omnimal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Απο το Playstation 2 φευγει το τριπλο καλωδιο με καταληξη σε τρια αρσενικα RCA ( κοκκινο και ασπρο για ηχο και κιτρινο για την εικονα ) με ανταπτορα scart . Εχω καρτα τηλεορασης μια terratec 600 tv radio , ομως εχει θυρα μονο για ληψη εικονας οχι ηχου . Καρτα γραφικων , Powercolor ATi Radeon 9800 pro 128mb . Καρτα ηχου , μια τυπικη soundblaster 5.1 live! ΠΩΣ μπορω να συνδεσω τα δυο βυσματα του ηχου ? με καλωδιο s-video γινεται τιποτα ?
MixalisX Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 psaxe na breis kanenan apaptora, to mono pou mporo na sou po einai pos autes tis exodous pou les tis exei kai h tv mou. Kai h karta mou FX 5700 exei adaptora gia na tin sindeso me tin tv. Blepo diladi ston pc mou to sima tis tv sigoura isxiei to idio gia ton ps2 sou. Ara pisteuo pos auto pou sitas ginetai
MixalisX Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 a, to programma pou xrisimopoio gia na blepo to sima tis tv mou ston pc einai to windvr3
asmorod Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Σε κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού υπάρχει βύσμα που παίρνει από τη μια πλευρά ως είσοδο (θηλικό) δυο RCA και βγαίνει (αρσενικό) σε μονό stereo λεπτό βύσμα (δεν θυμάμαι πως το λεν) που το βάζεις στο line in της κάρτας ήχου
omnimal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Εγω χρησιμοποιω το TV software της TERRATEC το cd ομως εχει και το windvdr ok θα ψαξω να το βρω . ισως στο Φιλιππο Νακα να εχει . . . παιδια , txs
Slay Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 ti chipset exei h terratec? an einai BT84x xrhsimopoihse to DScaler gia na blepeis, exei kataplhktikoys De-interlace algorythmoys.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μιας και ανοιξα αλλο post χωρις να εχω ...καλοψαξει εχω κατι ενδιαφερον εδω: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=107971&page=2&pp=15 Ο moderator κατα κριση ας αρχισει τα ...κλειδωματα. :smile: :smile: :smile:
omnimal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μιας και ανοιξα αλλο post χωρις να εχω ...καλοψαξει εχω κατι ενδιαφερον εδω: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=107971&page=2&pp=15 Ο moderator κατα κριση ας αρχισει τα ...κλειδωματα. :smile: :smile: :smile: ***spam*** θειo , πες τα χαιρετισματα στο μικρο ! ! ! ! Παναγιωτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.