porco_rosso21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Oντως θεικη,ντρεπομαι που το ειχα,εστω κ για λιγο,σε τετοια εκτιμηση ωστε να το ποσταρω εδω... :oops::oops::oops::oops: Theobabis,thanxs για το σχολιο πανω σε αυτη την ασεβεστατη κινηση εκ μερους μου...:oops:
theobabis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Την επομενη φορα εχει report στην καλυτερη περιπτωση
Lighter122 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Starship Troopers 2 Ασυναγωνιστο γελιο παρεα με 2 φιλους (ο ενας "μουρη" εδω μεσα) ονοματα δεν λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε... Τελος...
v-tidus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Idle Hands - Το χέρι που σκοτώνει Απίστευτη μουφιά και τρελό κάψιμο, όμως έχει γέλιο και είναι τα πρώτα βήματα της Jessica Alba :P:P
Arkadios83 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 White Chicks Ace Ventura Pimp my Ride απο TV Shows Edit: Αγαπημενος χειροτερος ηθοποιος ο Terry Crews! Απιστευτος τυπος... με filmography που θα ζηλευαν κ οι πιο 'εντεχνοι' ηθποιοι.
Lighter122 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Edit: Αγαπημενος χειροτερος ηθοποιος ο Terry Crews! Απιστευτος τυπος... με filmography που θα ζηλευαν κ οι πιο 'εντεχνοι' ηθποιοι. /social_Bow πεθαινω οποτε τον βλεπω...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Idle Hands - Το χέρι που σκοτώνειΑπίστευτη μουφιά και τρελό κάψιμο, όμως έχει γέλιο και είναι τα πρώτα βήματα της Jessica Alba :P:P Πράγματι μούφα με γέλιο! Και μένα μου είχε κάνει μια κάποια εντύπωση όταν το είχα δει. Προσθέτω: Scream (απλά επειδή έχει τύχει να το δω πάνω από 10 φορές και πέρασα μια φάση κολλήματος με την πρωταγωνίστρια) I Know What You Did Last Summer (exactly same reason και γιατί είχε ένα τραγούδι που μου άρεσε στους τίτλους τέλους) Can't Hardly Wait (κάτι περνούσα εκείνο τον καιρό κ για κάποιο λόγο δέθηκα με την ταινία και τα "everything happens for a reason" νοήματά της, μη βαράτε) Karate Kid (theobabis, I don't care, it's true, deal with it)
the_end Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 όλα τα friday the 13th μετά το original(το οποίο και το αγαπάμε και είναι πολύ καλό θρίλερ τρόμου)
KaizerSoze Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Ta zombie den einai xortofaga Ωπα, ωπα, αν δεν κανω λαθος αυτη ειναι η ηλιθια μεταφραση στην Ελλαδα του The Night of the Living Dead του Ρομερο. Ε οχι και κακη ταινια το TNOTLD
nektarios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Not another teen movie Cruel Intetions Blue Streak Hotshots 1 & 2 Top Secret
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Ta zombie den einai xortofaga Ωπα, ωπα, αν δεν κανω λαθος αυτη ειναι η ηλιθια μεταφραση στην Ελλαδα του The Night of the Living Dead του Ρομερο. Ε οχι και κακη ταινια το TNOTLD Όχι, δεν είναι η πρωτοποριακή ταινία του Romero. Είναι το The Return of the Living Dead και, κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν έχει θέση σ'αυτό το topic. Είναι αρκετά καλή κωμωδία τρόμου - εκτός κι αν ο antreas18 την έβαλε λόγω τίτλου στα ελληνικά, ο οποίος είναι όντως γελοίος (αλλά προέρχεται από το tag line της αφίσας/ταινίας).
ktulu_gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ θα πω μία cult ελληνική ταινία...."The kopanoi". Ασυναγώνιστες ατάκες. Πληθώρα ελεεινών χαρακτήρων. Νεκροθάφτες, καρατέκα, χαρτοπαίκτες, κλεφτρόνια, @γ@μητη σπιτονοικοκυρά..Έπος!
disqualified Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 +1 για το the kopanoi, μεγαλα ονοματα, μεγαλες ατακες, πραγματικα ειναι μια αριστοτεχνικα δεμενη trash movie, μπορω να τη βλεπω συνεχεια "αυτος δεν ειναι δουκας, ειναι αρ...." χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.