Fantasy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Ηλεκτρική κιθάρα: guns 'n' roses-Don 't cry & november rain. Led Zeppelin-whole lotta love. Iron Maiden-afraid to shoot strangers. The Cure-fascination street. Πιάνο: Υanni (κλασσικά!!!) Aκορντεον: Πυξ-Λαξ - Με Στέλνεις άλλα δεν μου έρχονται τώρα αλλά σίγουρα θα βρω.
Godfath3r Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Eγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο κομμάτι(-ια) για συγκεκριμένα όργανα... Μόνο για πιάνο μερικά του Yanni που λέει και ο Fantasy και ένα κομμάτι που δεν ξέρω πως το λένε απο το Cafe Del Mar (4 νομιζω ή μήπως 2?) που παίζει μόνο ένα πιάνο...Απίστευτη μελωδία...Πρέπει να μάθω πως το λένε να σας πώ!!Απίστευτο! (κατάλαβε κανείς ποιό λέω?)
V_Marinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 geia sas paidia pragmati poly endiaferon topic Piano: backstreet boys - incomplete backstreet - crawling back to you (kai polla alla apo to teleutaio album tous) john lennon - imagine beatles - let it be five for fighting - superman drums sxedon OLA twn Green Day exoun trela drums!! epishs ola ap auta exoun poly kalh hlektr kithara kai mpaso! fysarmonika beatles - love me do
Godfath3r Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Off topic mode on V_Marinos αν σου αρέσουν τα drums των Green Day, τσέκαρε τoν travis.Και δεν μιλάω για άλλον παρά τον drummer των Blink 182...Αν προσέξεις τα drums θα πάθεις πλάκα!!!
V_Marinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 pragmati godfath3r twra pou to les...! exw akousei merika tou travis k einai poly kala! alla den 3erw an sygkrinontai me ta kolpa pou kanei o Tre Cool sta: American Idiot, Basket Case, St. Jimmy's.... h taxythta toys den pianetai!!! mhpws mporeis na thymhtheis kanena kalo kommati me piano?? k an vreis auto pou eleges postare to please! thanx
Godfath3r Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Ναι...Ι'm working on it!!!(Για το κομμάτι με το πιάνο) Πάντως γενικά μ'αρέσει το πιάνο σαν συνοδεία...Πχ σε Tom Waits κομμάτια δημιουργεί τέλεια ατμόσφαιρα... Όσο για τον Travis μάλλον δεν έχεις προσέξει σωστά ή δεν έχει ακούσει τα κατάλληλα κομμάτια για να καταλάβεις τί παίζει...Το παλικάρι κάνει άπειρα κουλά και σε συνθετική βάση.Δλδ εκτός απο τεχνική έχει και αυτό το κάτι (για μένα) που τον κάνει να ξεχωρίζει απο απλά καλούς punk drummers (Ron Welty κτλπ) Άκουσε το για παράδειγμα τις γέφυρες που κάνει στο Stay Together For The kids...(που παρεπιπτόντως έχει και πιάνο :-P σε ένα σημείο!!!)Ή το παίξιμο του στο What's My age again...
hugelacky Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Από drummers σε alternative (και γενικότερα μη metal φάση) 2 άτομα μου έχουν κάνει τρομερή εντύπωση όχι τόσο για την τεχνική τους αλλά για τον έξυπνο και ιδιαίτερο-προσωπικό τρόπο παιξίματος τους, o Fyfe Ewing των Therapy? και φυσικά o Dave Grohl των Nirvana.
V_Marinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Κι εμένα μ'αρεσει το πιάνο Godfath3r καθώς παίζω κιόλας!! γι'αυτο σε ρώτησα για κανένα καλό κομμάτι με πιάνο!! μήπως ξέρεις καμία σελίδα με παρτιτούρες ελληνικών τραγουδιών?? οποιος ξέρει παιδιά να βοηθήσει γιατι έχω βρει μόνο με αγγλικές παρτιτούρες! θα κοιτάξω παντως τα κομμάτια του Travis που μου είπες!
Godfath3r Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Kαι εγώ αν συνέχιζα απο πιτσιρικάς που είχα ξεκινήσει τώρα θα ήξερα να παίζω καλά...(Τώρα τα έχω ξεχάσει ΟΛΑ)Δεν πειράζει όμως, παίζω κιθάρα! Site με παρτιτούρες δεν έχει πάρει το μάτι μου.Μόνο ένα site απ'ότι θυμάμαι που είχα σημειώσει για παρτιτούρες απο κομμάτια του Nick Cave.Αν σε ενδιαφέρει πές μου για να το ψάξω...
V_Marinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Αν σε ενδιαφέρει πές μου για να το ψάξω... Μπα δε νομίζω ευχαριστώ πάντως! Ξερεις κάποιο forum αποκλειστικά με μουσική?? Εκεί ίσως βρω κάτι!
Cristina Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Σα να έχουμε ξεφύγει πολύ από το θέμα...
Godfath3r Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Eντάξει ρε Χριστίνα μην βαράς... Δύο off topic μηνύματα είναι...
Cristina Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Πού να βαρούσα κιόλας... Περίεργο πάντως, γιατί εγώ βλέπω 7.
V_Marinos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Έχει δίκιο η Χριστίνα...! Γι'αυτό: Ηλεκτρική Κιθάρα: Green Day - Good Riddance (Time Of Your Life) Αυτο μου έρχεται τώρα!!
tromeros dennis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 κιθαρα, drums, πιανο, bass: dream theater -a change of seasons δεν εχω ξανα ακουσει τετοια μουσικη ποικιλια σε ενα τραγουδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.