Προς το περιεχόμενο

really bad movies...we love!

epote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλακα πλακα το Wild Things το 1, για το ειδος του ειναι αρκετα καλογυρισμενο. Σοβαρα, δεν θα αγοραζα ποτε το DVD δλδ, αλλα αν ειμαι σε φαση τι-εχει-σημερα-η-τηλεοραση αν το πετυχενα ανετα καθομουν και το ξαναεβλεπα

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

+1 Kaizer. Εμένα μου αρέσουν οι ανατροπές, το έχω πει 30 φορές. Τελεία και παύλα. Μέχρι και το skeleton key μου άρεσε πολύ (για την ποιότητα της).

Δημοσ.

Μιας κ εχουμε τοσους πολλους οπαδους του Καρατε Κιντ... ακουσα πως θα γυριστει καινουριο σε σκηνοθεσια Ουιλ Σμιθ κ πρωταγωνιστη τον γιο του. Οσο για τον δασκλαο? Ο Τσακι Τσαν! Χεχε.

Δημοσ.
Πλακα πλακα το Wild Things το 1, για το ειδος του ειναι αρκετα καλογυρισμενο. Σοβαρα, δεν θα αγοραζα ποτε το DVD δλδ, αλλα αν ειμαι σε φαση τι-εχει-σημερα-η-τηλεοραση αν το πετυχενα ανετα καθομουν και το ξαναεβλεπα

και εγω το ξαναβλεπω χαλαρα για να δω το μαγιο της ντενιζ.

• Moderators
Δημοσ.

Braindead. Ok είναι cult και τη λατρεύω. Αλλά βασίζει την επιτυχία του στο πόσο κακή είναι η ταινία.

Kairo. Κορεάτικη ταινία, που δεν έχει κανένα νόημα. Είναι θρίλλερ, είναι ψυχολογικό δράμα, είναι συμβολικό (πιθανότατα); Είναι ένα αποτέλεσμα χάλια, με περίεργη έλξη προς τον θεατή...

Planet of the Apes. Το original, άντε και το sequel.

Bourne Identity. (το πρώτο) (λόγω Potente).

Α tale of 2 sisters. Ταινία που θέλει να μοιάσει σε πολλά και πετυχαίνει λίγα. Περιέργως όμως αφήνει καλές εντυπώσεις. Σε παρόμοια φάση και το original Dark Water.

Battle Royal 1 και 2. Cult. Άψογα.

Δημοσ.

Ρε Πρετωριανε την Συγκλητο μου μεσα

Planet of the Apes, Bourne Identity,μην σου πω και Battle Royal ΚΑΚΕΣ ταινιες???Δλδ για σενα ποια ειναι καλη ταινια?Το Μπεν Χουρ μονο?

Αυτα που αναφερεις στο ειδος τους ειναι ΚΑΛΕΣ ταινιες. Πχ το Braindead καφριλα οκ, αλλα το Planet of the Apes με τον Ιστον τι σε χαλαγε σαν ταινια?

Δημοσ.

ενταξει και εγω εκανα αυτο το λαθος εβαλα για κακη ταινια μια ταινια που απλα δεν την εχω βαλει στο τοπ μου. Και θυμαμαι αλλα πραγματα για την ταινια και οχι

την ταινια την ιδια σαν ιστορια.

• Moderators
Δημοσ.

Για Battle Royal -ειδικά το 1- δε δέχομαι το καλή ταινία. Εθιστικές ναι.

Planet of the Apes. Καλό ως classic, κακό ως ταινία. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι προχειροφτιαγμένο όχι μόνο ως προς τα διαθέσιμα μέσα που είχαν (make-up για τους apes, σκηνές τραγικές που προκαλούν γέλιο -πχ εκεί που έχει σπάσει το pod της συναδέλφου τους) αλλά κυρίως για την εξέλιξη του story (εξαιρώ το φινάλε). (btw το Μπεν Χουρ δεν το θεωρώ καλή ταινία).

Bourne Identity. Νομίζω ότι είναι bad ύπο την έννοια ότι και το Wild Things είναι Bad. Αυτά.

Δημοσ.

Ε, το planet of the apes είναι αποδεδειγμένα καλή ταινία, δε χωράει συζήτηση. Από τη στιγμή που μια ταινία είναι κλασική, είναι σίγουρα καλή. Η ιστορία δεν κάνει ποτέ λάθος. Από κει και έπειτα το ζήτημα είναι να ψάξει κανείς να βρει το γιατί είναι καλή, αλλά δε χωράει αμφιβολία ότι είναι.

Μπορεί σαν προσωπικό γούστο να μην αρέσει σε κάποιους γιατί δεν είναι εύκολο πάντα ν' αντιλαμβάνεσαι την εποχή που γυρίζεται μια ταινία, αλλά στο συγκεκριμένο τόπικ, μια που μιλάμε για κακές ταινίες που μας άρεσαν, προφανώς το κακές δεν μπορεί να προκύπτει υποκειμενικά (αφού εσύ που το λες σου άρεσε), αλλά με αντικειμενικά κριτήρια (όποια θεωρεί ο καθένας).

Προσωπικά το μόνο κριτήριο που θεωρώ αντικειμενικό, είναι η ιστορία, δηλαδή η διάρκεια και το πόσο επηρέασε τους επόμενους (αν και γενικά δε νιώθω να με αφορά η "αντικειμενικότητα" σαν concept).

Προχειροφτιαγμένο το planet of the apes; Είναι η πρώτη ταινία που φτιάχτηκε ποτέ, που έχει ως soundtrack ατονική μουσική (δηλαδή υπερσύγχρονη για την εποχή της). Επίσης είναι η ταινία που έδωσε πνοή στα twist endings, είναι όμως δύσκολο να φανταστεί κανείς έναν κόσμο όπου δεν υπάρχουν 6th sense, Usual Suspects κτλ.

• Moderators
Δημοσ.

Η ταινία μου αρέσει πολύ γιατί έχει πρωτότυπο concept και περνάει τελικά ένα σαφές μήνυμα. Αυτό (αντιστροφή των ρόλων / ανατρεπτικό φινάλε) την κάνει κλασσική στη λίστα μου και είναι από τις ταινίες που αγαπώ. (Για το προχειροφτιαγμένη εξήγησα παραπάνω δε θα επαναλαμβάνομαι). Το ότι την αγαπώ σημαίνει ότι θα παραβλέψω όλα τα κακώς κείμενα της (imho είναι πολλά) και θα την απολαύσω παρ' αυτά ή ακόμα και λόγω αυτών.

Δεν έχει σχέση αν ήταν υπερσύγχρονη για την εποχή της. Μπορούμε να δούμε παραδείγματα σημερινών "υπερσύγχρονων" ταινιών (πιο σωστά - ταινίες με κάποιες υπερσύγχρονες τεχνικές) που είναι μεγάλες πατάτες. Ούτε θα κρίνει σήμερα κανείς τη ταινία βασισμένος στην εποχή που γυρίστηκε (θα το έχει υπόψη του, θα το παρουσιάσει σαν ελαφρυντικό, αλλά δε θα την κρίνει με δεδομένα της εποχή της, με σημερινά θα την κρίνει).

Πάντως imho, η ταινία πέρα από το concept και το φινάλε (που επηρέασαν γενιές), είναι και εκτέλεση. Το όλο ενδιάμεσο "υπόστρωμα" που υλοποιεί τα παραπάνω και εξελλίσει το story. Εκεί η ταινία έχει πρόβλημα. (Και το sequel της - μη ξεχνιόμαστε).

Δημοσ.

Να αναφέρω κι εγώ με τη σειρά μου τα Jay and Silent Bob Strike Back(καλά εμένα μ αρέσει πολύ,αλλά αντικειμενικά πιστεύω πως δεν είναι και Η ταινία) και το Shriek If You Know What I Did Last Friday the Thirteenth.

Δημοσ.

Οχι τελειως offtopic,αλλα ακουσα στο ραδιο,οτι ο Will Smith,θα γυρισει ρημεικ του Karate kid,με τον....τσακι τσαν,στο ρολο του Μr. Miyiagi....μποικοταζ ελπιζω απο ολους....σα δε ντρεπονται....ontopic τωρα,porcy's,σεξοκωμωδια,american pie στυλακι,αλλα αρκετα παλια,τελειως οτι ναναι,κανω τουμπες κανα καλοκαιρι αργα,που το ξαναπετυχαινω,πολλα γελια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...