ALFR3D Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 mia aparadetkh tainia einai to freddy got fingered milame h patata alla poly nostimh kai genika se oti exei valei to talento tou o TOM GREEN kai to butt tou ginete to swse, poios mygiagi kai kkid
antreas18 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Xaxaxa...na pw tin alitheia logo titlou tin evala.apla ama tin dei kapoios tora isws tou fanei bad movie..genika pantws i tainia ta spaei
Dude_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Eurotrip Cruel Intentions Hostel American Pie
Arkadios83 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 +1 για τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Tom Green. Και να προσθεσουμε το Roadtrip το οποιο προβαλλεται απο το ΣΤΑΡ τουλαχιστον 20 φορες τον χρονο.
vintage's_lover Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 EurotripCruel Intentions Hostel American Pie Το Cruel Intentions ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Το Cruel Intentions, το θυμήθηκα σήμερα και ήθελα πολύ να θυμηθώ να το γράψω. Σε όσους άρεσε και δεν κατάλαβαν γιατί, είναι πολύ απλά γιατί είναι βασισμένο σε ένα από τα καλύτερα βιβλία όλων των εποχών, το Dangerous Liaisons του Laclos που έχει γυριστεί και σε μια πιο "αυθεντική" εκδοχή με τον εξαιρετικό Μάλκοβιτς και την εκπληκτική Γκλεν Κλόουζ. Φυσικά, η αμερικανιά ξεχειλίζει απ' όλες τις μπάντες στη συγκεκριμένη εκδοχή (εννοώ στο cruel intentions), κάνοντας την κάκιστη, αλλά τα νοήματα έχουν παραμείνει, οπότε η ταινία κερδίζει πόντους από εκεί. Συμβουλή: διαβάστε το βιβλίο, ακόμα και αν δε διαβάζετε βιβλία (όπως εγώ). Πολύ απλά φεύγει πανεύκολα, σαν νεράκι και έχει εκπληκτική (ίσως την καλύτερη που έχω δει ποτέ) ανάλυση της σχέσης των δύο φύλων. Στη χειρότερη, δείτε απλά την καλή εκδοχή του βιβλίου σε ταινία: http://www.imdb.com/title/tt0094947/
1980 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 το αλλο με την ντενιζ ριτσαρντς και την νιβ καμπελ που κανουν τα λεσβιακα στην πισινα πως λεγετε. αυτο μου αρεσει εμενα.
disqualified Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 το αλλο με την ντενιζ ριτσαρντς και την νιβ καμπελ που κανουν τα λεσβιακα στην πισινα πως λεγετε. αυτο μου αρεσει εμενα. wild things
1980 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 wild things αυτο μπραβο. ωραια ταινια με περιεχομενο.
Akujin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 αυτο μπραβο. ωραια ταινια με περιεχομενο. ειδικά μέσα στο σουτιέν της Denise.
1980 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 ειδικά μέσα στο σουτιέν της Denise. αστα να πανε. ζημια.
Mystirios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 freddy got fingered +1 o ο τύπος είναι παρανοικός πιστεύω.γαμάτος
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 το αλλο με την ντενιζ ριτσαρντς και την νιβ καμπελ που κανουν τα λεσβιακα στην πισινα πως λεγετε. αυτο μου αρεσει εμενα. Aυτή την ταινία ελπίζω να την έγραψες κατά λάθος σ'αυτό το topic. Το Wild Things κάθε άλλο παρά bad movie είναι. Ταινιάρα θα έλεγα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Γενικά, το Wild Things μου είχε αφήσει την αίσθηση ότι ήταν μια ταινία όπου ο σεναριογράφος είχε αποφασίσει να κάνει άσκηση στο πόσες "ανατροπές" χωράνε στο κείμενο. Πάντως, παρότι είχε κάτι "τολμηρά", σίγουρα δεν ήταν ταινία-οφθαλμόλουτρο. Όπως, ας πούμε, το επικό "Into the Blue" που ο μόνος λόγος να το δεις είναι για να θαυμάσεις (γκουχ, γκουχ) τη Τζέσικα Άλμπα με μπικίνι.* * Ή την Άσλεϊ Σκοτ, με εξίσου καυτό μπικίνι, να ερμηνεύει σε βάθος και με συγκινητική πειστικότητα την άπληστη χαζοβιόλα, απέναντι στην πτωχή πλην τίμια Τζέσικα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Γενικά, το Wild Things μου είχε αφήσει την αίσθηση ότι ήταν μια ταινία όπου ο σεναριογράφος είχε αποφασίσει να κάνει άσκηση στο πόσες "ανατροπές" χωράνε στο κείμενο. [...] Κι όχι μόνο. Η ταινία έχει και ηθικό δίδαγμα: Όλες είναι... αυτό που είναι τέλος πάντων. Τουλάχιστον όσο μπορείς να το φχαριστηθείς, γιατί μετά... τον π**λο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.