Lucifer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Λοιπόν, ως λάτρης της υπέροχης χημικής ένωσης C2H5OH, δεν πάει και λίγος καιρός που ψάχνω κάποιο μαγαζί που να πουλάει (όχι να σερβίρει) αψέντι. Αν γνωρίζετε κάποιο μαγαζί είτε e-shop με δυνατότητα αποστολής στην Ελλάδα, είτε κάποια προικισμένη κάβα κάπου στην Αθήνα, θα σας ήμουν υπόχρεος. ΥΓ) Έχω ψάξει ήδη στο google για online shops, αλλά είναι όλα πανάκριβα. Αν έχετε κάτι άλλο κατα νού...
Cristina Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δεν είμαστε καλά! Πριν από μια ώρα έψαχνα γι αυτό! Για δες εδώ...
Cristina Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 hahahaha! Thanx! Πριν 1-2 μέρες πήρα ένα μπουκάλι από το φαρμακείο. Είναι πολύ βαρύ και πικρό. Απορώ πως το πίνουν σκέτο. Σατανική σύμπτωση όμως βρε παιδί μου... :roll:
mindtrapper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Ααααααα, μα αγαπητή μου το αψέντι δεν προορίζεται για να πίνεται σκέτο...
platongr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Έμενα πάντως μου είχαν φέρει ένα μπουκάλι που αν θυμάμαι καλά το είχαν πάρει από το αεροδρόμιο της Βιέννης (??)
mindtrapper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία για να ποιείς το αψέντι... Συμπεριλαμβάνει και ζάχαρη που έχεις λιώσει αργά με νερό μέσα στο αψέντι κτλ κτλ Και προσοχή! Δεν είναι για σφηνάκια!!
platongr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Για δώσε more info γιατί εγώ έτσι σκέτο το δοκίμασα.... Εκτός αν του εμπορίου είναι ήδη έτοιμο
Edgar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 aaa file, psaxno kai ego......... to thimithikame me tin cris sto asxeto xtes kai arxisa na psinomai pali :) :) exo akousei (=exo dei sto Carnivale dld ) pos gemizeis miso potiri tou krasiou me apsenti, kai apo pano bazeis ena koutalaki orizontia kata mikos tou xeilous tou potiriou kai mesa sto koutalaki bazeis zaxari (o tipos ekei eixe balei nomizo enan kibo zaxaris) kai rixneis apo pano nero (ego nomiza pos itan kai allo apsenti, alla me to nero mou fenete pio logiko ) mexri na liosei i zaxari kai na dialithei sto apsenti..... meta an thimamai kala, o tipos to ipies sxedon san sfinaki :roll: autaaaa
Cristina Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Σήμερα πάντως έκανα ένα σφηνάκι μούρλια. Έριξα μια κουταλιά μέλι και ήταν απίστευτο! Πάντως... Αυτό θεωρείται θεραπευτικό ποτό μιας και εκτός από Αψιθιά, περιέχει και άλλα βότανα (Πιπερόριζα, Αγγελική, Μοσχοκάρυδο, Κανέλλα, Δενδρολίβανο, κ.α.). Ποτισμένα με καθαρό οινόπνευμα, ρακί ή βότκα... Είχε 30€ το μπουκάλι (500ml) και λέγεται 'Schweden Bitter'. Υποτείθεται πως βασίζεται σε μια παλιά Σουηδική συνταγή, αν και οι πληροφορίες μου λένε άλλα... Όταν βρεις κάτι Luci, ενημέρωσέ μας.
Lucifer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Aye... Μέχρι τότε, να προσθέσω τα εξής: Συνήθως πίνεται όντως σαν σφηνάκι, εκτός και αν είναι από πριν επεξεργασμένο με προσθήκη ζάχαρης. Σε αντίθετη περίπτωση, για να μην το νερώσουν, λιώνουν την ζάχαρη με φλόγα (προτιμάται μαύρη ζάχαρη) και την τινάζουν μέσα στο υγρό, το οποίο και πίνεται σφηνάκι μερικά δευτερόλεπτα μετά... ...Αφού επαναληφθεί 3 φορές μπορείτε να μιλάτε άπταιστα και με άμετρη οικειότητα σον Θεό.
dim_b Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 ...Αφού επαναληφθεί 3 φορές μπορείτε να μιλάτε άπταιστα και με άμετρη οικειότητα σον Θεό. Γι'αυτό το θέλεις;
mazout Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 me 4 epanota sfinakia kaneis to kalitero methisi pou krataei ligo vevaia alla vgazei poli gelio.
hugelacky Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 ...Αφού επαναληφθεί 3 φορές μπορείτε να μιλάτε άπταιστα και με άμετρη οικειότητα σον Θεό. Kai ti sxesh exeis esy re Lycifer me ton 8eo??? :roll:
Lucifer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μπορεί να είμαστε τσακωμένοι αλλά παραμένει ο daddy μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.