomniac_new Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 ρε παιδια δεν μπορώ να βρώ καπιο λινκ για να κατεβασω το program μονο κατι updates του βρισκω ξέρετε εσείς κανένα λινκ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.