Adavis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Όταν πάω να κάνω reply ή post σε ένα θέμα μου βγάζει το εξής λάθος : Could not insert new word matches DEBUG MODE SQL Error : 1196 Warning: Some non-transactional changed tables couldn't be rolled back INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 1398, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('everything') Line : 251 File : /home/MYNAME/public_html/includes/functions_search.php Μήπως κανείς γνωρίζει πώς διορθώνεται; Thanks in advance!
billpeppas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Έχεις περάσει κανένα mod στο forum ? Από ότι βλέπω πρέπει να υπάρχει κάποιο error στο posting.php και ίσως και στο functions_search.php
Adavis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Πέρασα κάτι Mod αλλά πριν 2-3 μέρες και μέχρι σήμερα όλα δούλευαν άψογα! Ξάφνικά έγινε αυτό! Τί μπορώ να κάνω; Έχω δοκιμάσει να αντικαταστίσω τα αρχεία postong.php και funtions_search.php αλλά χωρίς αποτέλεσμα!
Adavis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Πήγα απο το phpMyAdmin στην βάση δεδομένων και όταν πάω να δώ τον πίνακα: phpbb_search_wordmatch μου βγάζει το εξής σφάλμα: Can't open file: 'phpbb_search_wordmatch.MYI'. (errno: 145) Error SQL-query: SHOW KEYS FROM `phpbb_search_wordmatch` ; MySQL said: #1016 - Can't open file: 'phpbb_search_wordmatch.MYI'. (errno: 145)
billpeppas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημιούργησε μόνος σου το table. Για να δείς τις μεταβλητές που περιέχει, κοίτα τις δηλώσεις στο αρχείο functions_search.php στην γραμμή 251. Αν θες βοήθεια με τους τύπους, κλπ πες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.