aetos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Tha ithela tin gnomi sas gia to neo site tou Agiou Orous. http://www.athos.edo.gr
daidalus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Όμορφο και λειτουργικό!Θα ήθελα περισσότερες φωτό και βιογραφίες Αγίων όμως κάτι που υποθέτω θα γίνει με τον καιρό. Επίσης θα σου πρότεινα να χρησιμοποιούσες διαφορετικά εικονίδια και γραμματοσειρά που να ταιριάζει στο ύφος της σελίδας.Να μην φαίνεται πολύ techie δηλαδη. P.S.:Στο πάνω μέρος της σελίδας βγαίνει ένα warning, δεν ξέρω αν φταίει το FireFox ομως.
karib Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Ωραιο το site. Εσυ το 'τρέχεις'? Ειναι προσωπικη προσπαθεια? Ειναι unoofficial θελω να πω? Πριν καιρο ειχα βρει και το http://www.agioros.com αλλα εχει προβληματα τελευταια. Ειναι ευχαριστο να υπαρχουν ορθοδοξες σελιδες.
aetos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 P.S.:Στο πάνω μέρος της σελίδας βγαίνει ένα warning' date=' δεν ξέρω αν φταίει το FireFox ομως.[/quote'] Se emena den to vgazi me Firefox 1.0 RC 1.Oso gia tin grammatosira kai ta ikonidia ine diskolo na alaxtoun den mporo allo. xa xa 'Karib' to site ine prosopiki prospathia.
skyline_gr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Επίσκεψη στο Aγιο Όρος επιτρέπεται, σύμφωνα με τον Καταστατικό χάρτη "Τυπικό" της Μοναστικής Πολιτείας, μόνο στους άντρες.Στις γυναίκες δεν επιτρέπεται ούτε η προσέγγιση στις ακτές του Όρους. Sto site epitrepete na mpainoun gunaikes? :-P :-P :-P To rologaki m arese
daidalus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Ok μην δινεις σημασία μάλλον κάτι κόβει το firewall.Για την ιστορία, μου βγάζει το εξής: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/athosed/public_html/config.php:119) in /home/athosed/public_html/mainfile.php on line 193 Αντε τόσο κόπο έκανες αλλαξε και τα εικονίδια και την γραμματοσειρά να φαίνεται πιο oμορφο...:-P
Fan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Έχω πάει στο μοναστήρι Κουτλουμουσίου και στο μοναστήρι της Αγίας Λαύρα. Πραγματικά είναι κάτι ξεχωριστό που αξίζει κάποιος να το επισκεφτεί έστω και μια φορά. Σημείωση: Για μεσημεριανό έτρωγαν στις 9:30 και για βράδι στις 17:00 αν θυμάμαι καλά. Το φαγητό όμως ήταν ότι ποιό νόστιμο έχω φάει ποτέ στη ζωή μου.
sotakas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 exei kai ta teleftea nea me tous papades...isws tha eperepe na valeis kai tipota krifes cameres apo ta kelia na doume ti ginete...::):)isws kai kamia ekpomph tou triadafilopoulou
aetos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Αντε τόσο κόπο έκανες αλλαξε και τα εικονίδια και την γραμματοσειρά να φαίνεται πιο oμορφο...:-P Gia pes pia grammatosira tha itan kaliteri.Tora gia ta ikonidia ligo diskolo na ftiaxo alla. Den iparxi xronos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.