Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση: Αψέντι

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

molis gyrisa apo Apsentobradya... Imoun me parea kai ipiame apsenti sto mono magazi pou to servirei sta Giannena (tin Presbeia).

Bebaia to serbiroun se sfinopotiro alla it's ok, kaname 2-3 gyres... Kaneis orea kefali...

Gia to paidi pou rotise: gia na min paideyesai apla bale oso apsenti thes sto potiri kai rixe mesa 1-2 kybous kafe zaxari... It's nice!

To paidi pou mas servire mas eipe kai apo poia kaba to promitheyontai, opote tha pao ayrio na paro ena mpoukali kai tha enimeroso ayrio gia to onoma tis kabas giati tora den to thymamai.

Ola ayta gia Giannena giati to magazi pou dinei sto link pou eipe i Christin is no more (or never was)...

Cheers, kai arxizoume siga siga na psaxnoume gia labdano...

PS. Lucifer kai esy Giannena den eisai??

Δημοσ.

Τα 'τσουξες πουλάκι μου, ε; :lol:

Τί σας έχω...; Τί σας έχω...; :P

Τάξτε μου! :mrgreen:

TADAAAAAAAAA!!! :mrgreen:

Επίσης, οι Αθηναίοι περάστε μια βόλτα από Μωραϊτίνη 20 (Μεταμόρφωση). :mrgreen:

Τηλ: 210 2853578/9

Δημοσ.

Indeed. :D

Υποθέτω πως είναι διάφορα ποτά βασισμένα στην Αψιθιά (Αψίνθι, Αρτεμισία, κ.α.).

Μοιάζουν ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα...

Λέτε να κάνουμε καμιά μαζική παραγγελία; :mrgreen:

Δημοσ.

Re paidia gia dwste kamia info parapanw...Ti paizei telika me afto to poto? Prwswpika dhlwnw asxetos alla me thn koubenta problhmatistika! Eida sto site pou dinei h Cristina oti einai apagoreymeno se polles xwres...Exei kai psyxotropes idiothtes h apla "baraei poly" logo megalhs periektikothtas se alcohol? Gia peite (estw kai me pm ;) ) giati sto site ta "masane" ligo...

Δημοσ.

Mindtrapper non, Αθήνα μένω...

Cris, ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αν και το "αυθεντικό" αψέντι κυμαίνεται από 60-70% σε περιεκτικότητα. Έχει βγεί και μια γαλλική επετειακή έκδοση με 80% αλλά κοστίζει τις κάλτσες του και ούτως ή άλλως νέφτι έχει και ο παππούς μου... :P

Θα τσεκάρω την κάβα που πρότεινες, η άλλη υποψήφια στα Εξάρχεια βγήκε τζούφια τελικά.

Δημοσ.

Στην Αγγλία σε όποια μπαρ έχουν απσέντι, το σερβίρουν σε σφηνακοπότηρο και το χρεώνουν σαν ποτό.

Μόνο σε ένα μαγαζί έτυχε σε έναν φίλο (μιλάμε για πολύ τύχη), οι μπάρμαν δεν το ξέραν (συγκεκριμένα έπρεπε να τους δείξουν ποιο μπουκάλι είναι) και στην αρχή πήγαν να το σερβίρουν σε μεγάλο ποτήρι, μετά από υπόδειξη του φίλου το βάλαν σε σφηνάκι και το χρεώσαν σαν σφινάκι (όσοι έχουν πιεί ποτό στην αγγλία ξέρουν την διαφορά τιμής).

Δημοσ.

Σήμερα είδα το ποστ και κουφάθικα.Είδα μια ταινία πρόσφατα που ήπιαν αψέντι και το ψάχναμε με κάτι φιλαράκια. Αλλά τελικά δεν είχαμε βρει... Από το συγκεκριμένο site κλιαφας έχει παραγγείλει κανείς? Πιο από όλα πήρατε? Με ενδιαφέρει αλλά δεν ξέρω πιο να παραγγείλω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...