theobabis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Αν ψάχνετε για κάποιο προϊόν και δεν το βρίσκετε, ή για κάποια καλύτερη τιμή ίσως το παρακάτω site να μπορεί να σας βοηθήσει. http://www.skroutz.gr Περιλαμβάνει Ελληνικά μαγαζία, ξένα τα οποία διανέμουν Ελλάδα, τεχνολογικά forum, site με reviews, site-εργαλεία και site που κανουν συγκριτικά τιμων της χώρας τους. Δε χρειάζεται να κάνετε εγγραφή, παρά μόνο αν αποφασίσετε κάποια στιγμή να γράψετε ένα review. Nα σημειωθεί οτι αργει λιγακι να φορτωσει, αλλά δεν θα χρειαστεί να φορτώσετε τίποτα άλλο, καθώς έιναι τα πάντα σε μία σελίδα και οποιοδήποτε μαγαζί επιλέξετε θα ανοίξει σε νέο tab/παράθυρο. Τέλος ας μου επιτραπεί να ευχαριστησω δημόσια μερικούς φίλους. Τον bandito, που δικια του ηταν η ιδέα να δημιουργήσω ενα site με όλα τα μαγαζία που είχα μαζέψει στα bookmarks μου, οπως επίσης και για το όνομα skroutz. Επίσης να τον ευχαριστήσω για την άμεριστη υποστήριξη που μου προσφέρει τους τελευταίους μήνες με όποια δυσκολία συναντήσω - και πιστέψτε με ειναι πολλές, αλλά και για τη φιλοξενία που προσφέρει στο site μέσω του server του. Τον nodreams.ct o οποιος έπισης με βοήθησε σε πολλά και κρίσιμα σημεία και κυρίως σε θέματα προγραμματισμου. Χωρίς αυτόν δε θέλω να φανταστώ τη μορφή που θα είχε ακόμη το skroutz. Τον BlizardBill που δικία του ήταν η εξαιρετική ιδέα του javascript στη κεντρική σελίδα. Σας ευχαριστω πολυ.
Cristina Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 WOW!!! Δικό σου είναι;;; Το είχα βρει πριν κανένα δίμηνο περίπου και είχα ενθουσιαστεί! Καταπληκτική δουλειά! :) Μπράβο και σε όλα τα παιδια που σε βοήθησαν! Πολύ χρήσιμο site!!! :D
theobabis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Σε ευχαριστω πολυ Cris. Είναι ιδιαίτερα τιμητικός ο χαρακτηρισμός του ως "χρήσιμο" και μου προσφέρει ιδιαίτερη χαρά που μπόρεσα και γω να κάνω κάτι για σένα, έστω και εμμέσως, μέτα απο τόσες βοήθειες που μου έχεις προσφέρει.
aiantas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Ίσως το καλύτερο, το ποιό χρήσιμο site που έχω δει. !!! Μ Π Ρ Α Β Ο ! ! !
theobabis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Σε ευχαριστω πολυ aianta. Ελπιζω στο εγγυς μελλον να προστεθει και μια κατηγοριοποιηση των μαγαζιων αναλογα με αυτα που προσφερουν, ωστε να αυξηθει η λειτουργικοτητα του.
Cristina Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Σε ευχαριστω πολυ Cris.Είναι ιδιαίτερα τιμητικός ο χαρακτηρισμός του ως "χρήσιμο" και μου προσφέρει ιδιαίτερη χαρά που μπόρεσα και γω να κάνω κάτι για σένα' date=' έστω και εμμέσως, μέτα απο τόσες βοήθειες που μου έχεις προσφέρει. [/quote'] Ssshhh... :roll: Μπορεί να γραφτεί κάποιος...; Προσπάθησα και δεν... :roll:
theobabis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 οups thanx Chris για την επισημανση. We are working on it
bandito Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Ssshhh... :roll: Μπορεί να γραφτεί κάποιος...; Προσπάθησα και δεν... :roll: Πρέπει να παίζει τώρα. Όσοι γραφτήκατε και δεν ήρθε ποτέ mail, ενεργοποιηθήκατε. Thanks
Cristina Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ ακόμα δεν μπορώ να κάνω εγγραφή... Ζαααααααααατί;;;
Αδίστακτος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Εμένα πάλι μόνο το Ιδεόπολις μου ανοίγει το skroutz όχι.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Είναι πολύ δυνατό site και συγχαρητήρια στον theobabis, τον bandito, τον nodreams.ct και τον blizardbill (όλοι οι δημιουργοί-συντελεστές είναι και μέλη του forum). Μία παρατήρηση: Μήπως θα ήταν καλό να γίνει και κατηγοριοποίηση σύμφωνα με τα προϊόντα ανάλογη αυτής που έγινε με την τοποθεσία; Για παράδειγμα, ψάχνω να βρω καταστήματα με φωτογραφικά είδη στην Ελλάδα. Τώρα πρέπει να πάω σε κάθε κατάστημα ξεχωριστά (στην κεντρική σελίδα) για να κάνω hover πάνω από το όνομά του και να δω τι πουλάει. Χρήσιμο αυτό το hover, αλίμονο, αλλά μήπως θα μπορούσαμε να κάνουμε και αναζήτηση βάσει προϊόντων;
sa1901 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Πολύ καλή η συγκέντρωση των link. Το search όμως εμένα δεν μου δουλεύει με ότι και αν έχω δοκιμάσει. Κάνω κάποιο λάθος; Search Results Keyword(s): aopen 1648 News No Match Found for your Query downloads No Match Found for your Query Stores No Match Found for your Query Links No Match Found for your Query Forum No Match Found for your Query
theobabis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Αδίστακτος ναι, που και που τρωει κατι κολληματα. Το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει? pd, thanx, τα συγχαρητηρια θα μεταβιβαστουν στους συντελεστες. Οσο για τη παρατηρηση, ειναι στο προγραμμα και ελπιζω συντομα να ειναι διαθεσιμη sa1901, μαλλον ζητας παρα πολλα, για την ωρα τουλαχιστον. Το skroutz δε μπορει να σου εντοπισει συγκεκριμενο προϊον, απλα να σε ενημερωσει για το που μπορεις να ψαξεις. Επισης να σημειωσω οτι εχουμε ενα μικρο προβλημα με το norton firewall και μαλλον θα χρειαστει να το απενεργοποιησετε αν αποφασισετε να εγγραφειτε. Σας ευχαριστω.
sa1901 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Kαλοπροαίρετα μιλώντας πάντα, με το search τι μπορούμε να βρούμε τότε; Απλά έχω απορία γιατι δεν μου έχει βγάλει ποτέ κανένα αποτέλεσμα. Το ξαναλέω πάντως, η συγκέντρωση των links είναι πολύ εξυπηρετική. Μπράβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.